DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és én válaszoltam is rá<#papakacsint>#papakacsint>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
ez a kegyelemdöfés pont jól jött<#nevetes1>#nevetes1>
egyenest a szívem közepébe<#puszis>#puszis>
mellesleg áruld már el: mi a túrónak neked ez a progi, ha ennyire xarnak tartod<#guluszem1>#guluszem1>
most összezavartál<#vigyor>#vigyor>
enélkül is kész káosz volt az életem<#hehe>#hehe>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
én sejtettem a lóba a szart...még idõ kell diditálisan visszamerni...
há az!<#nevetes1>#nevetes1>
azt akartam írni, hogy ugyanekkor ugyanitt holnap, de most nézem, mennyi az idõ<#wilting>#wilting>
jo ejt
mármint azt, hogy kezdõknek jó?! dehát tényleg csak arra jó.<#nyes>#nyes>
tegnap úgyis én fizettem...<#fejvakaras>#fejvakaras>..asszem..
jó múvit!
ja,akkor holnap! de, mi?<#nevetes1>#nevetes1>
há má mozizni sem lehet<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
csak nem képzeled kolléga, hogy csak úgy á lá nature az orrodra kötöm a szuper titkos mega poláló progim nevét<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
eszem faszom megáll...<#wilting>#wilting><#szomoru2>#szomoru2>
hogy én egyébként mennyire utálom az összes adobe cuccot, valami istentelnül elbaszottak.
akkor ki kezeli a progikat?
csonthélyas tanítványod? :-)
már vagy két napja ez van<#hehe>#hehe>
na nem bánom, holnapig még marad...
most már húzok tényleg movie-zni<#integet2>#integet2>
u.i.: akkor holnap<#kerdes>#kerdes>...
vb-ét kérdezted már?!<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
hun az a link? jelszó is van hozzá?
vb a képgyûjtõ nem én<#nyes>#nyes>
nem akarásnak nyögés a vége<#nevetes1>#nevetes1>
maradnék még szívesen, de lejött a filmem, úgyhogy további jó topicolást<#vigyor>#vigyor>
ja, és várom akkor azt a kész referencia anyagot, amit nekem kellett volna prezentálnom ehellyett az egércincogás helyett<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
zephyrbá bizonyítani akarta látens képességeit,én meg felajánlottam a részére egy egyébként a 80as vagy 90-es topikból korábban származó (és általam érintetlen) ott már majdnem minõséginek számító felvétel részletét egy referencia munka elkészítéséhez, ami alapján jelenleg még nem pályázhat a renováló zenemester díjra.
ennyi, részemrõl kicsit poénkodtam, zephyrbá meg próbált kihozni belõle valamit. és az a valami ki is jött.<#nevetes1>#nevetes1> egy f.a.sz. reinkarnációjában.....<#nyes>#nyes>
a megfigyelésben vagy ász<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
ja, és a képgyûjtésben..
ha gondolod, megadok egy oldalt, ahol több tízezer kép közül válogathatsz<#nevetes1>#nevetes1>
addigis kicsit lekötöd magad<#hehe>#hehe>
Hogy miben vagyok szakértõ?<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
ha valaki arról kérdezne melyik szól jobban nem biztos hogy el tudnám dönteni...valahogy az eredeti akár '83-as maxi is jól szól és a kiadó álltal remasterelt is...
épp ezért tettem fel egy hónapja kb. a szomszédba összehasonlítás végett
dandy - casanova-ját ...de senki nem reagált rá a szakértõk közûl...én ott lennék kiváncsi a kollégák véleményére...márcsak a régi és új párhuzam miat...
hogy a csába tudsz ilyeneket kiagyalni?!
fetrengtem.
dióka szedte valahonnét<#fejvakaras>#fejvakaras>
remélem nem a referencia anyagai közül<#nevetes1>#nevetes1>
már kifejtettem, mi a cél az egésszel, de sajna még mérföldekre vaok a célomtól..ezt magamtól is tudom<#vigyor>#vigyor>
csak kíváncsi voltam kolléga a reakcióidõdre.(fullos)
ENNYI..<#integet2>#integet2>
ez lenne az a pont, mikor tudok, de nem akarok<#hehe>#hehe>
mellesleg windows környezetben fut, úgyhogy számodra lényegtelen..
egyéb kérdés<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
fiatal alkoholista szadista,
folyton arra szorítkozó,
felületesen agyon szituált,
vagy a kedvencem:
félelmetesen antiszociális szemétláda<#nevetes1>#nevetes1>
na igen: ez mind én lennék<#hehe>#hehe>
de mindemellett egy fasz is vaok, ehhez nem is fér kétség<#eplus2>#eplus2>
ugyan az a szám annyi biztos mindkettõ :-)
nem tudom másképp irni...szerintem mindkettõ szarul szól...
de azt sem értem igazából miért dolgoztok ezen???
en linuxos vagyok.
belátom, én szoktam sületlenségeket beszélni, s szerencsére mindíg akad valaki aki kijavít<#nevetes1>#nevetes1>
nincs is ezzel semmi gond..sõt még azt is megértem, ha orrolsz rám emiatt..
de már bocs, hogy megkérdem: a tanítványommal meg mi a problémád<#fejvakaras>#fejvakaras>
õ is sületlenségeket beszélne vajh<#miaz>#miaz>
légyszíves te nagy szakértõ, világosíts már fel..<#finom>#finom>
mellesleg miben is lennél te szakértõ<#kerdes>#kerdes><#wilting>#wilting>
csak mert eddig nem sok szakértõi véleményt hallottam tõled semmirõl sem<#nyes>#nyes>
no persze, meglehet csak én nem figyeltem eléggé..
hiszek a barázdáknak, bár az sem mindig tökéletes ...de fogjuk rá, hogy többé kevésvé...nem értek a progikhoz, amatör pc-kezelõként egy-két a cimik álltal ajánlott, bevált progit használok...
de ezt már bizonyitottam, én wav-os vagyok :-) ( ebbõl nem tágítok )( veszteségmentes ide vagy oda ami egyöntetû az egyöntetû...ma már a tárolóhely szerencsére nem akkora hátráltató szempont mint néhány éve...
illetve még egy dolog ha nem halottam az eredetit, az eredeti hanghordozóról, akkor még egy jó közeli is tünhet jónak fülre...
de most meglesem, már csak azért, hogy mit takar a minta...
benned meg az a jó, hogy ha kell, ha nem, de biztos, hogy mindent pont fordítva értesz vagy akarsz érteni, mint ahogyan kéne!<#nevetes1>#nevetes1>
pl. ha azt mondom, te egy fasz vagy, és eddig is az voltál testileg és szellemileg is, akkor az ugye eléggé hasonlatos ahhoz,amit az elõbb összepötyögtél.<#hehe>#hehe> ja és mindez azért jó,mert a F.A.SZ. elég sok szóval helyettesthetõ,amitõl egybõl más értelmet nyerhet az egész.<#heureka>#heureka><#worship>#worship>
Üdv:VB
bevallom kissé unatkoztam míg elkészült az elõmastering, és unalmamban a sztereót is újrakevertem<#nevetes1>#nevetes1>
te vagy az elsõ, aki észrevette..
dióka is elsiklik ilyen semmiségek felett<#hehe>#hehe>
igaz, ez nekünk már napi rutin..
profibb is lehetett volna, de minek törjem magam<#kerdes>#kerdes><#ravasz1>#ravasz1>
jó hogy hallgathatóbb az eredeti, hiszen nincs ami bántsa a füledet<#papakacsint>#papakacsint>
(egyszer régebben hibásan megemlítette valaki, hogy ez a visszaállított hangtartomány valójában zaj, amit nem is hallunk<#vigyor5>#vigyor5>..
gondoltam, megmutatom: mégsem csak zaj, hanem hangok is.
úgy látom, a kísérlet sikerült, mert mindenki panaszkodik, hogy a "semmi" bántja a fülét<#eplus2>#eplus2>