26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Codigoro
    Off-olnék egyet, de csak a minőség okán.

A csengőhang fő témára megvágtam (nyújtottam) egy 7p50s- os hosszúságú számot.
    Mivel sajna "nem wav-ot" is kellett bele csempészni, igy csak 320-ra butitva.
    De fogadjátok az ünnepekre való tekintettel szeretettel.

Dawe H - Variable phone ring
    Szép karácsonyt!!
  • mflex #17248
    Hát ez egy mindenhonnan "összelopkodott" valami, nekem nem jön be.
  • mflex #17247
    Hol élsz Te , elég nevetséges gép kell manapság ahhoz, hogy egy lejátszó program megfingassa!!
  • mflex #17246
    Soha nem tudtam megszokni.
  • mflex #17245
    Az uninstall megvolt, ezt írtam is, meg azt is, hogy ennyi volt, egyébként AIMP főoldalról szedtem le.

ps: többet nem kell felhozni, hogy mi töröljek és mit nem, úgy gondolom, hogy egy HQ topikba simán belefér a zene mellett, bármi a HANGGAL kapcsolatos, a többi, mind off.

AIMP---TRASH.
  • Wescone
    Nekem soha nem volt gondom vele (ilyen jellegü sem).
  • Zephyr Retiring
    évekig a 2000-es kiadású 2.7-es winampot használtam lejátszásra.. még ma is tökéletes, ellentétben a 3-as szériával, ami qrvára fogja a gépet, és az 5-össel, aminek a modern skinje is megcsípi a gyengébb gépeket..
    igaz, azóta eltelt majd 10 év..mármint a 2-es széria óta..
  • Zephyr Retiring
    először is: uninstal(már ha xeretnéd hogy jól működő progid legyen. bugok nélküli) igaz, folyton önmagam ismétlem, de sebaj
    a programokat (bármi is legyen az) lehetőség xerint mindíg eredeti oldalról (fejlesztői oldalról) töltsünk, és nem azért mert haraxunk a többi oldalra, hanem mert az a megbízható
    miután ez megvolt, minden proginak (az aimpnak is) van egy alapskinje.
    az azért van, mert ott még minden elérhető (rejtett menük etc..) míg a házilag preparált skinekről egy-két kapcsoló és funkció hiányozhat is akár.. lásd:

itt pl. megvan a lejátszási sorrend is..
    emitt pedig a modulok letöltése (bal alsó sarok):

elképzelhető, hogy másik skin alatt ezek nem látszódnak..
    de az is, hogy portable (tehát hackelt) verziód van, amiből xintén kimaradt
    ha nem fogadod meg a tanácsot, az a te dolgod, de akkor ne kérdezgesd, hogy mit kell tenni wazze..
    a legfontosabb mindíg az eredeti progi (lehetőleg a legfrissebb verzió mert ott általában már orvosolták az előző verzió hibáit..)

aztán ha ezt a sok maszlagot mind végigcsináltad törölheted is a hsz-eimet, mert nem marad hely a hq zenéknek
  • Wescone
    Miért lenne az hiba?
  • Wescone
    Winamp rulez!

Soha nem használtam mást - nem áll szándékomban lecserélni semmire, lejátszik mindent (igaz, nem tőtikézek le minden szedett-vedett formátummot), tökéletesen elégedett vagyok vele és a retro skin-emmel is (évek óta azt használom).

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Tagok!
  • kaposi1
    Mike!

Lejátszóban 7-ik szám
    WHO WILL BE THE FIRST MOON

Véleményed róla?
  • mflex #17238
  • kaposi1
    Ezen a lemezen az orbitális hiba a targonca villája!
  • mflex #17236
    ott nincs olyan, hogy modulok letöltése
    minek telepítsem újból?
    azért kérdeztem, mert ha már ez lett telepítve, jobb ha kéznél van
    nem értem pl azt sem, hogy hol a picsába lehet beállítani, hgy sorba játsza a számokat, ne ide-oda ugráljon, de nem kell mondani, hogy ide-oda lépjek be, mert átnéztem, ahogy a modulokat is, lehet, hogy az aimp2 ingyenes, meg a sok balféknek tetszik, hogy lehet skinezni, de hiába játszik le minden file, de ez így nem kóser még...

bug hegyek

trash.

• Zephyr Retiring
    bár ha csak konvertálni akarsz inkább itt nézz szét :)

aztán holnap törölheted is a sok offot
    ..azaz még ma
  • Zephyr Retiring
    innen is szedhető.. de ezt a forrást még nem ellenőriztem..viszont informálódhatsz, hogy miket tud..pl. audioconverter..is..
  • Zephyr Retiring
    ..majd critical update..
    utánna Список изменений
    baloldalt menüsorba keresd ki: AIMP v2.60 Build 525 - Critical Update
    utánna lesz egy rapidshares link..aimp_2.60.525.zip felirattal..
    letölt, futtat
  • Zephyr Retiring
    ez esetben..
    lépj be a menübe, majd a "modulok" és abban a "modulok letöltése"..
    netkapcsolat is kell..
  • Zephyr Retiring
    ..egy pill..
  • Zephyr Retiring
    magam részéről sajnos ilyennel még nem találkoztam
    ..mármint zenével..
    veled ellentétben sokkal színesebb zenei palettán mozgok (pop, rock, blues, disco, italo, euro, space, elektro, groove, thrash, és rap is néha etc..)
    próbáltam magam is "kedvencet" keresni, (nem zárom ki hogy nincs ilyen) de eddig még nem bukkantam rá
    valahogy úgy vaok ezzel is mint a filmekkel..
    lehet: zenés, táncos, vidám, szomorú, pörgős, vagy éppen nyugis
    mindíg az akkori hangulatom dönti el, mire van szükségem..
    az igazság az, hogy a komolyzenén és a jazz-en kívül szinte mindent meghallgatok..viszont ebben az a jó, hogy egy emberekkel teli helységben rögtön meg tudsz találni. elég annyi, hogy azt a vérnyogós cserháti zsuzsát bekapcsolod, és az leszek én, aki hanyatt-homlok menekülve elsőként hagyja el a termet
    tudom, halottakról jót, vagy semmit, de nem tehetek róla, ez a picsa mindíg totál kiborít wazze
    ..és most eszembe is jutott még valami, ahogy ezt írom:
    van egy dal, ami viszont mindíg megnyugtat, lehetek akár depis, akár stresszes vagy éppen mérges valamiért, ha meghallom a chi mai -t, az tuti hogy utánna kenyérre lehet kenni..
    én ettől a daltól érzem, hogy élek még.
    de most mást is érzek..
    mégpedig azt, hogy mindjárt elalszom
    úgy hogy good night
  • mflex #17229

• Zephyr Retiring
    ...rejtekhelyét a zöld x jelöli

katt oda és előbukkan amit keresel..
  • mflex #17227
    Rob Van Eijk, ezt kellett volna odavésni :)
  • AlterEgo5561
    Hali! Gondolom: Michiel Van der Kuy/Erik Van Vliet
  • mflex #17225
    Az ok, hogy vannak elírások, de mi is a hiba benne? :DD
  • zsoltford
    üdv, nem ritkák az elirások...de jó lemez
  • mflex #17223
    Ennyire ne rohangáljatok itt a válasszal basszátok meg . A másik, mert mindjárt széjjel csapkodom a laptopot, hogy mi a szart kell itt beállítani, hogy egymás után játssza a számokat, mert pl a 45-ről elugrik 802-re, majd vissza 76-ra...

Qvvvva életbe!
  • mflex #17222
    Ezen ki látja az orbitális hibát?

• mflex #17221
    Na, talán lassan ide ér MARCO mester új műve, még az év vége előtt, talán csak ő tudja überelni a KOZMIKUS RENESZÁNSZ című szerzeményét, amit azóta egy spacesynth projekt sem tudott letaszítani az én space toplistám első helyéről.

Az a szám még most is elképesztő számomra, annyira egyben van az egész és rettentő muzikális, dallamos.

Jah, ami a player-ben is van, de 2007 óta, még senkinek nem sikerült überelni nálam. Ezt a számot naponta többször meghallgatom és nem tudom megunni, mert feldob mindig.

Tényleg, ha nektek van ilyen zenétek, akkor véssétek már ide, de ne listát, hanem olyan számot, amit mindig meghallgatok és nem veszít az érdekességéből.

• mflex #17220
    Tele lett a tököm, hogy az iTunes-nál nem fejlesztik ezt a flac, ape, ogg lejátszhatóságot, szóval az AIMP2-ben, hol a fakkban van konverter?

Ez a szeria van nekem most:

• mflex #17219
    köszi:)
  • Zephyr Retiring
    uffaz ost után nem írjuk ki azt hogy soundtrack, mert hogy:
    ost = original sound track egyébként én is ezt akartam hozni morcos totyikvezérünknek, de baxott válaszolni..helyette jön itt mindenféle törléssel meg tkm tudja mivel, pedig hungarisül kérdeztem:
    ".. a talált losslesst bármire, vagy csak az avatar ost-ra értetted.." (lásd. 16190 hsz.) ..komolyan: ahelyett, hogy italo4ever legújabb évvégi csemegéjét tálalná itt nekünk végre valahára, folyton félrebeszél uff
  • sultan71
    Ez a #17189-re ment, csak a "valasz erre" nem igy gondolta...
  • sultan71
    Hello,

Egyelore ne siess a vasarlassal! :))

Avatar [2009] OST Soundtrack - FLAC

01-"You don't dream in cryo..." (6:09)
    02-Jakes enters his Avatar world (5:24)
    03-Pure spirits of the forest (8:49)
    04-The bioluminescence of the night (3:37)
    05-Becoming one of "The People", becoming one with Neytiri (7:43)
    06-Climbing up Iknimaya - The path to heaven (3:18)
    07-Jake's first flight (4:49)
    08-Scorched earth (3:32)
    09-Quaritch (5:01)
    10-The destruction of Hometree (6:47)
    11-Shutting down Grace's lab (2:47)
    12-Gathering all the Na'vi clans for battle (5:14)
    13-War (11:21)
    14-I see you (theme from Avatar) (4:20)

RS1
    RS2
    RS3
    RS4

Az AudioChecker szerint az elso 3 lossless, de errol dontson inkabb a teszt.
  • Zephyr Retiring
  • Zephyr Retiring
    kösz
    úgy látszik nekem is elkél egy 3d-s szemműtét..xart sem látok
  • mflex #17208
  • kaposi1
    Rohanok!
    Caligula!
  • mflex #17206
    nm :)
  • mflex #17205
    Én, nem tudom mi van velem, de egyre ritkábban hallgatok italo-t, sőt ha ráklikkelek valamelyik számra, akkor nem is tetszik, beszélek most itt az átlag italo disco zenékről.