26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#26377 Hát akkor a jó édes anyámnak szeretettel:
a szavak forradalma :)
látod, látod vannak akik helyettem is...
vagy mégsem? ..vagy talán de is -
#26376 A sok segítségért, neked is jár! -
#26375 Most olvastam csak :D -
#26374 írd már oda, hogy később is vissza tudjam keresni
MFLEX - SPARKLING DESIRE
újabb remekmű! -
#26373 OFF
direkt nem linkelem, de a "gyógykezelés" folytatódott a HQ Sound-ban... -
#26372 26366-ra ment. -
SC -
#26370 Ha akarod, barátod helyett a jó édes anyád is leszek B+ :D, de nem lehetne, hogy a hülyeségeiddel azokat fáraszd, akik el is viselik.
Mondjuk, a "kanadai" ismerőseid. Úgy egy 15 évre, vagy akár életfogytig elutazhatnál megint oda! -
#26369 Majd számolj be róla :) -
#26368 Már te is :)) -
Earth Angel #26367 Ez jó! :-) -
Earth Angel #26366 Igen, a CC elég brutális hangorkánt szólaltat meg. -
Blum #26365 Nem sztereora hasznalja. Mar ott van nala a center is,monitor is meg a hatter sugarzok is (minden JBL,pontos tipusokat nem tudok most hirtelen mondani) Szoval elobb-utobb osszeall a komplett rendszer es akkor kizarolag hazimozira lesz hasznalva,ezert vette meg az Onkyot is. Csak amig megint nem lesz kredit normalis projektorra meg fasza kabelekre a tobbi hangszorohoz is,addig csak zene megy rajta.
Az E100-akra mar vett ilyen speci esztergalt tuskes labakat,ala akrilt + granit lapokat,megvette a vizvezetekhez hasonlo tapkabelt az erositohoz,a 3 hangfalkabelt (E100 + E150P). Szoval szep lassan epul a rendszer.
Amugy a hallasom meg megvan,a Critical Condicion 2nd act utan mondtuk azt egybehangzoan,hogy "oke,eleg lesz" :DDD -
#26364 ...azt, hogy a mai napon minden fórumban (különösen) tiszta hülye vagy! -
#26363 Csak egy jó tanács, azt az erősítőt ne használja sztereóra, csak házimozira. Vegyen szépen egy 70-es, max 80-as években gyártott vintage erősítőt 40-50 ezerért. Aztán ámuljon, hogy a hangfala mérföldekkel szebben is tud szólni! mert ha idáig csak azzal használta, azt sem tudja, hogy mit tud belőle kihozni. Ezek a házimozi erősítők egyszerűen alkalmatlanok minőség sztereó hangra! Teljesen mindegy, hogy hány százezer forintosról beszélünk. -
Blum #26362 E100 az kamazza a melyet. 2db 25 centis mely van benne,Wiz Khalifa - On my level c. szam miatt kellett ujraragasztani a hangfal elott levo agy egy reszet,mert szoszerint ugy megrazta az egeszet hogy egyszeruen pattant egyet es kesz :D
Epp most indulok a srachoz,irt hogy az E150P most lett bekabelezve Valhalla bi-kabellel szoval most fatal lesz. :DDD Az uj Onkyo TX-NR818-nak is most lesz az elso komolyabb bevetese. :D
Egy par szamod mar rakerult a pendrivera,az is jon velem :) Majd jon a beszamolo,remelem nem szenvedek komolyabb hallaskarosodast es tudom meg hallgatni a szerzemenyeket :D -
kösz,
Szereti mélyeket? :D
Mondjuk az e-100-as már épp az a szint amit nem vágnék ki az ablakon, amikor az LS-80-as párt megvettem előtte azokat teszteltem, hát megette őket reggelire. Az ls 80-at meg a jbl TLX180 zabálja fel, de nagyon azokat meg a 80-as években gyártott grundig-ok, ilyen ez. -
Blum #26360 Miota bejarok neha ebbe a topikba es hallgatgatom a szerzemenyeket,azota utalnak a szomszedok.
Ez a Broken Vision is...a szutyok,hulladek 2.1-emen is nagyot szol. Ma megyek haveromhoz,ott is meghallgatjuk a JBL E100-akon. Es tegnap megerkezett hozza az E150P is,ma azt is bekotjuk.
Ismet koszi Mflex! -
ilyet is kaptam:
-
#26358 Ha már kedvenc szavamat megemlítetted, mit szólsz ehhez:
minőség :)
az alapzenéért köszönet örök barátomnak, Mflexnek
-
#26357 MFLEX - BROKEN VISION
Pofon a mai italo zenéknek, szeretnék még sok ilyet!
(hogy a minőségről már ne is beszéljek...)
-
SC -
#26355 off:
nagyon állat szopatás :D
-
#26354 Köszönöm szépen :) -
Blum #26353 Meg esti "gep elotti dogleses/agyon fekvos lazulos" zenenek is tokeletes.
Jol osszeraktad,grat! -
#26352 Egy újabb saját szerzeményem - most már trance-esebb, pörgősebb. Ez amolyan autóban utazós stílus.
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza (09:38) elsősorban az "utazás" élményét szolgálja, és igyekeztem nem unalmassá varázsolni. Remélem, sikerült.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) -
#26351 Dióm!
Eltudom képzelni azt sok "butafejet", mikor az X színpadra mennék pár szintetizátorral, meg 4-5 db laptoppal megspékelt VSTi programokkal stb...
--------------------------------------------------------------
Blum!
Köszi szépen, igyekszem továbbra is :)
-
Blum #26350 Mflex!
En is es haverom is kuldunk neked egy hatalmas "High-five"-ot!
Miota mutattam neki a zeneidet,azota csak ezzel hajlando tesztelni a rendszert. Es szivesen hallgatom en is!
Koszonjuk a munkadat! -
#26349 ha valaki esetleg nem járkál a 'szomszédban', az se maradjon le semmi jóról, ma épp eurodance alapon elmélkedtem:
az orosz trió A.D. némethoni tevékenységéből
Jerorr-Don't Belive In Lies (95)
Molella-Control Your Body (95)
Clubhouse feat. Carl Fanini-Living In The Sunshine (radio edit) (94)
(flac)
-
-
#26347 Kösz, Laci.
Abload-ra töltsd fel, egyszerű, gyors és nem kér érte semmilyen faszságokat.
Német oldal, ezért nem értem, hogy miért pont ilyen magyar idióta oldalakkal szenvedsz!
http://www.abload.de/ -
#26346 najo elbenaztam mostmar nagyon XD -
#26345 [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/27/a1_2012_10_27_6n5hy1zabp_tn.jpg] -
#26344 kep nem jelent meg -
#26343 brutalisan szep,kegyetlen jo halgatni mast nem tudok modani ensem XD
-
Soundcloud -
#26341 Köszönöm szépen. -
#26340 Kellemes muzsika, jót lehet rá meditálni. -
#26339 Köszönöm szépen.
Csak a szárnyaimat próbálgatom (Te már bőven nem :) ), ezért jönnek jól a véleményezések.
Otthon majd igyekszem variálni vele. -
Nekem bejött, szép a dallama. Mindjárt alá is képzeltem egy durva italo bassline-n, ami fel van nyomva úgy 123 bpm körülire, aztán eszembe is jutott rá mindjárt elég jó dallamocska.Viszont az biztos, hogy 5-dik perc után már lecseréltem volna pár szinti hangot még szebbre és a végét grandiózusabbra vettem volna, mert így a 7-8 percben már uncsi volt. (nekem) Itt már lekevertem volna, de mint írtam bejött!! :)