DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na? Mit szóltok, miket nem tudok <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
What about the forests?
Jézust én akkor látom,ha látni akarom,különben bárkivel összekeverném!<#nevetes1>#nevetes1>
az hogy ez ufós lenne, vagy hogy azon bármiyen jármû lenne, azt csak hit kérdése, mert a készítés körülményeit ismerve technikailag szarrá cáfolható. ezt bármelyik fotós vagy operatõr is csak megmosolyogja (mert tonnányi ilyet láttak már a saját objektívükön) és nem csinál ügyet belõle.persze ettõl még lehet benne hinni, ha attól jobb lesz a világnak.
Az az "ufós" kép annyiban érdekes, hogy rengeteg kép létezik, amelyeken pont ugyanilyen "jármû" látható. De a fény játéka vagy a fényképezõgép nyilván ismerte ezeket a képeket.. <#taps>#taps>
ha más szögbõl sikerül lekapni, talán egy 20-30-as években megálmodott alakzat is kijönne. egyébként ki mondta, hogy egy ufo-nak úgy kell kinézni?
<#kacsint>#kacsint>
félreértés végett én maximálisan hiszek az ufo-kban,és még inkább a para(nem)normális jelenségekben, csak a lentebb taglalt dolog egyáltalán nem az.
Amúgy a képen jézus arcképe látható de elég 10 mp is, hogy látható legyen.
nem pont ugyanilyen, de két nagyon egyszerû példa,amiben az a közös, hogy nem az,aminek látszik
a képen tökéletesen látni a becsillanó,visszacsillogó fény 'buborékját' (ami egy félgömb alakú valami),ami jellegzetes optikai fényhatás, elsõsorban azok láttak már ilyenbõl sok hasonlót,akik közel vannak pl. kamerarendszerekhez, és sok ellenfényben látták a képeket, akár nappal,akár világosban
viszont ez a zene tiszta utazas,Vangelis is megirigyelhetne nagyon szep es a klip is hozza meg jobb hangulatot!!!! <#taps>#taps><#ijedt>#ijedt>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
google earth---beírni: Jacksonville, Texas, Egyesült Államok---teljesen menjetek le az útra---szemben az A betû legyen---most forduljatok meg addig, míg a CAPITAL ONE épület a képen lesz---ha ez megvan nézzetek fel az égre és valaki mondjon egy okosságot, hogy mi a lóf...sz az ott? 😊
What about the forests?
What about the forests?
Mondjuk full nu-disco+electro, és ilyen hangzás a 80-as elsõ felében nem nagyon volt, de valamiért mégis azt a kort idézi,passzol hozzá, valószínû az analógos szintihangzás miatt..
Akkortájt nem egy ilyen kaliberû háj-fáj rendszer volt az országban és senki nem panaszkodott, amikor szólt rajta a Kadlott Karcsi és a Lagzi Lajcsi a betonkeverés közben..
Szóval tegyük rendbe és fõleg idõrendbe a dolgokat!! Ne mai szemmel nézzétek, ez kb. a 80"s évek vége 90"s évek eleje korabeli hi-fi cucc, még cd player sincs benne.
Amúgy tényleg nem volt jó cucc, akkoriban sem! Voltak jobbak és drágábbak is.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Koszonom a valaszokat!
Udv!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez tényleg egy nagyon bovli kategória mind anyagminõségben a zenei élményrõl meg ne beszéljünk.
Szerencsére nagyon nagyon rég hallottam ilyen kategóriás dolgot.
Ezért mondtam hogy egy kép és itt már többen is tudni fogják bekalibrálni az árát.Sajnos ez nagyon nagyon messze van még egy középkategóriás hi-fi-tõl is.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
a hangjukhoz semmi koze a hifinek,mert hulladek olcso anyagbol vannak. csak egy jobb hifi kabel is sokkal a tobbszoresebe kerul mint ezek a music centerek <#wave>#wave>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
ez van.
Kozben fateromtol annyit megtudtam,hogy meg anno 15 eve sem szamitott mai darabnak. Az egyik hangszoro valamiert (?) ki lett szerelve a dobozabol,viszont megtalaltam azt is. A bakelitlejatszot vedo fedel ugyan megvan,de sajnos eltort. 😞
mar tegnap is akartam ismet gratulalni,de a felesegem keresztulhuzta a szamitasom,el kellett menni vasarolni utana meg elfelejtettem XD bocs
de baratom amit 1 oraja kiraktal versio attol kesz vagyo,eszmeletlen brutalis!!! megint csak kosz!
itt meg nincs,akkor majd en XDD
beszaras durva!!!!
Elnezest,ha ezt nem ide kene irnom,de epp most talaltam a sufniban egy regi hifit.
A neve: International AN-1100A
Googleban nem talaltam rola az egvilagon semmit. Jo 15 evvel ezelott meg hibatlanul szolt,bakelit lemezt/ kazettat egyarant tokeletesen vitte. Mindket hangszoroja megvan,stb. Hogy mukodik-e arrol lovesem sincs.
Tehat a kerdesem az,hogy ez a cucc valami jofele hifi volt-e anno a maga idejeben vagy ez is valami "olco-kinai"?
Esetleg valaki tud valamit errol a markarol?
De ízlések és pofonok.<#wave>#wave>
így tovább<#eljen>#eljen>