DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
mindent sajnos nem, csak amire van egyszerû válasz,nem is szoktam tovább menni ,ha abszolút nulla a fogalmam valamirõl....amire nincs válasz (sok ilyen van),arra én is csak 'keresem'.

Dióka
ez jópofa, ezen lehet elmélkedni,de amennyire tudom, ez ember által létrehozott bravúr, a közönség sem áll ott földbegyökerezett lábbal (más videón látni),inkább élvezik a showt.

pityu0718
Ja, és belül üreges...<#csodalk>

pityu0718
Arról nem is beszélve, hogy a hold nem is bolygó, hanem mesterséges ûrállomás... úgy lett idetelepítve..
Na? Mit szóltok, miket nem tudok <#nevetes1>

mflex
Én, nem is hiszek el nekik semmit már qrva régóta!

What about the forests?

pityu0718
Ezek szentjános bogarak rajzása bizonyára..
Na, milyen frappáns cáfolat? <#nyes>

pityu0718
Nasa??? Ne viccelj! A legnagyobb csaló a világon a vatikánnal kézen fogva!

mflex
Elcsesztem ,ezt akartam na...

What about the forests?

pityu0718
Dióka mindet meg tudná magyarázni szerintem simán. <#crazya><#wave>

mflex
Meg itt vannak kibebaxott érdekes dolgok, bírom mikor amatõr tud rögzíteni a holdon ufo tevékenységet, a nagy igazságos nasa meg jön a fekete fehér képeivel 2012-ben! 😄DD

What about the forests?

mflex
Valamelyik youtube videó után néztem ennek utána, de meg nem mondom, hogy az mi lehet, viszont ez érdekes, jó pár felvétel van errõ az "eseményrõl"...

What about the forests?

Dióka
minden,ami bármilyen valláshoz köthetõ,nekem idõ kérdése is....<#kacsint>
Jézust én akkor látom,ha látni akarom,különben bárkivel összekeverném!<#nevetes1>

az hogy ez ufós lenne, vagy hogy azon bármiyen jármû lenne, azt csak hit kérdése, mert a készítés körülményeit ismerve technikailag szarrá cáfolható. ezt bármelyik fotós vagy operatõr is csak megmosolyogja (mert tonnányi ilyet láttak már a saját objektívükön) és nem csinál ügyet belõle.persze ettõl még lehet benne hinni, ha attól jobb lesz a világnak.

pityu0718
Mindegy, lényegtelen. Én sem mondom, hogy az ufó volt csak nem zárom kategórikusan ki, hogy nem az volt mivel nem tudhatom, vagy igen..? <#alien2>

Dióka
a kérdéses fotót is mesterségesen állították elõ (fotózással)<#nevetes1>, élõben nem történt észlelés abban az idõben,mert akkor abból már teleregény is készült volna.ha meg az az ideológia, hogy a jelenség csak 1ezredmásodpercig volt "látható",akkor ez megint neszesemmi fogd meg jól....

pityu0718
Annak semmi köze az ateizmushoz, hogy mennyi idõ alatt látod vagy sem az alakzatot, ami jelen esetben egy vallási személyhez köthetõ.

Az az "ufós" kép annyiban érdekes, hogy rengeteg kép létezik, amelyeken pont ugyanilyen "jármû" látható. De a fény játéka vagy a fényképezõgép nyilván ismerte ezeket a képeket.. <#taps>

Dióka
a kérdés az, hogy ki mit hisz vagy gondol ufo-nak, a szó szoros értelemben vett rövidítést, vagy kicsi zöld manókat vagy kávéscsészealjakat vagy nagyfejû,nagyszemû nem humanoidokat stb.... ??! <#kacsint>

Dióka
én ateista vagyok, nekem 10mp nem volt elég, hogy jézust lássam!<#nevetes1><#hehe>

Dióka
ufok

ha más szögbõl sikerül lekapni, talán egy 20-30-as években megálmodott alakzat is kijönne. egyébként ki mondta, hogy egy ufo-nak úgy kell kinézni?
<#kacsint>

félreértés végett én maximálisan hiszek az ufo-kban,és még inkább a para(nem)normális jelenségekben, csak a lentebb taglalt dolog egyáltalán nem az.

pityu0718
Na ja, ismerem az ilyen "becsapós" dolgokat csakhogy ezek mesterségesen elõállított illúziók. Láttam már érdekes dolgokat Én is, sosem tudtam megmagyarázni mi is volt. Illúzió lehetett? Talán igen. De minden illúzió vagy csak az elme áll készen az azonnali cáfolatra egyfajta védelembõl? Ki tudja ezt? Én ezért nem szoktam azonnal ráfogni valamire a tudás hiányában, hogy az valós vagy sem. Elhinni sem kell mindent de vannak emberek, akik akkor sem hinnének a szemüknek ha a fejükre esne egy ufó.. <#bee1>

Amúgy a képen jézus arcképe látható de elég 10 mp is, hogy látható legyen.

Dióka
nem kell, hogy tudd,.... de ezt hívják illúziónak,amirõl nem azt hiszed,ami valójában, és ilyenbõl sok van.
nem pont ugyanilyen, de két nagyon egyszerû példa,amiben az a közös, hogy nem az,aminek látszik

pityu0718
Hááát, nem tudom.. Ezt hamarabb mondanám bármi másnak mint a "fény játékának". <#merges2><#ravasz1><#alien2>

Dióka
na még egy szóra,akinek nem megy a lényeg megkeresése

a képen tökéletesen látni a becsillanó,visszacsillogó fény 'buborékját' (ami egy félgömb alakú valami),ami jellegzetes optikai fényhatás, elsõsorban azok láttak már ilyenbõl sok hasonlót,akik közel vannak pl. kamerarendszerekhez, és sok ellenfényben látták a képeket, akár nappal,akár világosban

Dióka
aki próbált már a Nappal szemben fotózni,az ilyennel már sokszor találkozott, de még a profi operatõröket is meg lehet fogni vele, akár egy esti, de erõs szembefényforrásnál is találkozni hasonló és nem épp földöntúli "jelenséggel"...az objektív lencséjén (ami ugye elég összetett üvegrendszerbõl áll) belülrõl visszacsillanó fény 'játéka', mely az azo a helyszínen készült több képrészleten is feltûnik ilyen-olyan módon vagy alakban és jelenségben, (plusz a mozgó jármû fotós nehézségei, a hosszú csík meg attól van),és melynek alakjába mi emberek szinte bármit bele tudunk képzelni, lásd pl. a közeli bolygó fotókon néha megjelenõ 'emberarcok', 'piramisok', de ilyenekre nagyon jó játék (egyébként csak hülyegyerekeknek) az a pszichó Rorschach-teszt,ami megkérdezi, hogy az adott alakról mi jut eszedbe.

Italo4ever
Az valami piros UFO XDDD

viszont ez a zene tiszta utazas,Vangelis is megirigyelhetne nagyon szep es a klip is hozza meg jobb hangulatot!!!! <#taps><#ijedt>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
off:

google earth---beírni: Jacksonville, Texas, Egyesült Államok---teljesen menjetek le az útra---szemben az A betû legyen---most forduljatok meg addig, míg a CAPITAL ONE épület a képen lesz---ha ez megvan nézzetek fel az égre és valaki mondjon egy okosságot, hogy mi a lóf...sz az ott? 😊

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Dióka
Nekem tetszik!<#eljen><#kacsint>

Mondjuk full nu-disco+electro, és ilyen hangzás a 80-as elsõ felében nem nagyon volt, de valamiért mégis azt a kort idézi,passzol hozzá, valószínû az analógos szintihangzás miatt..

pityu0718
pityu0718
pityu0718
"Kakker" de ez inkább mai szemmel az.
Akkortájt nem egy ilyen kaliberû háj-fáj rendszer volt az országban és senki nem panaszkodott, amikor szólt rajta a Kadlott Karcsi és a Lagzi Lajcsi a betonkeverés közben..

Szóval tegyük rendbe és fõleg idõrendbe a dolgokat!! Ne mai szemmel nézzétek, ez kb. a 80"s évek vége 90"s évek eleje korabeli hi-fi cucc, még cd player sincs benne.

Amúgy tényleg nem volt jó cucc, akkoriban sem! Voltak jobbak és drágábbak is.

narumon
Hehhe ocó "kínai". Nem bántás de egy kalap kakker volt 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

kaposi1
<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ertem en,semmi gond 😊
Koszonom a valaszokat!

Udv!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kaposi1
Ne haragudj az elsõ szó amikor megláttam ami eszembe jutott az hogy "JÉZUSOM"!
Ez tényleg egy nagyon bovli kategória mind anyagminõségben a zenei élményrõl meg ne beszéljünk.
Szerencsére nagyon nagyon rég hallottam ilyen kategóriás dolgot.
Ezért mondtam hogy egy kép és itt már többen is tudni fogják bekalibrálni az árát.Sajnos ez nagyon nagyon messze van még egy középkategóriás hi-fi-tõl is.<#szomoru1>

Dióka
biztos, nagy öröm, ha valaki ilyet talál jó állapotban, de a minõségét illetõen korabeli értékrendben is valóban csak egy occsó music-center kategória volt, anno 15-25 pénzért lehett hasonlókat venni, de ez valóban a nagyon lowlowlow-end kategória. mai (inkább csak) eszmei értéke kb. 2-3 ezer forint,ha tip-top lenne, bárminemû szempontból a 'minõsége' pedig max. ~5/100.<#kacsint>

Ertem. Hat,koszonom a felvilagositast. Meg gyonyorkodok benne par percet aztan megy vissza pihenni 😊

Kazettat tokeletesen lejatssza,bakelitet is viszi,radio is van. 😮

Italo4ever
bocs talan tul eros volt,de tenyleg ezek ilyen muhelybe pajtaba valok
a hangjukhoz semmi koze a hifinek,mert hulladek olcso anyagbol vannak. csak egy jobb hifi kabel is sokkal a tobbszoresebe kerul mint ezek a music centerek <#wave>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Ertem 😊

Italo4ever
Erre nagyon eros szo volt az hogy hifi, ez egy elenezest amikor megjelent akkor is hulladek kategoria volt music center vagy minek hivtak ezeket, fizetned kene,hogy elvigyek toled sajna...

ez van.

Kozben fateromtol annyit megtudtam,hogy meg anno 15 eve sem szamitott mai darabnak. Az egyik hangszoro valamiert (?) ki lett szerelve a dobozabol,viszont megtalaltam azt is. A bakelitlejatszot vedo fedel ugyan megvan,de sajnos eltort. 😞

kaposi1
Tegyél fel egy képet róla ,sok minden kiderül egybõl.

Italo4ever
Mike!

mar tegnap is akartam ismet gratulalni,de a felesegem keresztulhuzta a szamitasom,el kellett menni vasarolni utana meg elfelejtettem XD bocs

de baratom amit 1 oraja kiraktal versio attol kesz vagyo,eszmeletlen brutalis!!! megint csak kosz!

itt meg nincs,akkor majd en XDD

beszaras durva!!!!

Sziasztok!

Elnezest,ha ezt nem ide kene irnom,de epp most talaltam a sufniban egy regi hifit.

A neve: International AN-1100A

Googleban nem talaltam rola az egvilagon semmit. Jo 15 evvel ezelott meg hibatlanul szolt,bakelit lemezt/ kazettat egyarant tokeletesen vitte. Mindket hangszoroja megvan,stb. Hogy mukodik-e arrol lovesem sincs.

Tehat a kerdesem az,hogy ez a cucc valami jofele hifi volt-e anno a maga idejeben vagy ez is valami "olco-kinai"?
Esetleg valaki tud valamit errol a markarol?

kaposi1
Hányok tõlük,szóval köszi de inkább nem.<#wink>

Dióka
ha nagyon akarnak rá táncolni (ami nem feltétel), hidd el, meg tudják oldani. <#nevetes1> nézegess sok mai dizsiparti felvételt és látni fogod, még neked is menne.<#nevetes1>

kaposi1
Nekem tök mindegy, de hogy erre hogy táncolnak a klubokban arra roppant kíváncsi lennék.<#nevetes1>

Dióka
vokál electrohouse, ezt nem hangsúlyoztam ki.<#kacsint>

kaposi1
Nálam ez rendkívül hamar törlésre került.<#nevetes1>
De ízlések és pofonok.<#wave>

Szia!
így tovább<#eljen>