DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Linket nem látok, de már az elõadó, cím, és a klip is sokat ér nekem! Köszönöm! <#worship>
<Évtizedek óta érzem, rossz helyre születtem 😊 Kelet!>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
Dióka
csak neked:
a zenei alapok

Marjaani vagy Marhjani valamelyik mixe

IMYke2.0.0.0
Pár fotósorozat erejéig azért én szívesen próbálkoznék egy olyan kategóriájú géppel 😊
Aztán, lehet, hogy a sok opció miatt megõszülnék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
ez így van,egyébként még nekem sem kéne egy olyan gép.egy jó közepessel is megelégszem.

Dióka
persze, egy az egy méretben nézve (azaz 100%-os nagyításban) jönnek elõ ezek a jelenségek, normál esetben (mondjuk egy a4-es a3-as nyomtatási nagyságú fotóig) ezek nem is látszanak, nagy képet kicsiben nézve az átméretezés miatt mindig túélesnek látunk,mint ahogy a plüssnél is, persze más a helyzet teljes felbontást nézve...na de ez hasonló dolog,mint a hifi és hifi közti különbség.... <#nyes> a gyakorlatban nem sok embernek tûnik fel, de azért mégis van.<#nevetes1> szóval a képek jók, csak a ccd-érõl elmélkedtem egy picit.

mflex
Ez 70 valamennyi volt, amire kell nekem, arra bõven elég, tud folyamatos HD (30fps) és szép képeket is csinál. 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Érthetõ.
Bár, a minõségi képek szempontjából azért, gondolom, jó lenne most az.
Hobbifotózásra bõven megfelelõ egy középkategóriás is.

mflex
Mert az profiknak való, és mivel én nem vagyok az ezért felesleges volt egy olyan drága gép a tulajdonomban, amivel nem tudtam kiaknázni a lehetõségeket, csak az értékét vesztette volna el.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Emlékszem még, amikor meghirdetted - miért is váltál meg tõle?

mflex
Volt nekem 1 millás canon is, de hát az nem nekem való, azzal szinte lehetetlenség volt szar képet csinálni 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szeretném, ha az én ócska Olympusom ilyen minõséget tudna. 😊

mflex
Ez egy 10 cm-es plüss és kb 1-2 centirõl fényképezve, csináltam én ezzel sokkal jobb képeket is (TÁJ), evvel tisztában vagyok, de ahhoz be kellene nlõni mindent rendesen 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Alapból jók - engedelmeddel, én le is mentem õket. Mert, nagy szívfájdalmam, hogy nem személyesen láthatom, vidéken lakva.

mflex
Alap és örültem, hogy megtudtam állni egy helyben, mert tiszta jég minden ott fent, most az a kérdés, hogy teljesen közelítve nézted, mert alapból szerintem egész jók.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Boldog lennék, ha a zene elõadó és cím is meglenne - a versenyrõl készült videó meg fantasztikus. Döbbenetes amit mûvelnek.

Dióka
hát ahogy elnézem, a fényviszonyokkal nem lehetett baj, baziszép napsütés volt, a kézmozgás sem, hisz a panában van eleve egy kézremegés kompenzálás, meg a záridõ sem olyan hosszú, hogy az bekavarjon egy tájképbe....sajnos a ccd minõség és a felbontás, ami itt bejátszik.
a ccd-ékre jellemzõ, hogy minél nagyobb a felbontásuk,annál nagyobb a statikus és dinamikus képzaj is, ezt a jelenséget a ccd minõségével lehet csökkenteni (ami jobb,az sokkal drágább), illetve a köré épített elektronikával (és annak minõségével) kompenzálják, amennyire tudják.de ez végülis csak egy 80ezres gép, ahhoz képest meg megfelelõ.

más...kell-e nekünk nõi rúdtáncos?!<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
A zajt szerintem(!, mert nem vagyok fotómágus sem) a fényviszonyok, és persze a kézmozgás is okozhatja.

Dióka
a témák és a helyek jók! már megint irigyellek.
ez a pana már megint egy új gép?! elég zajosnak tûnik és a fókusz valahogy nem az igazi. ezeket alap programmal csináltad? nézegettem ezt egy darabig, a HD felvételei miatt....de azóta sem jutottam dûlõre.

IMYke2.0.0.0
<#worship>

mflex
Voltam ma a Mecsekben, lõttem pár képet, akit érdekel ebben a galériában találja, 16:9-es 11MP képek..

What about the forests?

mflex
Hát... egyik sem a stílusom igazából :/

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Így van - minden nációban vannak az egyéni ízlésnek és a kor szellemének megfelelõen is csúnyának titulálható nõk (bár, én tartom, hogy minden nõben van valami varázslatos, valami szép, ami miatt nem marad egyedül).
Nicole helyett én is biztosan igazi fehér európai, vagy ázsiai hölgyet választanék, ha kellene és persze, ha lehetne <#hehe>.
No racism!

pityu0718
Dettó!! <#finom> Nekem is a gyengéim a "ferdeszemûek", hihetetlen szépségek vannak köztük, na meg persze csúnyák is na de hol nem..? 100x ilyen mint 1 scherzinger pedig Õ sem rossz..

IMYke2.0.0.0
Nem lépték meg a trance/dance vonalat.

IMYke2.0.0.0
Biztos találtok más forrást, jobb minõséggel, addig ez a VBR 200-as CDM (88 M😎 jó lesz tájékozódásnak.

IMYke2.0.0.0
"Csak" ennyi változat van a promo lemezen:

Kiderült, hogy ez dupla-promo.
Másoknak, mert Neked megvan: Klip, MP4, 66 MB - Multiupload-on. - RS, és MU "mukodik".

mflex
Jah, néha elég gáz, ami ott van!

What about the forests?

mflex
<#eljen>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az indavideo szerverparkjára atomot! Nem igaz, hogy ilyen hülyék az ott dolgozók.
Akadozik, mint Józsi néni nyelve 2 deci reggelindító után...
<10 MBit mellett biztos nem tenné.>

Szerk.: Meghallgatva. A refrén tényleg nem olyan rossz, mint a többi eleme a zenének. Biztos, hogy létezik valami dance-esebb változat is ebbõl.

IMYke2.0.0.0
No, akkor a refrénig megnézem.

Addig is, a végén milyen visszafogott tapsot kap 😊

mflex
That bad girl power I got, I'll abuse it tonight
Cause tonight got poison on my mind
That power I got you'll be mine when I stay till real late
Got poison on my mind
I got that poison (uh huh), I got that poison (uh huh)
I got that poison, that poison on my mind
I got that poison (uh huh), I got that poison (uh huh)
I got that poison, that poison on my mind

What about the forests?

mflex
30 mp-et bírtam belõle. A nõ jó. A zene nem.

Szerintem a refrén kibaszott jó, a többi része nekem sem jön be, egy jóféle dallamosabb, szintis remix sokat dobhat rajta.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Bizony <#nyes><#hehe>
A gyengéim, hosszú-hosszú évek óta.

mflex
Te ha egyszer kijutsz Japánba, vagy egy "ferdeszemû" országba, szerintem rögtön megházasodsz! <#nyes>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
30 mp-et bírtam belõle. A nõ jó. <#finom> A zene nem.
Én õt irigylem az aktuális pasijától: Hwang Mi Hee - slideshow
Ha valamelyikõtök meg tudja mondani, a zene elõadót, címet, kérem, tegye!

Nem kell, a videó alatt megtaláltam 😊)) "Yiruma - River Flows In You"

mflex
Há' most szólj hozzá <#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
már megint *ugni akarsz?!<#nyes>

mflex
Ha valamit irigyelek Hamilton-tól, akkor az Nicole, azt a nõt úgy gerincre vágnám, hogy nem tudna felállni, fõleg ebben a szerelésben 😄

HD N.S- Poison

What about the forests?

mflex
Bírom az ilyen videókat 😊 és a szám is jó.

What about the forests?

Dióka
Dióka

nem zsír új, és inkább chillout-os, de mostanában Rusbells bácsi is jelen van az éterben

de 'Moebius' is tud kellemes perceket szerezni.

mflex
Ugye, ANTI HAKKALA a zeneszerzõ, az új zenében MARTTA. a nõvére énekel.

What about the forests?

mflex
Érdekes és egyben nagyon jó lassú az eltûnt Galaxyon-tól.

What about the forests?

mflex
Egyetértek, ez a Distant Galaxy egy, vagy több számának inkább a frissítése, 1.1, vagy 1.2-re maximum, semmi nem fogott meg a zenében. Ha elõször hallom, biztosan az állam keresem, de mivel már többször ellõtte ezt a dallamvilágú hangzást, nekem uncsi. Persze ettõl még Nicolas az egyik legjobb.

<#integet2>

What about the forests?

Dióka
így van, kinek mi hogy miért, nekem attól ez még a 'magic studio' túlnyomó többségû alszínvonalát sem üti meg, de ha tudom, hogy néhányan erre a színvonalra buktok,akkor nem kukázok ki a szó szoros értelmében többezer hasonlót mindeféle szedett-vedett válogatásról,hanem ajándékba felajánlom.<#kacsint>
de egyébként nagyon kedvelem a srácot, mert tud õ, nagyon is, ha akar. most épp nem akart....

pityu0718
Amúgy marha nagy a csend a space piacon. <#merges2>

pityu0718
Ez van, kinek a papné esete.. (nekem a lánya.. ) <#crazya>

Zephyr Retiring
hahó öcsi 😉
bujjék wazze..
gondolom, már + sem lepõdsz, hogy most sem adok igazat neked.
dejazér azt elmondom, hogy örülök hogy ''látlak''.
fogadd hát békejobbomat uff!

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."