DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
OK, ape volt végül, így nem szükséges egy újabb file. Köszi Mindenkinek.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Musachy
Na, akkor ITT VAN, ez a vokál verzió és pattogásmentes.

imo :) science fiction is science fact

Szimistyle
OK, pár perc és kiderül, hpgy mi jön le. Köszi. Jelzem, ha nem aktuális. Örülök a reakcióknak is, azért. Jó banda. 😊

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Musachy
Nyilván megvan, de most per pill. nem tudok utánanézni. Ami biztos, hogy az instrumental verzió megvan nekem egy kb. 40 éves vinylen, ami tuti lossless, de úgy recseg-ropogmeg ugrál, hogy azzal sokra nem mennél...

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Nekem nincs, de az internetnek tuti meg van valahol, utána nézek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor annyit ér, s nem többet. <#buck><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
90-re saccoltam egyébként 😊

What about the forests?

mflex
Használt, csak tartozás fejében számolnám be ezt is.

What about the forests?

Szimistyle
Az eredmény a lényeg. 😊 Jane Birkin - Je T'aime Moi Non Plus nincs meg?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Találtam, de ez gondolom, egyértelmû. 😊

Szimistyle
Köszi! 😊

IMYke2.0.0.0
Maximum, és bõkezûen 100.000 Ft-t. Szerintem.
Majd' minden alkatrésze öreg - a monitor kicsi, a RAM kevés.
A CPU és a hûtõ elég jó, a tápegységgel együtt, és a monitorhoz a 4850 is passzol.

Dióka
újban vagy mennyi idõsben?

mflex
Jó album, megvan cd-én 😊

What about the forests?

mflex
Off: Szerintetek ez a gép mennyit ér?

Alaplap: Msi p7n sli platinum (ps2 és ide csati nélküli,1.3-as bios-sal)
Processzor: Intel C2D e7200 2x2,53Ghz@3,3Ghz 3mb l2 cache 1066mhz fsb
P.Hütõ: Alpenföhn Nordwnd rev.B
Winchester: Samsung hd 502ij 7200rpm 500gb sata2
Memoria: Geil Black Dragon 2x1gb ddr2 800mhz cl4 kit
Vga: Asus 4850 1gb Glaciator
Táp: Chieftec 550w
Optika: Lg DVD+- rw
Ház: Codegen briza 6099 elöl hátul egy-egy plusz revoltec ventivel
Monitor: Asus 19" w193d (1440x900)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Rednex...Sex and Violins - <1995, APE> album:
Rapidshare 1. + Rapidshare 2. = 367 MB
01. Cotton-Eye Joe
02. Hittin' The Hay
03. Riding Alone
04. Wish You Were Here
05 .Mary Lou
06. Old Pop In An Oak
07. Nowhere in Idaho
08. The sad but true story of Ray Mingus, the lumberjack of bulk rock city, and h...
09. Fat Sally Lee
10. Shooter
11. McKenzie Brothers
12. Rolling Home
13. Wild And Free
14. BONUS TRACK: Cotton-Eye Joe (Slide to the Side Mix)

Szimistyle
Jányok: Szükségem lenne a zsötemre HQ-ban. Ez egy másik projekthez kellene 😉 Minél hosszabb anál <#hehe> jobb. <#nyes> Esetleg még a Wish you were here a Red Nex-tõl? Sürgõs lenne. Nagyon köszi.

Szimistyle
Köszönöm. 😊

kaposi1
Nem tudom már nekem honnan van?<#fejvakaras>
De ha esetleg tõled,akkor a legkevesebb hogy visszaadjam.<#wave>

Roby Rotondo - For Your Love.wav

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szimistyle
Apple oldalon is találtam zsenórt, de ugyanilyen árban van, mint a monstrum 😊 Szóval megoldódott a téma. Indulhat a banzáj. 😊

Szimistyle
Találtam még egy hiányzót. Anno még én tettem fel ide, de most nekem nincs meg. 😊
Roby Rotondo - For Your Love

Köszi

Dióka

természetesen nem hagyományos toslink optikai kábelre gondoltam, mert mint mindenben, a macnek erre is van biztos egy ultarüberspeciális, semmivel sem kompatibilis (csak mac-el )megfelelõje<#nyes>,amit talán mini toslink-nek hívnak, szóval keresd a mac boltban.

a bedugós része gyakorlatilag egy hosszabbított 3,5-es optikai adapter, valahogy így néz ki

Szimistyle
Nem akarok teljesen hülyének látszani 😄 de az optikait hogyan dugom az Airport Expressbe? Ott egy mini-jack kimenet van.
Itt a rendszer ábrázolása egyébként.

Dióka
akkor talán jobban jársz, ha veszel eredeti mac audio kábelt vagy méginkább az optikait (és ez utóbbi digitálissal a problémakört ki is vesésztük) és azzal kötöd rá a denonra!

Szimistyle
Oh, nem kell ennyire elszaladni. Azért kérdeztem meg, mert gondoltam itt szélesebb ismeretekkel rendelkeznek sokan. Amin én akarom használni az egy Denon rendszer, nem 5 forint volt, de nem is 500 komponensenként. A KEF falak sem annyira gagyi kategória. Persze, nem Schubert klasszikust fogok hallgatni túlnyomórészt, de Shining Staron kívül más zene is a látókörömben van 😊

Mellesleg egy Apple Aiport Expresst akarok a Denonhoz kötni, ehhez kell a kábel.

Ha van egy milláért is kábel, akkor ez a 9K-s ár nem is rossz <#hehe>. Minden esetre olvasok a sorok között és megnézem a javasolt márkát is. Köszi.

Dióka
örülök, hogy csak egy részletet ragadtál ki a mondandómból és attól máris elragadtattad magad....<#nyes> én nem haragszom, javasoltam is, hogy lehet venni összekötö kábelt egymilláért is.
a lényeg, hogy mire, kinek és mihez kell....
aztán ott van a másik oldal,amikor egy bizonyos pont felett egyáltalán nincs egyenes arányban az ár és a minõség, sõõt...de ez már inkább a high-end témakör.szerintem csak a kábel téma miatt ebbe most ne menjünk bele.

Sziasztok. Ne hargudjatok de nem csak hit és ár kérdés ez. Hallható a különbség kábel és kábel közt és nem is kevés. Persze aki nem hallja elég neki a ruhaszárító madzag is. Persze el lehet jutni A pontból B pontba egy 20 éves kis polskival meg egy vadi új Rolls-al is , ergo nincs köztük különbség.

The real DJ play vinyl!

Dióka
a HQ és a hi-end audiophile fazonok különböznek. a monster kábelekben a legdrágább a "monster" szó.<#nevetes1> de tényleg, kb. 80%-a az árnak. valóban jó minõségû a kábel (mihez képest persze), de mondjuk teljesen feleslegesnek tartom az ilyen drága kábelt, ha nem legalább 500eFt/egység az összekötendõ hifi elemek és mondjuk majd ugyanennyi a hangfal is. egy 500-ftostól 2-3ezer forintos tiszta réz és oxigénmentes kábelig is átmegy minden szépen (mondjuk ne teszkós legyen), persze ha a drágaság érzetre vágysz,legalább ilyet vegyél, <#kacsint> de akár egy Bandridge BAL3402 kábel,akár egy Omnitronic SKCW30 is bõven megteszi fillérekért, persze ha hi-end,akkor egy ilyen kábel hit és hallástól függõen elmehet akár milláig is, de mondjuk nem kifejezetten diszkó zenéhez.

Szimistyle
Elég sok HQ fazon van. Keresek egy olyan zsinórt, aminek egyik vége 3.5-ös jack, míg a másik vége RCA.
Találtam egy prémium cuccot, ha már hifi-hez kell. Ismeri valaki? Egyéb javaslat?
Monster Cable

Szimistyle
Oh Barátom, nagyon köszi. 😊
Az a legnagyobb dráma, hogy azt sem tudom, hogy mi hiányzik <#falbav><#hehe>

koko71
Szimi bátyó!! Tessék!!
Swan - Shining Star (Memory remix) wav

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

pityu0718
Igen elég monoton de amatõr létére sok-sok zenéje van, nézd meg õket a youtube-on.

IMYke2.0.0.0
Csak engem zavart az elején és végig az a gyenge (fõ)szinti-futam (motívum)?

pityu0718
Ügyes a srác!

Szimistyle
Sziasztok, tud valaki HQ minõségû zenében segíteni? Pár trackot sikerült megmentenem a régi gyûjteménybõl.
Robert Bravo - Love Me Like I Do
Swan - Shining Star (minden verzió érdekel bármelyikbõl)

Elõre is nagyon köszi. Majd ha rájövök, hogy mi hiányzik még kérnék. 😊

koko71
Hát ja!Nem azt mondtam,hogy jobb mint az Allofmusic volt,csak,hogy a zenék jók.A minõség hát olyan amilyen....
Hátha egyszer újraindul a "Mi" rádiónk is na!(Ez inkább tõled függ mint tõlem <#law> )

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

Dióka
a zenék most épp tényleg jók, bár hasonlót az allofmusic radio is nyomott vagy 66 hónapon át nonstop....<#nevetes1><#kacsint>
a minõség nem értem miért olyan silány, ha már 96kilóbiten adják, miért csak 22khz (winamp sávban)?! ez nem csak papíron, de hangra is eléggé lötyi, úgy 10 évvel ezelõtt volt ez szokás.és hol a kívánságmûsor?! <#nyes>

<#wave>

koko71
http://electrotopradio.com/
Jó ez a Rádió he!!Próbáljátok ki!<#taps>

mflex
A #20137-es képen éppen leértem, bár gondolom, hogy nem látszik, hogy az egy fasza emelkedõ, ahol az opel éppen megy a torony felé, amikor elfordult balra, gondolom õ is meglepõdött 😄. Videó készült, de már csak lentebb 2-300 méterrel, ott meg már elég tiszta volt az út. Kötve hiszem, hogy a Misinai busz ott felmegy, szerintem ahol én áltam, ott kibaszta az embereket, mert elméletileg a tv torony a fordulója 😊

What about the forests?

Dióka
hogy is mondják?! blokkolnám!<#vigyor><#kacsint>

Dióka
Jó menet lehetett. HD videót (kellett volna) róla!<#nevetes1>

mflex
Tegnapra visszatérve, a tv toronynál, ahogy az útról ráfordulunk és egy emelkedõ visz fel, bakker ott tiszta jég volt, felmenni lendületbõl még sikerült, de visszafelé kivert a víz, bár anyám autójával mentem fel, mert a Mecseken lakik aki átnézte az autót, ezért mentem azzal, és gondoltam már rég voltam a toronynál. Szóval visszafelé lépesben jöttem, úgy, hogy mellettem a szakadék, persze a kõkerítés megfogott volna, de az mellett mentem, hogy legalább a jobb oldali kerekek a sima hóban tapadjanak, mert azon részen még a jégpályán is megirigyelhették volna a jeget teljes szélességben, szóval, ahol elvileg föld, vagy fû volt, ott volt csak tapadáson valamennyire a sima hóban, de így is nehéz volt lehozni, ha meglódultam volna, akkor nem fogom meg, fék kienged, ellenkormány, gurul, fék be, csúszik, ezt játszottam a kb 15 méteres lejtõn vagy 20 percig. A f..om tele volt 😊

What about the forests?

mflex
Szép a csaj 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Többi már csak linkben, nem offolom szét a topikot velük:
* Ta Ra Rum Pum (2007) - betétdal: Ab To Forever - modern ruhákban, tánc, koreográfia, indiai motívumok, csajok, rohadt jó zene (1080p is) - refrén ütõs.
* Krrish...Chori Chori Chupke Chupke - <2006><1080p> - férfi, nõ (bombanõ!), bluebox, mégis valahogy békés, kedves, és régi idõket idéz. Talán a nyugodt zene, és a fényviszonyok miatt.
* Aaja nachle - Title Song - bullywood, minden a helyén, nõk, zene, tánc, motívumok.
* Prince...Tere Lyie - aki a piros ruhás nõre nem indul be, az nem férfi. Ez van. (A zene csak hab a tortán.)

IMYke2.0.0.0
S ez is megvett engem, kilóra:

Sajnos, az állókép lelõtte a bújtatott poént is.

IMYke2.0.0.0
Na, kérem, így kell ezt csinálni:

- Full HD is van.

IMYke2.0.0.0
Na, ez már erõsebb majmolás, de a nõk, és a zene is jó:

IMYke2.0.0.0
Úgy érzem, ha minimálisan is, de a keleti popzenék (tehát nem ethno) a nyugaton már elfeledett motívumokkal, zenei felépítéssel és trükkökkel - joggal - népszerûek az arra fogékony nyugatiak között.
Döbbenetes elegyre képesek ezek a zenék.
Magyarországon a Nox volt ilyen a szememben : magyaros ízzel, modern és avitt, ízlésesen, fogyaszthatóan tálalva az arra fogékonyaknak.
Hallottam már igazi ethno arab, pakisztáni és török zenét, de koreai operát és japán gésa dalt is.
S emellett, majd' minden említett náció popzenéjét is. Ott van bennük a majmolás mellett a saját érték is.
Ezt kéne a magyar zenészeknek erõltetni itthon is - nem Bicsni Szpírsz és társait elsõsorban majmolni.

IMYke2.0.0.0
FullHD-ben azért egészen más: Youtube, 1080P - teljes klip elejétõl. Logo nélkül.
Kicsit insider is a videó 😊