DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Yes, sir! <#nyes><#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Persze mikor az ikonra teszed az egeret, akkor nagyméretû lesz a az ikon, ezáltal nem kell nagyító, hogy melyiket akarod indítani.

What about the forests?

mflex
Pedig most nem is 2560X1600-ban használom, de nem ez a lényeg, az, hogy az ikonok mekkora méretûek legyenek Te döntöd el, egyszerûen megfogod a tálcát, a képen a TARGONCA és a MAPPA KÖZÖTT, és le-fel huzigálod, ha felhúzod, akkor nagy lesz, ha le, akkor kicsi, de olyan pici is lehet, hogy ahhoz már nagyító kell,érteni? 😄D

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
No, ilyen formában sokkal-sokkal barátságosabb. Ezt már tudnám szeretni.

Persze, én "csak" full hádéban látnám az én monitorom esetében, így picurkát nagyobbak lennének azok az ikonok <#ravasz1>
Nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nálam ilyen, a legfontosabbakat kirakom, bár most pont nem azok vannak kint nagy százalékban 😄, de a lényege ez...

What about the forests?

mflex
El lehet tüntetni, de le is lehet kicsinyíteni, nekem is így van, mert ha kell valami, akkor a dock-ról hamar elérem, amit szeretnék, mint az apppok között turkáljak.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Engem eleve a lóbaszó nagy ikonok idegesítenek.
Elsõ dolgom lenne az egész eltüntetése (ha lehetséges).

Bár, otthon már az (Windows 7) Asztalom negyede ikonokkal van tele, de azok játék parancsikonok.

Semmiféle widgetet, dockot nem tûrök.

mflex
De utálom, mikor oldalt van az osx dock...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ez a jelenség engem is idegesít - ezért nem hallgatok rádiót. Nem vicc, tényleg.
Na, meg a reklámok és a számok elejének, végének, sokszor felének levágása is leszoktattak róla.

IMYke2.0.0.0
Tetû Youtube - eléggé lassan tette oda, de ott van már:

Airbase tutorial

Én már nem figyelem az énekes, dalos együtteseket - totál ráálltam a trance-re. Abban a stílusban ha nem "írnak" jó zenét, akkor a szöveg sem segít rajta. S ez nekem csak jó, én ugyanis 90%-ban a szöveget nem is figyelem.

Musachy
Van ilyen, de utálom!

imo :) science fiction is science fact

mflex
Jó, de Te is nagyon jól tudod, ha egy számot, pl a tv-ben, vagy a rádióban sokszor nyomják le a torkodon, akkor elõbb, vagy utóbb, attól független, hogy nem a stílusod, belemászik a fejedbe. Most ez történt velem basszus!

What about the forests?

mflex
Amire én most nagyon rá vagyok gerjedve, az Vision Talk. Talán még az énekesbõl is lesz valami, ez a szám elképesztõen dinamikus, nagyon kellene lossless-ben. Május végére készül a második lemez, megrendelni szerintem nyáron lehet majd. ha ilyen zenéket csinálnak, mint UNLIKE, akkor õk lesznek idén a toplistásak nálam, ezzel számmal biztosan. Olyan, mintha a YAZOO elsõ albuma lenne 30 éves technikával felújítva, de mégis van benne egyedi. Huh, de állat zene, nagyon figyeltek mindenre. Mimmikri a háttérben érdekesen kapcsolódik bele a számba. A stereo hatás is elképesztõen jól van megoldva, amire mostanában nem igazán figyelnek, igenes használják azt a kurva keverõt, és igazi sztereó hatásban legyen részünk.

What about the forests?

Musachy
Kivételesen meghallgattam, de nem lesz a kedvencem, az tuti!<#nyes>

imo :) science fiction is science fact

mflex
Azt adja a jó ég! 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Majd amikor a kedvesed a 12. Bieber albumot veszi érdekelni fog 😊

mflex
Az engem nem érdekel már, ez szóljon minõségben oszt jóvan. 😄
Ludacris meg fenomenálisan dumál benne egyébként.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Majd amikor mutálni kezd, ajjjajjj...

mflex
Az asszonynak tetszik a Justin Bieber - Baby száma, annyit hallgatta már, hogy néha azon vettem észre magam, hogy beleégett az agyamba a refrén. 1 hónapja láttam elõször a klipet a YT-on, akkor pont félmilliárd volt a nézettsége, azóta ez több, mint 34 millióval emelkedett. Akármennyire is nyálas RNB zene, ennek a srácnak jó hangja van, de ettõl nem leszek rajongó, viszont egy lossless link jó lenne, mert elegem van a yt-ról átkonvertált mp3-ra, amit a párom folyamatosan hallgat. Köszi.<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Jó alapokkal - és Airbase zenei érzéke brillírozott megint - nem nehéz. Ebben az esetben az Õ tollával ékeskedtem, de nem véletlenül lett az a címe az "alkotásnak" ami, és a videónál is jeleztem: az õ szellemi terméke az alap.

mflex
Értem, jó lett, gratulálok! <#law>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Azokból az alapokból, amit õ megosztott velünk - és persze jó alaposan átdolgoztam belenyomtam néhány plusz alapot, a Nexus segítségével egy trance pianót és egy remek kis afrikai percussiont is, meg variáltam.

Érdekes mód, hiába akartam "videóválaszként" linkelni Airbase tutoriáljához, valamilyen oknál fogva nem engedte.

IMYke2.0.0.0
A videóban a tutorial sorozatának 6. része látható - azaz a basszus készítés rejtelmeibe vezet be minket.
Ahhoz, hogy megmutathassa, milyen és miért annyi az annyi, elkészített egy zenei alapot (ezt mutatja be) és késõbb, kérésre, fel is tette a netre (a leírásokban ott van a link).
Na, én ebbõl készítettem egy zenét. Azaz, a linkelt "szám" az nem létezõ Airbase mjúzik, hanem én készítettem 😊

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Ezt viszont a Bikini énekese profin megoldotta.

D. Nagy Lajos - A Good Heart

What about the forests?

mflex
Szerintem ez gáz...

Szánti Judit - Touch By Touch

What about the forests?

mflex
Ettõl függetlenül qrva jó trance zene, mint minden Airbase.

What about the forests?

mflex
Nem tudom milyen az eredeti, az alatta lévõ videóból sok mindent nem lehet megtudni.

What about the forests?

mflex
mflex
Marcellina - Touch Me

Nem is olyan rossz, azért tudtak a magyarok, ha akartak, a hangszerelés is rendben van. Soha a büdös életbe nem játszottam le ezt a lemezt, mondjuk ahhoz képest volt baja, rendesen le kellett mosatnom a haverral.

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Densen erõsítõ belseje...

What about the forests?

mflex
Otthon meghallgatom, laposon nem lenne az igazi.<#papakacsint>

What about the forests?

mflex
Pioneer PL-112D

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
És íme, az én értelmezésem - egy teljes számot készítettem a megosztott anyagból:

IMYke2.0.0.0
Íme az eredeti anyag (megszólal benne):

Zephyr Retiring
részemrõl a trance is zene.
egyébként módjával minden zenét lehet xeretni..
nálam speciel egy ilyen mód a komolyzene is<#whatever>

ha módom van rá, sosem hallgatom<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Köszi - írtam is.
Hamarosan off topic is leszek itt, mert kíváncsi vagyok az össznépi véleményre az otthon fabrikált anyaggal kapcsolatban - elõre szólok: trance music.

Zephyr Retiring
most érek rá kicsit.. prv. ment<#papakacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

kaposi1
Ez mind szép és jó , de nálam esetleg rejtve lenne megtûrve egy ekkora monstrum.<#fogmosas>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
hát sem egy 20 millás, sem egy 200millás rendszerrõl azért nem illik rosszat mondani!<#nevetes1>
ez mind fasza, de ezekhez a Godzillákhoz minimálisan is legalább 40, de inkább 80nm szabad terület kell, és legalább 3, de inkább 4 méteres belmagasság, hogy egyáltalán esély legyen arra, hogy ki tudjon jönni belõle,ami benne van. <#kacsint>

mflex
Electrovoice 30W - Altec A7 (416- 802-8D+511😎 - Coral H-70

What about the forests?

mflex
Uher SG 630

What about the forests?

mflex
Revox A77 MK4

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
<#wave>

What about the forests?

mflex
jah 😄

What about the forests?

mflex
Akkor lelövõm a poént, az itthon majd 20 milliós FOCAL GRANDE UTOPIA EM, 260 kg-os több, mint 2 méter magas hangfalakat hajtják vele, a cikk írója szerint a hangzás döbbenetes és mellbevágón minõségi, a világon, a legszebb hangokat a képen látható rendszerrel hallotta, aminek az összértéke 200 millió forint.

What about the forests?