DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Jah, természetesen wav mind a kettõ.

What about the forests?

mflex
mflex
Köszi szépen!!

What about the forests?

Dióka
kicsit....<#nevetes1>
azért még kivehetõ.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Na jó, kicsit módosított rajta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bizonyíték:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Igaz Dave Gahan még idiótábban néz ki 😄

What about the forests?

mflex
<#nyes><#nyes>

Mint egy kis hülyegyerek 😄D

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Közben eszembe jutott: DJ Quicksilver

Dióka
talán a DM-nem voltak hasonló szintijei, hisz a Yazoo billenytûse Vince Clarke,mint egyik alapítótag állt a Depeche szintijei mögött a kezdetekben....

mflex
Ezen is csodálkoztam, azt hittem a YAZOO-t mindenki ismeri, de sebaj Imyke, már megy fel 😊

What about the forests?

Musachy
Öreg hiba! Régi nagy kedvencem.

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Jajj, már megint miattam fáradozol majd 😞
Sosem fogom tudni meghálálni.

mflex
Felnyomom a stúdiót és a live-ot is, kíváncsi vagyok mit szólsz, szóltok...??

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Azt pedig nem mellesleg megmondhatná nekem valaki, hogy ki dolgozta fel ezt az alapot - mert nem jut eszembe.

mflex
Akkor feltöltöm az összeset 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Úristeeeeeeeeeeen!
Ezt a szinti alapot a Yazoo találta ki?!
Mike bácsi! Szabad elpofátlankodnom ezt a számot?

<Álljon itt magyarázatként: egyetlen albumot sem hallottam még a Yazootól!>

mflex
Fõleg a lemezen hallani, hogy mennyire kis újból kirázza.

What about the forests?

Dióka
az miben másabb, ha ott nyitom meg?! pont ezért kicseszés,mert kényszerháborodott a video felrakója.<#nevetes1>

Dióka
hát nem nagyon kell playback-elnie, mert tud énekelni!<#vigyor0>

mflex
Egyébként a második albumot bedigiztem ma, elég jó lett, ha valakinek esetleg kell, akkor feltöltöm. A videót egy Bólyi srácnak csináltam, de ha érdekel valakit, akkor megnézheti.

jelszó: alison
Yazoo

What about the forests?

Musachy
Pont azért, hogy ott nyisd meg.

imo :) science fiction is science fact

Dióka
nem igazán értem, hogy ez a tiltás mire jó, hisz a számlálója megy, ha ráklikkelnek,akkor meg úgyis megnyitja a yt-én. sima kicseszés.

mflex
Az anyádat rakd teherbe te köcsög, hogy a beágyazást letiltod!

What about the forests?

mflex

Elég szar minõség...

What about the forests?

Dióka
az ének (legalábbis a sima szöveges részek) szerintem sem az erõssége....

mflex
Alison Moyet egy istennõ, aki élõben így tud énekelni, ott nem sokat kell, vagy semennyit javítani a stúdióban.

What about the forests?

Dióka
erre most mit mondjak?!<#nyes><#falbav>

IMYke2.0.0.0
Nem a minõségnek szól amit írni fogok!
Számomra (!) ez nem trance zene - az ének/beszéd meg aztán még pofán is vágja azt a keveset, amit mégis trancenek tekinthetnék benne.

mflex
Egyébként mostanában Yazoo lázban égek, az ebay-rõl a RECONNECTED LIVE lemezt is megvettem, tegnap hozta a postás. Hát Nagy fasz voltam, hogy nem mentem el a 2008-as koncertre, mikor egy köpésre volt tõlem a németeknél.
<#falbav>

What about the forests?

Dióka
van rajta néhány felejthetetlen...<#kacsint>

mflex
Eszméletlen tiszta hangzású és döbbenetes mélyek szólalnak meg, mondjuk több hájend bemutatón nem véletlen, hogy ott virít a yello lemez is.

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Dióka
mondjuk én itthon a nappaliban hallgattam a zenét, hát ugrált velem az ülõgarnitúra rendesen....<#nyes>

Dióka
A Yello nálam külön kategória (azt hiszem ezt tudod is), imádom az abszolút egyedi és összekeverhetetlen hangzásukat és a maszterelésük meg mindig is mesteri volt.
Melyik best of-ot vetted meg?

A másikhoz én is odaírtam, hogy 'trensz'<#wave>

mflex
Én tegnap végre megvettem a YELLO - BEST OF lemezt, csak 5500 volt a HÜLYÉKNÉL, de úgy voltam vele, ha nem tetszik a minõsége, akkor akármilyen dumával visszaviszem is kiverem elõttük....a balhét! 😄

Viszont a CD annyira jó nyomás és a hangmérnök is értette a dolgát, hogy most azt mondom bõven megérte.

Ez a trance zene, kimondottan autópályára való! <#worship>

What about the forests?

Dióka
na, hogy a sok-sok szép kép után legyen valami valóban ÜTÕS és még dallamos is, hoztam egy kedvenc 'trenszet'

ST-Up In Flames (JBver)
/X menu

FLAC 5'37" ~42MB

bár ennyire elektronikus zenére nem illik audiofilezni, de egy erõs HQ-t megérdemel a hangzás! <#vigyor>

mflex
ok, köszi.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Persze, csak most ugye nem otthon vagyok - de behozom majd, és linkelem a képet is.

mflex
Tudsz egy spektrum képet adni róla?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Sajnos, én nem tudok ebben segíteni - nekem van egy ilyenem, de emlkeim szerint ez nem valódi LOSSLESS, hanem kitömörített MP3 (frekvencia képe alapján):

mflex
Redhead Kingpin and the FBI - Do The Right Thing (Happiness Remix)

Valakinek lossless megvan?

What about the forests?

mflex
Sansui TU-7900 - AU-7900

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex