3589
  • cucmalajmc
    mi az?
    -pók mászik egy emo-n?
    -pokemon.
  • kakaoskalacs
    szegény emok megelszenk bántva :( :D hüphüphüp
  • kakaoskalacs
    hóvá fajul ez a topic a NO THANX nem Emo ne alacsonyitsuk a no thanxet az emokhoz kéérem hát milyen modor ez :D
  • Rise Against
    no thanx... vagy hívjuk inkább tinikből álló red hot chili peppers tribute zenekarnak? Érdekes, hogy élőben nem nagyon nyomatják a saját számaikat. Csak nem égőnek találják o.O
  • kakaoskalacs
    nah akkor beloled sem kérunk tobbet:CC No THANX én kihagyom a kirandulást :D
    jo zenét persze kinek mia jo -.- én nem szolom le nehogy megsértsem más emberek zenei izlését :D halgass amit akarsz csak Nothankx-et ne o.O
  • kikki52
    Sziasztok!
    Én szeretem nagyon a No Thanx-et, szerintem jó zenét játszanak.
    és persze ostoba spammer vagyok
  • Abruzzi
    Ez lehetne zárószó is mert teljesen igaz...és a lényeget beleírtad. Hogy tehetségesek maradnak...na akko ennyit erről.
  • Rise Against
    Na de mi értelme ennek a vitának? Főleg egy emo topikban.
    Továbbá az itt elhangzó gondolatokat sem vagyok képes felfogni. "fos mert népszerű, fasza mert csak én hallgatom"? Hát kérem, attól mert egy banda évek múltán egyre szélesedő körnek játszik, még tehetséges marad. Sem a zenei érzéküket, sem az emberségüket sem vesztik el, egyszerűen csak átalakulnak. Ezt vagy a pénz, vagy egyfajta jellemfejlődés hajtja, lényegtelen, mi úgysem láthatjuk át. A lényeg, hogy változnak, és ez valakinek tetszik, valaki megemészti, mások elítélik; a három tábor közül mindenkinek igaza van, mert ez teljesen egyénfüggő, éppezért nem kell rajta összekapni.
  • Abruzzi
    Nade ettőlmég alapjába véve tehetségesek...és én ezen akadtam ki hogy akár Pisti bácsi is gitározhatna, meg hogy nem tehetségesek...igenis nagyon tehetségesek, az egy dolog hogy mára már olyanok amilyenek, igaz nekem a mostani stílusuk jobban bejön zeneileg, valószínű erre rátesz a jobb hangzás + Anders éneke...viszont a régi gitárszólók hiányoznak :S..
  • Dying Soul
    Pont ez az, hogy mára eladták magukat és könnyen emészthetőt csinálnak, olyat, amit többen befalnak, kész, ennyi.
  • Abruzzi
    ha csak annyi lenne hogy tudnak gitározni, akkor nem írtak volna olyan számokat mint régen...a régebbi számaik mutatják legjobban a tehetségüket, az újak kevésbé. de mindegy..
  • Dying Soul
    Persze, biztos jobban tud gitáron játszani, mint én. :) De ez teljesen mindegy, ha belül nincs meg az a valami, ami után azt mondjuk; tehetséges, különleges, akkor akár pistabá is játszhatna zenét pár év gitározás után. Egyébként is most olyan sokan kezdenek zenélni, pedig nagy részük nagyon ótvar.

@feamatar: totál osztom, Cynic meg ahhh. veil of mayaa

@sapkafej: nevezhetsz annak.

Nade off vége, ez a topik egy kiskedves társadalmi szubkultúra véleményezésére jött létre és kicsit eltértünk.
  • Abruzzi
    Az in flames mostanában kezdett el inkább poposabb zenét játszani...régen egyáltalán nem ilyen volt. Persze nekem ezis ugyanúgy tetszik mert még mindig érezni rajta az in flameses hatást, come clarity album sztem kurvajó lett finoman szólva, de a lényeg hogy amikor "berobbantak" egyáltalán nem "popos radiofriendly" zenét nyomtak. Mindegy sztem hagyjuk, meg amugyis off..
  • sapkafej
    te egy zenei sznob vagy-e?
  • feamatar
    az inflames azért emelkedett ki mert poposabb, radiofriendly szintre vitte a zenéjét, ilyen egyszerű, ez a helyzet a Nightwish, Sonata Artica, meg még tucatnyi zenekarral is: kevésbé metalos, rockosabb hangzás -> könnyebben emészthető zene-> nagyobb hallgatottság... egyszerű a képlet, sok bandát láttunk már végighaladni ezen a vonalon. Az In Flames egyébként sem különösebben technikás zenekar, és ez nem baj, főleg mert a technikai tudás és a zeneszerzői készségek nem feltétlen párosulnak. De persze egy jó és komplex zene messze felülmúlhat mindent(pl Cynic, Death, Atheist és még sorolhatnám...)
  • Abruzzi
    Az tény hogy sokat változott a stílusuk az utóbbi években, évről évre folyamatosan. De....hiába vagy te olyan nagyon okos művelt gyerek zeneileg, azért az In Flamesnek ígyis bármelyik tagja magasabb szinten áll sokkal és valószínűleg anno ezért emelkedtek ki. Az hogy van e jobb ilyen stílusú zenekar...ez teljesen szubjektív. Nekem még nem mutatott senki olyat ami jobban tetszett volna, de lehet te másra mondod azt hogy ők neked a legjobbak, mert neked az tetszik jobban, de emellett közben fogalmad sem lehet arról hogy pl. zeneileg melyik együttes melyik tagja áll magasabb szinten...és..ez nem is lényeg. A lényeg hogy olyan zenét csináljanak ami neked tetszik.
  • Dying Soul
    nem vagyunk egy szinten az itt a gond. kicsit túloztam. az in flames egy nagyon szimpla zenekar, akik ma már divat és eladták magukat, semmi közük már a komolyabb dolgokhoz. ez tény. okos, zeneileg/zene történetileg művelt ember belátja.
  • Abruzzi
    De azért így belegondolva...."igénytelen könnyen emészthető szar"....ezt te komolyan az in flamesre mondod? zenélsz amúgy? csakmert ha zenélsz és úgy mondod ezt akkor :O:O ennyi a reakcióm, ha meg nem zenélsz csak hallgatod a zenét aztán ha valami nem tetszik akkor már szar igénytelen fos, akkor gratula és részemről téma lezárva.
  • Dying Soul
    nem mondtam bandanévet, csak in flamesre utaltam, mint kinövendő dologra.
  • Abruzzi
    elnézést^^ akkor in flames gay és szar és nem ők alakították ki a svéd dallamos death metalt stb. sajnos nekem akkoris a kedvenceim szóval ez van :|
  • light00
    Jah, mint pölö Nightwish? -.-
  • Dying Soul
    azért mert a jó zenét az emberek nem ismerik, és az igénytelen, könnyen emészthető szarok kellenek nekik, így.
  • feamatar
    ha te a népszerűséggel méred mennyire jó egy zenekar, akkor ott baj van... az Entombednak neve van a zenekarok közt... de hogy ontopic legyen: az emosok is megsértődnek szvsz ha a TokioHotelt tartanák a legjobb emozenekarnak...
  • Abruzzi
    Rohadt jó lehet az a kirándulás, csak a No Thanx nem kéne:D....remélem az osztály aki megnyeri teli lesz kigyúrt no thanx utáló állatokkal :D akkor nekik is emlékezetes marad a túra...
    amúgy már most kezd lemenni a no thanx dolog, nemis hallottam róla pár hónapja ezidáig. ennyik voltak..
  • Abruzzi
    Oké..te ezt mondod én meg azt. nem tudom akkor az általad említett zenekarok miért nem emelkedtek ki annyira mint in flames, de mindegy. az tény hogy lágyultak, de máig hihetetlen jó számokat írnak....mindegy hagyjuk is ezt mer 1: beszólnak h nem témához tartozik 2: in flames a legjobb azt erről úgysem nyitok vitát:D
  • feamatar
    az In Flames totally gay... nem ők kezdték el a svéd death metal mozgalmat(sosem értettem egy kis harákolástól meg blastbeattől mért nevezik death metalnak, még a koraiban volt is ráció, de a mai gotenburgerek inkább extrém powert nyomnak...) korai svéd death : Carnage, Nihilist, Entombed, de még Carcasstól a Heatwork is előbb jött, mint In Flames első albuma. Egyébként valamikor nem voltak rosszak... amikor még nem ilyen lágy zenéket nyomtak de mára... poprock az egész
  • kikki52
    Sziasztok! Az osztályommal indultam egy versenyen, aminek a fődíja egy skóciai osztálykirándulás a NO THANX-szel!!!
    hallottatok már róla???
    http://www.turistaosztaly.hu/
  • prezideente
    héhé! mi az h minden japán emós? Most nézzetek rá szegény urban ninjára...
    urban ninja
    kétlem h pengével edzene xD
  • Rise Against
    Az emók érzelmesek. nekik jobbra forog. Najó, nekem is :p
  • light00
    meg ugye milyen szöveget ;)
  • macleod2005
    Volt , amikor megnézegettem hogy milyen százalákra milyen képet ad.
  • stream man
    van egyaltalan akinke 60%folotti ?
  • Scottt
    16%
  • stream man
    fuuuj koszbajusz(én má levágtam csak azé :D) -.-
  • Garf
    detto ensem láttam. voltak erdekes arcok, de emo nemsok. inkabb rockerek meg iegénytelen bajuszos népség :D
  • light00
    Anime és az emo között a kapcsolat szoros oO

Nos érdekes nézeteket vallotok, most voltam animeconon, és 2000 emberböl na lássuk csak...hm..hm...egy emosat sem láttam, szal szvsz elég hülye azonositása az emonak mint animebuzi.
  • stream man
    vagy minen emo japán :>>> muahah levetik a bus álarcot és lámlám ott lapul mindegyi mogot tegyk is sárga cifranépség -.-
  • Cat #1991
    You Are 12% Emo

Egyébként az anime és az emo kapcsolata szerintem is szoros. De pl. a "minden japán emo" tételhez mit szólnátok?
  • Rise Against
    olyan naggyal fogja megvágni a csuklóját :O
  • stream man
    mért ez egész jo kép és anime is van benne :DDD