Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM , nemvoltál véletlenül hétfõn Jojo Mayeren az A38ban?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

😄DDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

sapkafej
mondjuk a fiúk miatt?

György

light00
na ennyi, zárhatjuk is be a topikot<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

VRSDM
<#vigyor>ez mindennel így van ami éppen felvirágzó stílusirányzat...
th-nak meg hidd le több köze van hozzá mint sejted... szerinted a lányok nagyrésze miért csinálja? ...

u dont have to listen anybody else but me

és igen 😄

1600 komment kellett hogy ezt végre leírja valaki.

sapkafej
hagyd má. mi köze ennek a th-hoz. 😛

nekem tök egyértelmû, hogy mindenki a csajok miatt csinálja ezt. mert úgy könnyebb, ha rokker, punk, emo vagy.

György

VRSDM
<#eljen>mint írás jó

mint az emo-t meghatározó... hmm már sántít, én a mai értelemben használt emo-kra vagy emo-sokra ezt használnám definíciónak:
"tinédzser vagyok.véremben pezseg a lázadás.nemjó ha rámszól anyám.nem jó ha nem szól rám.tulajdonképpen nem jó semmi sem.nézzenek oda láttam a haverom milyen lazán néz ki.nekem is tetszik.rohanás a fodrászhoz.ejj de jó a hajam.berohanok a mammut-ba egy próbafülkébe.pózer képek készenvannak.rohanás haza.myspace már loginolt is.képek fel.megnézem a másokét is.de jó hogy ugyan olyan a hajunk.és néézd pont ilyen nacit néztem ma.a sminkem is azonos.de jó nekem hogy ugyan úgy nézek ki.tartozom valahova. . . fél évig, aztán:
-már tök uncsi ez - nem látok a hajamtól - zavarja a szemem - ejj egy szemüveget is felirattak mert romlott a látásom a helytelen fókuszálástól - már a haverok sem nyomatják - és a th mánia is kezd lecsengeni - asszem maradok a régi ruháimnál és adom magam...
<#miaz>

Szellemi tompaság

Ez az állapot a legegyszerûbben felidézhetõ. Nem kell hozzá más, csak egy kiadós unatkozás, és/vagy hosszú várakozás, pl.: tömegközlekedési eszközön, váróteremben, vagy csak egyszerûen a négy fal között, ülve egy ágyon és bambán nézve elõre. Az ember agyvize, mely a gondolatokat oldatban tartja, és megfoghatóvá teszi, felhígul és a szem tükrében, távozik, méghozzá olyan látványosan, hogy az a többi ember is észreveszi. A többi ember leggyakoribb reakciói: ha családtag, megkérdezi mi a bajom. Ha barátom / haverom / ismerõsöm, vagy megkérdezi mi a bajom, vagy csendesen szemet huny felette, ami több okból is lehetséges: 1,) Õ is agy-hígulásban szenved, és mivel nekem már ürülnek az értelmes képzeteim, õ is azon a helyen üríti, mintha nyilvános, gondolat-WC-ben lennénk. 2,) Egyáltalán nem érdekli, mi a bajom, és még arra sem méltatja, hogy megkérdezze (aminek abban a pillanatban lehet a legjobban örülni), és magasról tesz arra, hogy én hogyan is érzem magam. Még ha a közvetlen kisugárzása azt sugallja, hogy bátran fordulhatok felé, baráti támaszra vágyva, akkor is csak arra számíthatok, hogy csendben végighallgat. Még ha ezt meg is teszem, nem segít, egy szikrányit sem, mert nem érti meg a lényegét, vagy nem akarom, hogy megértse.
Ilyen állapotban a kényér keserû, a víz, még az íztelenségnél is rosszabb, a cigaretta nem segít, és az alvás is csak az ürességet növeli. Ezeket, az idõszakokat a legnehezebb, legmeggyötrõbb, és legunalmasabb túlélni. Állítom, hogy az öngyilkosok is ebben az állapotban hajtják végre szörnyû tettüket, és problémájukért a világot okolják, mert senki sem értheti meg õket.
Nemrég egy újabb reakciómód született erre az állapotra. A következõt kell tenni: Elbújni félrefésült haj, és több kilónyi szemfesték és arc-fehérítõ púder mögé, valamint abszolút elrettentõ és többnyire fekete ruhákban díszelegni. Érdemes semmitmondó arckifejezést felvenni, és gondolkodásbeli társakat szervezni magunk köré. Az ilyen emberekre jellemzõ, az állandó (talán tettetett, vagy erõltetett) szomorúság, és önsajnálat. Közismertebb nevükön Emo-nak, vagy Emosoknak hívják magukat, akik a legjobb példák a szellemi tompultságra. Ezek után az olvasó is világosan láthatja: a szellemi tompaság nemcsak hosszú, unalmas és további szellemi romlást hoz maga után, de mint láthatjuk, vannak olyan emberek, akiknél ez stílussá, identitássá fejlõdik, ami mai álláspontom szerint a végkifejlet.

(Jó tanács: kerüld el a szellemi tompaságot!)
rajtad van a sor hamarost

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VRSDM
szvsz vótmáá'
-.-
egyre veszem észre hogy kevesebb "emo" van az utcákon, vagy lehet rájöttek hogy a nagy haj meleg is aztán visszamentek a dizsibe vagy nemtudom ... OSG-n még azért sasolok majd hány ember csinálja még 😊

ninja 😄DDDDDDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Zizou5
?AS_D:?A:_SD?A_:S?D_AS?D:

melltartos csajnak nincs meg az msnje? : P 8-)

elég régi képek amik fentvannak, most nemsok hajam van amit vasalni tudnék 😄 az "emos" másfél éve volt, amikor ez az egész nemvolt ekkora divat, a másik is egy jó fél éves kép

light00
jééé, mennyien elöjöttek O:
de már alszunk :C

látom vasalod a hajad mint a kisangyal 😊

Köf. ^^

Beköszöntem már, mert születése óta passzív lakója vagyok a topiknak, pedig olyan szaftos kis flémek vannak néha.. 😊

light00
üdv emberek! wááá végre tul ezen a az egész szaron, fuh, végre, haverok napsütés meg hawaii, jameg fanta 😊
ma sem alszok, 2-3ig tuti nem megint, klánon belül ünnepi gyakást tartunk tiszteletemre (Starcraft xD)

Beast Machine
egészségedre.

...vágod?

VRSDM
<#whatever>neked is szia .

Hácsõ.

VRSDM
hát keveset aludtunk, unatkoztunk ;] lájt 😄 ma ugyanitt ;]

Beast Machine
naggggyon elvetemültek, és kipihentek vagytok, látom😄

és ráadásul ilyeneket elkövetni éjnek éjvadján... ójee<#eljen>

...vágod?

light00
na, további jo kattintgatást, én az álmok mezejére lépek 😉

light00
lassan járj, tovább élsz...nagyon tanulságos, fijam 😄

VRSDM
akkor hajrá ;] nyomás

light00
woh 😮
mindig tanulok valami ujat...kár hogy már érettségiztem bioszbol, magyaron meg nem jár plusz pont ezért 😄
csak már megint kezdödik a dekoncentrácio, eddig csak két tétel között good&evilt fotosoppoltam, mostmeg forum is....lassan tanulni kéne

VRSDM
😄
amúgy ha már bilogiai óra, az emberi szervezet, 2-3 között a legaktívabb, és a gondolkodás 3-4 tõl a leginteznívebb, akkor a leghasznoabb tanulni.
hangsúlyozom, áltaálban

light00
2kor én leginkább fáradt vagyok, de istenadta egy hülye tanulási skillem van, csak este 8 után tudok tanulni, addig nem birok koncentrálni :S
(ne kiabáld el, lehet sunyiba itt pasziválodik és gondolkodik a holnapi flémen o_O) 😄D

VRSDM
dehogy vettem én semmit, 2kor meg már fõleg olyan nyugodt vagyok hogy még egy sznéket is kibírnék 😊
/csak kedveskedés <#law>

light00
jah, kinek mi.
nálam, velem szemben mindig akkor használták, mikor sértödöttek voltak, vagy megorroltak rám (pl. a bunkozást abbahagyhatod, htx -.-), igy bennem is ez maradt meg.
Igy jártam, megyek és átgondolom az életem 😄
(remélem nem vetted zokon^^)

VRSDM
-.- = megfáradt, talán picit hanyag smilej...
gépezgetek -.- = elvagyok, nyomogatom erre arra unalmasan fáradtan, csak úgy hogy ne aludjak 😊

light00
nemér :\
egész nyáron nem fogok gép elé ülni :C
hol fogok akor flémelni? 😄
(csak egy kérdés: miért használod oly sokdzor ezt: -.- csakmert számomra nem egy kedves szmájli, mégis minden hszedben elöfordul, ami kicsit pökhendivé teszi az egészet. Sry, ha rosszul vettem le, csak kiváncsi vagyok)

VRSDM
nekem meg nyár van 😄
gépezgetek -.-

light00
inkább csak az emberek. Ami vicces, hogy csak poénbol dobtam föl a képeket, mert megigértem egy barátomnak. Mi ez a nagy aktivitás itt hajnalban. Én éreccségizem, de a többi? O:

VRSDM
ezért mondom hogy száni

light00
jah O:
nem is tudtam hogy ilyen széles érdekeltsége van az emonak ott. Nekem asszem 3 szolta le a hasonlo képeim, azt hittem az ott mind, ahogy viselkedtek, hogy pozerkedem, pedig csak fotosop volt (najo meg egy kis fésü) 😄
meg jött a sok hiper-anti-gyik, hát azok hallod, mit alkottak...

VRSDM
tudom mijaz, tudom is mijen , épp ezért irtam :S

light00
(szerintem eltévedtél. myvip olyan mint iwiw, de lényegtelen)

VRSDM
😄
myvip -.- pff legszánibb site szinte -.- azok az emok onnan , áhh pózertömeg 😄

light00
myvipen oltottak engem is dögivel. veled tarthatok? :$

(nem ugy volt, hogy nem kötöl bele többet? ja az sznék volt, sorry, nem szoltam)

VRSDM
1-2 között a legkisebb a fádalomérzet...szóval asszem megyek eretvagdosni, had örüljön piszláv cimbim <#nyes>

light00
hajnalban ilyenen vitatkozni<#idiota>

VRSDM
az egy kép, nem kell kötni emo-hoz nem emo-hoz, egy kép, ami valamit sugall, attól még a készítõje él sexuális életet, sõõt még a modell is ... -.-

SNAKE01
más miatt is,de ez mellékes,nem leszek hülye,sorry all

Zizou5
tõlem már bocsánatot kért snake.nincs prolbéme, csak nem szeretem az ilyen beleböfögök a témába bunkon. ha nem tetszik az emo, nem kell ideirni, vagy irhacc, de kulturáltan, érvekkel hogy miért nem. amugy, sgs logoid alapján annak lehet téged nézni simán..

Rise Against
az irónia eléggé összetett dolog.

Tudtommal nincs písz láv a földön szal neked is sír a szád igaz pici harmat?
Mennyél már máshova baromkodni^^

light00
off:
én sajnos tudok egyet.
Mindenki legalább egyszer szerintem is nézett, különben nem lenne fogalma arrol, mit tiltson/utáljon.
Ezért képmutatás szerintem a drog/cigi meg egyéb élvezeti cikk tiltása, holott még egyszer sem probálta. Ha nem tudja milyen, akkor mitöl olyan okos? Honnan tudja hogy rossz/jo, ha egyszer sem probálta? Én is csak abba szook bele, amiröl van fogalmam, leginkább, ha tapasztalatom.
/on