Elérhető lesz a francia UFO-archívum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hogyan mondjon egy olyan anyagot amit nem látunk ha nem látjuk? 😊" - olvass figyelmesen: azt láthatjuk, amirõl fény visszaverõdik, vagy ami maga is fényt bocsájt ki. Ha egyik feltétel sem teljesül, akkor feketének látjuk, hacsak nem tökéletesen átlátszó. Egyébként eredetileg érzékelésrõl volt szó, én szûkítettem le látásra.
Sajnos csak légifényképek vannak, nem tudom, hogy a közeli párhuzamos vonalak milyen távol vannak egymástól, de vannak ötleteim, hogy nagyon egyszerû módszerekkel hogyan lehet ilyet készíteni. Nyilvánvalóan _biztosra_ nem fogjuk megtudni soha, de _bármi_ valószínûbb, mint hogy egy szuperfejlett civilizáció rajzolgason majmot a homokba...
Egyébként európában is divat volt a görögöknél, keltáknál, aztán késõbb a középkori katedrálisokban a labirintusjárás, amikor földre rajzolt labirintuson kellett végigsétálni a hívõknek. Nem lenne egyedülálló dolog egy ilyen séta-templom.
Az emberi hülyeséget nem lehet matematikailag levezetni. A vallások heppjeit nem lehet logikai úton kikövetkeztetni, azok általában egy ember, vagy egy kisebb csoport ötletei, aminek megvalósításához elegendõ embert tudnak mozgósítani. Nekik ilyen kedvük volt, hogy ábrákat rajzolgassanak a homokba. A szomszédjaik, meg az egyiptomiak piramisokat építettek, mi itt Európában meg katedrálisokat. Szerinted van bármi különbség?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem az egyetlen magyarázat, de igen erõs magyarázat.
Gracie Barra
A többi esettel meg nem kell foglalkozni mert aki azt mondja, hogy õ földönkívüli gépet látott akkor úgyis
1.Hülyének nézik vagy
2.Kísérleti gépet látott de
földönkívüli gépet tuti nem.
Megszerintem mindenki úgy gondolja, hogy milyen gyakran jönnek ufok
de nézd meg a fórumnak a címét és olvasd el azt a cikket.
Franciaországban 30 év alatt 6000 bejelentés volt annak a fele valószínûleg tényleg csak valami gép volt de nemhiszem, hogy mind a 6000 kísérleti gép meg olyan emberek látták akik csak képzelõdtek.
Wanek!
Hogyan mondjon egy olyan anyagot amit nem látunk ha nem látjuk? 😊
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Azt mindig a józan gondolkodók teszik, mert õk tudnak mindent, minden logikus úton kikövetkeztetõ, matematikailag bizonyítható..
Ha már így offolunk, akkor talán Te tudod, melyik vallás követõi építették? És add már meg a sok kilométer hosszú ( még mûholddal is látható) párhuzamos vonalak magyarázatát is légyszi!
Én nem tudom ezekre a kérdésekre a választ ( a wikin is csak találgatnak) szal, ha így oltasz, akkor Neked tudnod kell.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Azért az érdekes, hogy a hülyeség is újratermeli magát, de ellenpólusként az értelmes, józan, kételkedõ gondolkodás is. :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
nagy ivben el fogjak kerulni a Foldet...
Amit erzel meg amit latsz az csak az agyadban letezik ugy, mint amilyenek erzed es latod.
Amit erzel meg amit latsz az csak az agyadban letezik ugy, mint amilyenek erzed es latod.
"Az ûrrepülõgépek leszállópályája a sivatagban."
Ja, ez a másik kedvencem az ufóhívõk körében. A logikus gondolkozás teljes hiánya. Vannak ugye az UFOink, amik legyorsulnak egy vadászgépet, háromszoros hangsebességnél tesznek egy kilencvenfokos kanyart, meg hihetetlen gyorsan ugrálnak fel-le a levegõben. Egy ilyen repülõ szerkezetnek aztán kurvára szüksége van leszállópályára! Fõleg a sivatagban...
A legjobb:
"A csillagászati kutatások szerint egyes rajzok egyértelmûen csillagképeket ábrázolnak, ezért csillagászati térképre gyanakodnak."
Aha, mert egy csillagképet aztán lehet tájkozódásra használni az ûrben! Olyan, mint egy útjelzõ tábla, nem? Menj az Orionig, aztán fordulj balra! Idióták... Danikennel az élen.
Ha valami egyértelmûvé teszi a földi eredetet, azok pont a csillagképek.
Az "ufó"-ábrázolásokra visszatérve. Az ember igen nehezen tanult meg rajzolni, úgy da Vinci idejében kezdtek rájönni, hogy mi is az a perspektíva. Addig nem azt rajzolták, amit láttak, hanem amit elképzeltek. Gyakran erõsen stilizálva. Innentõl asszem nincs mirõl beszélnünk... Amit földönkívülinek néztek, az mind ember, ahogy az akkoriak ábrázolni tudták.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akkor biztosan azt is meg tudod mondani, kik és miért készítették, meg azt is hogyan mérték ki ezeket a csak levegõbõl látható ábrákat.
Sry az Off-ért, mert ez a téma nem kapcsolódik szorosan az azonosítatlan repülõ tárgyakhoz..
Gracie Barra
Gracie Barra
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Erre céloztam. Ha vannak is idegenek itt akkor nem tömegesen csak néhány tudós féle.
Vagy más dimenzió. Õk látnak minket, de mi õket nem.
Gracie Barra
1. ez már csak ideig-óráig marad így
2. ha a külföldi tõkét kivonnák, már ma is úgy seggre ülnének, hogy lebénulna az egész gazdaságuk.
Gracie Barra
Amikor háború van izgatja az egyik országot az, hogy a másik nem éppen egy gazdag ország vagy ott is sok amerikaiasan a "ghetto" ahol tudjuk nem leányálom élni?Mert ott is rabolnak, gyilkolnak stb.
És ha fejletebbek akkor lehet ki is fogják használni.
Én nem tudom mit mondjak.
Elõször bekéne bízonyítani, hogy egyáltalán léteznek.
De én azt is eltudom képzelni, hogy már régóta tudunk róla csak hát pl. amerikában is jól eltudják tusolni erre van egy-két példa.
Míért? Lehet belõle bármi hasznuk?
Egyébként ez az Ufo téma sikamlós kissé, annyi baromságot hintettek már el a témában, hogy egyesek azt sem hinnék el hogy az emberek sem egyedül népesítik be ezt a kicsínyke planétát. Szánalom a köbön.. Mióta is él Homo Sapiens, röpke 20 ezer éve? Ufo.. wazze.. tudod mit jelent egyáltalán? Azonosítatlan Repülõ Tárgy.. A okosságunk felérõl pedig idõvel kiderül hogy baromság.. Big Boom..pl.
Szerintem egész nyugodtan beletrörõdhetnénk hogy nem vagyunk egyedül, csak összeszarnánk magunkat egy élõ találkozásnál, ezért kímél miket aki teheti.. Arról nem is beszélve hogy elõttünk is élhettek itt és esetleg néha hazanéznek, szóval annyi az eshetõség mint égen a csillag. És ez a plagizálás egyszerûen nevetséges néhány kollégától..
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazca_Lines
http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Nazca_lines
"hihetetlen pontossággal"
"olyan részletek <...>, melyek csak mikroszkóppal figyelhetõek meg"
taps-taps<#buck>#buck>
"csillagászati térképre gyanakodnak"
Jah persze. A zufók majd a szar talajba vésik a térképeiket, nincsen nékik floppijuk. Jajh.
"Az ábrák a földön járva nem láthatóak"
Éééés? Kis tervezés, kis méricskélés, te ott tépdesd ki a dolgokat, te meg ott és már kész is.
"az egyik ábra nagyon hasonlít arra az ufonauta arcra, ami ma is él az emberekben"
http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Cimg0166.jpg - Ez lenne az? Mert sztem inkább valami manóra vagy rajzfilmfigurára hasonlít.
blahblah, évekig tudnám fikázni
Daniken könyvében ( Tévedtem volna? ) egymás mellett szerepel a Nac. sivatag fentrõl nézve és mellette Az ûrrepülõgépek leszállópályája a sivatagban. Mindenesetre elgondolkodtató.. sajnos képet most nem tudok prezentálni.
"Ha meg figyelsz egy vadállatot oda állsz mellé, hogy itt vagyok, de ne is törõdj velem?" - Jelenleg is figyelnek meg veszélyes vadállatokat. Nincs is olyan állat, amit - legyen bármilyen veszélyes is -, ne figyelnének meg. Persze nem mindenki, hanem azok, akik ezzel foglalkoznak, és a megfelelõ védelem is rendelkezésükre áll. Itt nem arról van szó, hogy bármely hétköznapi embernek meg kell tudnia ilyesmit figyelni, mint ahogy - ha vannak idegen megfigyelõink - azok sem hétköznapi idegenek...
talaltam. Azt irtak, hogy nagyobb nyomason ez lemehet 0.15-re. Az meg volt 😊
Vagy 20 ember eltudna huzni rajta egy 10 tonnas kovet. Valaki aki raer
kiprobalhatna...
Gracie Barra
Nem kéne ilyen hülyeségeket terjeszteni. A mai daruk rutinszerûen emelnek több ezer tonnát. Légi úton szállítanak 250 tonnát az AN-255-tel.
A valaha mozgatott legnagyobb tömeg 1.2 millió tonna volt (Troll A platform).
Lefaragtak oket. Igy az also koveket nem kellett szallitani, csak lecsusztatni
a helyukre.
A világon annyi rocs autó van kizárt, hogy legalább az 1%-uk ne legyen sérülés mentes új autó.
Minden nagyobb epitmeny a Nilus mellett van.
Es nem a homokon huztak azokat, hanem vizes agyagon.
Ami tudvalevoleg iszonyatosan csuszik. Csak a mai emberek tobbsege
csak a beton csuszasi tulajdonsagait ismeri

Te sem jársz minden nap repülõvel a sarki közértbe. Pedig nem egy olyan költséges utazási forma manapság. Te abbol indulsz ki, hogy ha valamit lehet akkor azt mindenki állandóan csinálja is. Ez hülyeség. És mi van ha nem is olyan életforma amit a mi érzékszerveink érzékelnek, felfognak?