Capcom-játékok a mozikban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
Sorry az off miatt!

Üdvözlet az uraknak!

Keresem a következõ eredeti 1-es régiókódos Terminator 2 Extreme dvd-t! (wmv-HD)
Egy darabig lehetett kapni a dvd futárnál de most már nem látom.

A válaszokat elõre is köszi!

ITEM

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Már ennyire elõrehaladott állapotban van?! OMG. Azt hittem még csak papíron van róla szó.

Én láttam pár promo clippet belõlle... Nyugodj meg nem sikerült. Sajnos. Pár karaktert mintha az utcáról hívtak volona be hogy ugyan játszon már a filmben...
Tökmindegy milyen volt a játék, az, hogy jó film lesz-e a készítõgárdától függ... (Igen, Uwe Boll jutott eszembe!!! Jó játék -> Szar film. Felháborít, hogy még mindig életben van, és nem ölték meg...)
Ha színvonalas filmek lesznnek, hajrá. De a játékokat nem ismerem. Lehet, hogy be kéne szerezni egy konzolt is...

Khm, A Dead Rising bõ egy évvel a 360 debüt után jelent meg, elég nehezen nevezhetõ az elsõ Xbox 360 játékok egyikének, azért a kínálat ennyire nem siralmas. XD Az az elsõ Street Fighter film pedig a második lesz.
Devil may Cry erdekesen hangzik. Baszott nagy demonok zuznak egy félvér démon ellen 😊 Kib. nagy filmet lehetne csinalni belole, de szerintem nem fog sikerulni 😞

A LosT Planetet nagyon várom. 😊

Most veszem hogy egy rendõrzombit üt le. Ennek fényében tekintsétek semmisnek azelõbbi hozzászólást.
Volt már Street Fighter Mozi VanDame-val<#vigyor3>
Nem volt 1 nagy film, de nézhetõ!
Street Fighter

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Dopti
Lehet hogy újraforgatják az elsõ Street Fighter mozit, olyan sz@r volt xD

hmm.. "valamint az elsõ Street Fighter mozi is készülõben van." olyan már volt nem?! <#idiota>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

Tinman
Aham... tényleg ez történt.
Egy ép elméjû ember kalapáccsal a kezében, elkezdett zombikat ölni <--mert a képen az van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

csak éppen fordítva
nem akarom ide terelni a témát, de ha nem voltál ott, minek beszélsz róla hülyeségeket?
csak úgy megsúgom, hogy amit a média mos az emberek agyába, az nem feltétlen igaz (pláne ha politikai téma) <#idiota>
Ez igaz. De tényleg ez történt... 😞
DjDano
"Ez történt '56 50. évfordulóján"

Ugy tudtam tilos politizálni az SG-n, márpedig a kép és a képaláírás erõsen állást foglal egy bizonyos politikai oldalon!

Los planet film?

Sok pénzzel normális szinészekkel és játékhûséggel (a la Silent Hill) és persuze egy normális forgatókönyvel relek kis film lehet belõlle!
adam first
Devil May Cry.<#eljen><#eljen><#eljen>
Mindegyik része tökéletes kényelmes irányítással,remek hangulattal,fasza beszólásokkal.Nem örülük neki hogy filmet készítenek belõle, úgy is elbasszák.

Tinman
Onimusha <#eljen>
Az 1,2,3,4. részt mindössze 3 hét leforgása alatt vittem végig... nagyon frankó harcos/kardos/szamurájos/jó sok boss hentelõs akció/kaland játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.