Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok...keresek egy olyan módot,vagy kiegészitõt..vagy crackot..mindegy...-ahol skirmishben a géppel ha játszom az alapjátékot akkor mellém is lehessen tenni gépet...ugy értem h ne csak free for all és malee-ban lehessen játszani...hanem nekem is legyen segitségem..pl 2 vs 2...tudtok ilyet? üdv
inkább SC film.....

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Film? csak hiszitek hogy lesz, még az is csoda lenne, ha kis részeket csinálnának belõle.
Starcraft film? inkább Warhammer 40K film.

Sztem, adjuk el a jogokat a Japánoknak, hogy csináljanak belõle mangát 😄😄😄
Mondjuk, ha animációs film lenne, akkor biztos jobb alkotás lenne, mint amit a hálivúdi, vagy neagyisten NEMET(jáááááj, segítség!! Mentsenek meg a német filmektõl!!!), lásd final fantasy, a szinkronra meg felkérhetnék az eredeti szinkronszínészeket, a magyar szinkront meg a HunCraftos szinkronszínészek vihetnék...(van egy olyan megfoghatatlen érzésem, hogy ha hagyományos film lenne, akkor naon elbaxnák...)
Ja, amúgy BUÉK mindenkinek
Hát én amit egyszer láttam Starcraft movie címen alkotást az egy jó nagy átverés volt,a fõszerepben "The Rock" volt megjelölve és valóban õ volt a részletekben csakhogy az egész film össze volt vágva a Doom filmbõl, a Kaptárból meg ilyen filmekbõl egy jó ütõs zenére.De akkor is egy nagy kamu volt az egész.Tehát én nem hallottam róla,hogy lenne Starcraft.A Boll-nak meg egyetlen filmjét láttam,Egyedül a sötétben de véleményt nem tudok róla mondani mivel egyetlen részével sem játszottam PC-n az Alone in the darknak.Mondjuk azért van a Boll-ba valami nem normális,mert amikor nekiállnak a szörnyekkel zsúfolt raktár kellõs közepén kefélni hát akkor gratulálnék neki<#mf1><#csodalk>
Ja, és boll visszavonult a játék-filmektõl, legalábbis valami ilyesmit nyilatkozott, mog a félév eleje-felé, vagy a múlt félévben, egy csomó újságban benne volt.(Biztos megfenyegette egy "bézBOLL"-ütõs csávó<#idiota><#vigyor3><#nevetes1>)
Én úgy tudom, hogy VAN StarCraft film, csak jó régi, kétezres, ha mindenigaz és már sehol nem lehet kapni... egyszer kerestem google-lel és talált egy lapot a blizzad-shop-ban(vagy miben) csak elévült volt, de a google chace-ben még benne volt, csak képet nem töltött be hozzá, ezért annyira nem tudtam meg semmit... Nem kamuzok, tényleg(bár lehet, hogy csak az összegyûjtött átvezetõk voltak) és egyszer a haverom azt mondta, hogy amikor járt a média márktban, akkor látott belõle egy részletet(bár lehet, hogy õ kamuzott), meg még egy másik haverom is hallott róla máshonnan, bár lehet, hogy ez csak vmi hamis pletyka...
Utána nézett már valaki komolyan, hogy akár csak megpróbálkoztak-e vele?(Tudom, nagy munka, mert át kell rágni a sok fan-múvis oldalt is...)
Nekem mind1 ki csak Starcraft legyen<#nyes>
Szólok Uwe Bollnak, haverom <#smile>

valóban, ez sem egy rossz elképzelés =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

jó, nem hallottam az iróniát az írásodban 😊

Lammer
off: oldboy rulez =)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
Jah, koreai kiscsókák nagyon baró filmeket tudnak ám összekalapálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
nemmondod?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bezony nem. De mind a koreai es mind a japan filmek fergetegesen jok. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hát gondolom azok a nyomik nem anime-t csinálnának belõle vagy hentai-t<#beka2> Ezeket az ázsiai népeket csak nézõnek írtam én is,de annak tökéletesek.Starcraftot tolnak még szarás közben is<#mf1>
scorpeeon
Diablo múvit a népnek! <#eplus2>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Korea nem összekeverendõ Japánnal.

Sir Quno Jedi
Nem olyan rosszak ám a Boll filmek...Csak nem jók.

Sir Quno Jedi
Szarkreft mávit maj a Koreai kiscsókák csinálnak, mer náluk olyan nagy nemzeti sport ez! DE az õ verziójukban a spacemarine-ek is apró, nagyszemû, dühös emberkék lesznek, csatamechbe bújva és szamurájkardot, meg pokélabdát lóbálva.

Dragooon
addig örülj 😛

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Nem láttam a Transformerst, nem is akarom.Starcraft movie az kell ide vagy Warhammer 40000<#szeret> Írtam egy amerikai fórumra is hátha feltûnik valamelyik marhának 😊 Terran Forever!😊
Lammer
"elcseszte..."
te nagyon insider lehetsz, hisz lattad a komplett filmet, ugye? <#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Saddalim
legyen Jankovics Marcell, mi lenne ha enimációs lenne? mégiscsak egy játék...

Beast Machine
mindegy, csak ne Mcheal Bayt kérjék fel, a Transformerst is nagyon elcseszi/elcseszte...

...vágod?

Akinek nincs értelmes hozzászólása ehhez a témához az miért jártatja a pofáját?<#rolleyes>
Fido4life
én még nem is láttam Uwe Boll filmet

Rage47
ne is emlegesd, a végén még holnap megjelenik egy cikk h õ rendezi<#idiota>
nf1
csak hogy az a játék topicja te fogyatékos!!4

Krezga
Uwe Boll sokkal jobb lenne<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
szellemifogyatékos-e vagyol?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ars3nal
szójjá endi vajnának

adott a feladat. csináld meg

ColdFire
ez játék -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ha nem készül belõle film akkor ne csinálj neki topicot.

Sziasztok!Nem tudom miért de most nagyon beindultak ezek az animációs filmek.2 havonta jönnek kifelé a semmibõl.De ittvan az én kedvenc játékom a Starcraft.Miért nem készül belõle film?Akkora kaszálást lehetne vele csinálni hogy az elképesztõ!Valakinek szóljunk már emberek!Ha csak azt vesszük alapul,hogy Ázsiában van a legtöbb Starcraft rajongó,ergo a legnépesebb országokban és hát ugye a világ egyik legismertebb játéka akkor még ha rosszul is sikerülne akkoris STARCRAFT.Final Fantasy is jó volt és azt is szeretem,mert jó a film is.De tényleg gondoljatok bele,annyi cash-t lehetne összeszedni ezzel a Starcraft filmmel és mi meg gazdagabbak lennénk egy élménnyel.