38
Starcraft MOVIE (nem létezik)
-
gooooliath #38 sziasztok...keresek egy olyan módot,vagy kiegészitőt..vagy crackot..mindegy...-ahol skirmishben a géppel ha játszom az alapjátékot akkor mellém is lehessen tenni gépet...ugy értem h ne csak free for all és malee-ban lehessen játszani...hanem nekem is legyen segitségem..pl 2 vs 2...tudtok ilyet? üdv -
the1gabor #37 inkább SC film..... -
Shark96 #36 Film? csak hiszitek hogy lesz, még az is csoda lenne, ha kis részeket csinálnának belőle. -
TomDantes #35 Starcraft film? inkább Warhammer 40K film. -
DAud001 #34 Sztem, adjuk el a jogokat a Japánoknak, hogy csináljanak belőle mangát :D:D:D
Mondjuk, ha animációs film lenne, akkor biztos jobb alkotás lenne, mint amit a hálivúdi, vagy neagyisten NEMET(jáááááj, segítség!! Mentsenek meg a német filmektől!!!), lásd final fantasy, a szinkronra meg felkérhetnék az eredeti szinkronszínészeket, a magyar szinkront meg a HunCraftos szinkronszínészek vihetnék...(van egy olyan megfoghatatlen érzésem, hogy ha hagyományos film lenne, akkor naon elbaxnák...)
Ja, amúgy BUÉK mindenkinek -
Syzygye #33 Hát én amit egyszer láttam Starcraft movie címen alkotást az egy jó nagy átverés volt,a főszerepben "The Rock" volt megjelölve és valóban ő volt a részletekben csakhogy az egész film össze volt vágva a Doom filmből, a Kaptárból meg ilyen filmekből egy jó ütős zenére.De akkor is egy nagy kamu volt az egész.Tehát én nem hallottam róla,hogy lenne Starcraft.A Boll-nak meg egyetlen filmjét láttam,Egyedül a sötétben de véleményt nem tudok róla mondani mivel egyetlen részével sem játszottam PC-n az Alone in the darknak.Mondjuk azért van a Boll-ba valami nem normális,mert amikor nekiállnak a szörnyekkel zsúfolt raktár kellős közepén kefélni hát akkor gratulálnék neki -
DAud001 #32 Ja, és boll visszavonult a játék-filmektől, legalábbis valami ilyesmit nyilatkozott, mog a félév eleje-felé, vagy a múlt félévben, egy csomó újságban benne volt.(Biztos megfenyegette egy "bézBOLL"-ütős csávó) -
DAud001 #31 Én úgy tudom, hogy VAN StarCraft film, csak jó régi, kétezres, ha mindenigaz és már sehol nem lehet kapni... egyszer kerestem google-lel és talált egy lapot a blizzad-shop-ban(vagy miben) csak elévült volt, de a google chace-ben még benne volt, csak képet nem töltött be hozzá, ezért annyira nem tudtam meg semmit... Nem kamuzok, tényleg(bár lehet, hogy csak az összegyűjtött átvezetők voltak) és egyszer a haverom azt mondta, hogy amikor járt a média márktban, akkor látott belőle egy részletet(bár lehet, hogy ő kamuzott), meg még egy másik haverom is hallott róla máshonnan, bár lehet, hogy ez csak vmi hamis pletyka...
Utána nézett már valaki komolyan, hogy akár csak megpróbálkoztak-e vele?(Tudom, nagy munka, mert át kell rágni a sok fan-múvis oldalt is...) -
Syzygye #30 Nekem mind1 ki csak Starcraft legyen -
Goth #29 Szólok Uwe Bollnak, haverom -
Nuki #28 valóban, ez sem egy rossz elképzelés =) -
Nuki #27 jó, nem hallottam az iróniát az írásodban :) [ha volt] -
#26 off: oldboy rulez =) -
#25 Jah, koreai kiscsókák nagyon baró filmeket tudnak ám összekalapálni. -
#24 nemmondod?!! :DDD -
_Vegeta_ #23 Bezony nem. De mind a koreai es mind a japan filmek fergetegesen jok. :D -
Syzygye #22 Hát gondolom azok a nyomik nem anime-t csinálnának belőle vagy hentai-t Ezeket az ázsiai népeket csak nézőnek írtam én is,de annak tökéletesek.Starcraftot tolnak még szarás közben is -
#21 Diablo múvit a népnek! -
Nuki #20 Korea nem összekeverendő Japánnal. -
#19 Nem olyan rosszak ám a Boll filmek...Csak nem jók. -
#18 Szarkreft mávit maj a Koreai kiscsókák csinálnak, mer náluk olyan nagy nemzeti sport ez! DE az ő verziójukban a spacemarine-ek is apró, nagyszemű, dühös emberkék lesznek, csatamechbe bújva és szamurájkardot, meg pokélabdát lóbálva. -
#17 addig örülj :P -
Syzygye #16 Nem láttam a Transformerst, nem is akarom.Starcraft movie az kell ide vagy Warhammer 40000 Írtam egy amerikai fórumra is hátha feltűnik valamelyik marhának :) Terran Forever!:) -
#15 "elcseszte..."
te nagyon insider lehetsz, hisz lattad a komplett filmet, ugye? -
#14 legyen Jankovics Marcell, mi lenne ha enimációs lenne? mégiscsak egy játék... -
#13 mindegy, csak ne Mcheal Bayt kérjék fel, a Transformerst is nagyon elcseszi/elcseszte... -
Syzygye #12 Akinek nincs értelmes hozzászólása ehhez a témához az miért jártatja a pofáját? -
#11 én még nem is láttam Uwe Boll filmet -
#10 ne is emlegesd, a végén még holnap megjelenik egy cikk h ő rendezi -
#9 csak hogy az a játék topicja te fogyatékos!!4 -
#8 Uwe Boll sokkal jobb lenne -
Thanatos #7 szellemifogyatékos-e vagyol? -
#6 szójjá endi vajnának -
SeLFisCH #5 adott a feladat. csináld meg -
#4 ez játék -.- -
#3 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993575689 -
FLeK0 #2 ha nem készül belőle film akkor ne csinálj neki topicot. -
Syzygye #1 Sziasztok!Nem tudom miért de most nagyon beindultak ezek az animációs filmek.2 havonta jönnek kifelé a semmiből.De ittvan az én kedvenc játékom a Starcraft.Miért nem készül belőle film?Akkora kaszálást lehetne vele csinálni hogy az elképesztő!Valakinek szóljunk már emberek!Ha csak azt vesszük alapul,hogy Ázsiában van a legtöbb Starcraft rajongó,ergo a legnépesebb országokban és hát ugye a világ egyik legismertebb játéka akkor még ha rosszul is sikerülne akkoris STARCRAFT.Final Fantasy is jó volt és azt is szeretem,mert jó a film is.De tényleg gondoljatok bele,annyi cash-t lehetne összeszedni ezzel a Starcraft filmmel és mi meg gazdagabbak lennénk egy élménnyel.