Balls of Steel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Már nekem is fut a patchel.
Csak a Darkside asztalon mindig kifagy ha több golyó van. Rájöttem ,hogy valamiért kifagy ha a teljes asztal nézetre vált ezért beállítottam ,hogy több golyó esetén is maradjon scrollozós de ha kiesik az egyik golyó így is kifagy.

Nekem kitûnõen elfut XP-n. Amúgy nagyon jó kis flipper-játék, tesómmal mindig azon versenyzünk, hogy ki tud több pontot szerezni valamelyik pályán. Az a Barbarian pálya elég nehéz mondjuk, ott nekem 80 milliónál nem sikerült még többet csinálnom.😞
Legujabb patch kell hozza ahogy irtad.Vista alatt viszont mukodik minden a jatekban meg a nezetvaltas is csak az indito exe fajt at kell allitani a kompatipilitasnal xp,98 vagy 95 modba.Sajnos egy core2 duos gepen 8800GTS VGA-val mar jatszhatatlanul begyorsul a jatek de a P4 es rendszeremen 7600GT-vel tokeletesen futott.

Apus
Szia, nem tudom mennyire aktuális még a problémád.
Találtam egy patchet, amitõl elindul xp alatt, az egyetlen gond, hogy nem lehet nézetet meg felbontást választani. De ez is több mint a semmi😊
asszem valamelyik alsó patch lesz jó innen

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Adam II
Azzal sem megy<#shakehead>

bazza
dede ezaz 😊) és tényleg jeti, én tökre macira emlékeztem.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A DosBOX nevû emuval próbáld meg pls és számolj be az eredményrõl!

SötétBarom
ÍÍíííí ez yo cucc, régen nyomtam.. De ha igazán raj flippert akarsz, akkor timeshock! /pro pinball/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Adam II
Igen. Sajnos nem találok rá semmilyen módszert. Már azon gondolkozom valahonnan beszerzek egy régi gépet amin futnak az ilyen játékok.

agyhalál
Kompatibilis módban próbáltad már?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Adam II
Sajnos nem fut DosBoxal sem😞 Azt írja ki ,hogy hiányzik a Kernel 32 vagy mi.

sweech
szerintem ja 😄

HiPPoNaX
off: netan erre gondolsz?

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

sweech
nem a jeti evett meg? 😊

Shiwo
"I've got balls of steel" ahogy Duke Nukem monda valá 😊 jó kis flipper ez..mondjuk volt benne vmi bug, és sógor az 1ik pályán milliárdokat csinált pontban 😊 talán pont a Duke Nukemes pályán, mikor a kis lõdözõs mini-játék jön be

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nekem anno az õsrégi "pszichó pinball" jött be😊

Szeressük a zacskós tejet

bazza
nekem vki azt a gémet ássa elõ, amivel síelni lehetett aztán a pálya végén megevett a medve. anno win98 alatt megvolt de már nememléxem a nevére 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kemszi2
ez melyik játék tul.képpen?Mert volt egy fliperes játék régen amivel rengeteget játszottam,de már nem emléxem a címére...ha sikerül beröfenteni egy két képet dobhatnál nekem😊
Caby
Az elõbb én is gyökér voltam <#vigyor3> mert a DosEmu az csak Linux alatt mûxik ha jól láttam. De itt van egy, ami jó windowshoz: DOSBox 0.65

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Adam II
Azzal még nem de mindjárt kipróbálom. Amúgy hirtelen azt hittem rám mondod ,hogy gyökér vagyok ,de aztán megláttam a másik tartalmas inteligens és építõ hozzászólást.

Caby
hogytemekkoragyökérvagy....

AdamII:
Én is ismerem, nagyon jó kis game, bár már nagyon régen nincsen meg. DosEmuval próbáltad már?

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Rexor
LoL!<#idiota>

Adam II
Nem tudom ,hányan játszottak vele annak idején de szerintem az egyik legjobb flipper játék mind a mai napig. Sajnos nem megy XP-n. Esetleg ha valaki tudja ,hogy lehet rábírni a futásra légyszíves írja le.