53
  • juzosch
    "Ronaldinho rohangál a dzsungelben, hogy odaérjen egy papás szülésre"

Ezen feküdtem
  • Coco
    a nagy sándor 2004-es.
  • viizo
    az idei rossz termés után 2007 erős felvirágzást hozhat, látva az eddigi trailereket...
  • Axon
    Nálam a Silent Hill volt az év horror filmje. A játék is nagyon tetszett és a filmen is majd össze rettyintettem magam. Mondjuk az kellett hozzá, hogy este néztem, egyedül az üres házban :-)

Pont a héten néztem meg a Nagy Sándort (ha jól tudom ez is idei film volt). Nem lett volna rossz film, csak nem kellett volna bele az a töménytelen sok buzulás.
  • Cat #9
    fürész 1-2 2005-ös ügy, nem 2006-os.

A cikkből kimaradtak az animációs filmek, melyekre persze szintén igaz a fő alaptétel, a másolás: ice age 2, vadkaland (madagaszkár kopi) stb. De azért volt néhány tutijó darab: wallace és gromit, vagy a túl a sövényen.
  • Gabest
    hollywood 2006: "ha ha" - nelson
  • archkoven
    A fűrész egy szerintem nagyon jó volt. Nagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy valakinek ebből csak a "vicces maszk" jusson el az agyáig. Én teljesen véletlenül néztem meg, nem készültem rá és nem is vártam tőle semmit, persze ha valamire rákészülök, hogy jó lesz akkor az mindig csalódást fog okozni.
    Például a Borat jó volt, de én őszitén szólva jobbra számítottam látva a nagy felhajtást körülötte. A különálló Boratrészek nekem jobban tetszettek.
  • csocso14
    "Például a Jack Nicholsonos Tégla szerintem nagyon jó... " - a Szigorúan piszkos ügyek című kínai film remake-je, erről ennyit :P
  • Voltan
    Mondjuk tényleg volt már jobb évünk is. A top-hollywoodi borzalmak, folytatások tényleg elég vacakok voltak. (Most komolyan, volt ember, aki tényleg beült a Mission Impossible 3-ra? Főleg a 2 után?)
    Engem a horror felhozatal érdekelt talán leginkább, és tény hogy nagyrészt csapnivaló szemét jött ki. Az ötlettelen, unalmas, röhejes Sziklák szeme, a filmnek sem nevezhető über-szánalmas Motel, és hát valljuk be, a Fűrészben sem volt igazán több kakaó egy résznél. Ellenben ott volt a Descent, ami döbbenetesen jól sikerült, és az utolérhetetlen hangulatú Silent Hill is nagyon nagyot ütött. Az új Texasit még nem láttam, de valljuk be, az ilyen "hogyan is kezdődött az egész" filmek nem sok jót tartogatnak.
  • TorrenteXY
    Például a Fűrész 1-2 is szerintem merész újítás volt, nem pedig klisétenger. A harmadikra azt mondják, de azt én még nem láttam.
  • Moyko
    ... Peldaul a Szigoruan Piszkos ugyek szerintem nagyon sokkal jobb.
  • Tothenkopf
    Például a Jack Nicholsonos Tégla szerintem nagyon jó...
  • NEXUS6
    Azért ennyire nem volt rossz a helyzet, igaz azokat a filmeket, amiket itt felsorolnak elve meg se néztem!;)

Pedig azért havonta egyszer kétszer én is beültem moziba.