139
-
#59 majd a mell gibson uj filmjét nézzétek meg, az a nem min1:D haverom mesélt róla és elég durván hangzott :D még pia és semmi nélkül majd hánytam 1et :D pedig komálom a véres jeleneteket! :D nem mesélek nézzétek meg! :D -
#58 kaszkadör? XDDD -
#57 xD -
#56 kell egy pot ember aki hasonlit az eredetire :D -
#55 xd és ha azt elrontanak egy jelenetet ? :D -
#54 kéne egy olyan filmet csinálni ahol tényleg meghalnak emberek :D ahol nincs csapó 2 XD -
#53 nem halltak meg valójában :D (habár kitudja .... :D) -
#52 jól szétszakadt a csaj :D különbe jót szórakozunk mások "halálán" , kicsit vagyunk morbidok xD -
#51 aztaa de nagy a lassitás :D -
#50 nem kell kifizetni a szinészt akkor XD -
#49 hát, elég élethü az 1x biztos xD elég érdekes lenne ha tényleg elütné a busz :D -
#48 tök olyan mintha télleg elütné a busz... vagy télleg elüti? :D -
#47 itt a film tömörítve xD
kicsit csapja el a busz :) a lassításon röhögtem kicsit xD -
#46 2 -
#45 nem tom melyik részben volt az is amikor a létra kinyomja a szemét a csávonak :D -
#44 hehehehe :DDD " a szerencsétlen' :DDD szal vigyázz te is a sütővel XD ja meg a létrával meg a vonattal kocsikkal autópályákkal :D -
#43 jah, aszem épp a sült húsokért ment és rárobbant a sütő xDD a szerencsétlen, és a karja meg az anyuka elé esett a tálra :D nem semmi, de a 2. részben a drogos figurát h felszeleteli a drótkerités :) -
#42 van benne vmi én inkább a halálokra figyeltem a 3ik részben :)
de a második gec jó volt abba volt nem mikor avégén együtt ránéztek a kis srácra hogy "ki lesz a következő" :DDés a srác meg Buuuuuuuuuuuumm :D :d -
#41 de mint sztori az első rész tetszett a legjobban, mint minden filmnél igy vok... akkor még uj volt a történet, a 3.-rész csak a szaftos jelenetekel volt nézhető, sztem a sztori elég lapos volt :) -
#40 loál :D -
#39 :D hát sztem a 3. részben vannak a legszaftosabbhalálnemek.. . köztük nem semmi a kondis jelenet mikor a feka srácnak szétfröccsen a koponyája tartama de a szögbelövős rész se kutya mikor piercing-et kap a kiscsaj a fejébe -
#38 neked mi a kedvenc ? és a leghalálosabb ?:P -
#37 ja van benne vmi hogy azok koponyák :):P
az egybe már nem tudom mi volt a kedvenc :(
hmm a kettőbe főleg az autópályás rész (Y)
a háromba a rakétás,amikor a kocsi szét szedte a srác fejét
na meg ez :P
-
#36 sztetek melyikben volt a legdurvább halálnem és melyik? -
#35 az kérem koponya... sztem! ugy néz ki, nem?
és nektem melyik rész tetszett jobban? -
#34 jaaa. aszittem Te tetted rá. -
#33 nem tudom az eredeti poszteren is igy van
-
#32 a bal oldali képen a jobb szemükön mér van ilyen sötét folt? -
#31 bent a banner is :) -
#30 másodikba milyen jelenet teccet ? :) autópályás?:P -
#29 joe mind a 3.
de a 2. az 4eva -
#28 nagyon jól megcsinálták őket :) -
#27 uh azis jo amikor a fürdöszobába rácsavarodik a száritokötél :D -
#26 tetszett az a jelenet a 3 ban, mikor a garázsból próbál kiállni a faszi, villanyvezeték meg leszakad és kúszik felé vagy mi :D
aszem nem vígjáték kategóriában indult, de az lett belőle :) -
Cat 02 #25 én 1 ben láttam csak a halálokat , hát röhejes :DDD -
Paranoia #24 jaja inkább a metrós jelentettel kezdődött volna az egész:D
nem a ratyi hullámvasutas témával
szvsz -
#23 A 4. részben Bullock fog jáccani?? -
#22 lesz negyedik rész, amúgy a harmadikban a hulámvasutas rész közel sem volt olyna látványos mint az első vagy amásodik része...bár az első se volt nagyon.... de akkor abban az időben nyomott hagyott bennem:)
viszont a haramdik vége mikor mennek a metróval, nah az jó:) és kitett egy nyitott kérdést, hogy most miért fognak meghalni ujból (vagy nem)?
sztem erről fog szólni a negyedik, és visszatérnek egy kicsit a normális kerékvágásba:)
-
#21 igen ezt én is halottam:D -
#20 Ja... kihagyhatták volna.. 2 után 4 jönne :D