139
-
#99 -
#98 Ryan McDonell ....Luke
Amanda Bynes ... Katie
Mary Elizabeth Winstead ... Wendy--már nem "látóként"
Chad Krowchuk ... Craig
Matt Maccaull ... James
Jon Abrahams ... Nicolas|
Evan Rachel Wood ... Amanda
Shannon Elizabeth ... Larry
Tyra Banks ... Professora Lohan
Sean Penn ... Professor Harris -
#97 "On August 28th
Death saved the best for 3D" -
#96 Trailer
-
#95 Moziban láttam ma, hogy lesz 4 és 3d-s lesz :)) -
#94 Zöld utat kapott a Végső állomás 4
A New Line Cinema zöld utat adott egyik legsikeresebb sorozatának újabb részéhez. A Végső állomás 4 a nemrég bemutatott harmadik rész egyenes folytatása lesz.
Néhány tinédzser kijátssza a Halált, ám végzetüket nem kerülhetik el. Változatosabbnál változatosabb haláleseteket produkálva a Kaszás végül magához szólítja őket.
Ismerős? Nem csoda: a Végső állomás trilógia elég nagy népszerűségnek örvend. Legalábbis az első rész, a két folytatásról már eléggé megoszlanak a vélemények. Az én szememben a harmadik rész egy abszolút félresikerült és izzadságszagú darab volt.
Mindenesetre a név eladta a produktumot, hiszen a Végső állomás 3 113 millió dolláros összbevétele szép eredmény. A New Line Cinema ennek hatására nem sokat teketóriázott, rögtön zöld utat adott a negyedik résznek is.
A hírek szerint a Végső állomás 4 egyenes folytatása lesz a harmadik résznek. Arról sajnos még nincs semmi hír, hogy a szereplők is visszatérnének vagy egy másik szálon fut tovább a sztori. Egyes pletykák viszont szinte biztosra veszik, hogy az új epizód csak és kizárólag a 3D-s mozikban lesz látható, mivel az ott használt technikával forgatják le a mozit.
-
#93 Wáá Tegnap egy kis kis Retro Dvd zés volt első 3 egy éjjel :D -
réti alexandra #92 tiszta jó film -
#91 :D na igen -
#90 Még mindig jók a filmek :D -
#89 nah, és most mi a helyzet? -
saw123 #88 ez a film akkor szar...az összes -
#87 hát én megnéztem volna a második részt de 98.9%-nál megállt a letöltés rapdidsharével meg nem volt kedvem szerencsétlenkedni... meg amúgy is Niki/Jessica SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!halálát nem fogadtam volna jó szíven -
#86 kéne 1 4ik rész :P -
#85 nah, hosszú csend után felverem a holtakat! mi a stájsz? -
#84 nah megnéztem az első részt, hát elég öncélúnak hatott az egész, de vígjátéknak simán elment...xD asszem leszedem a másodikat is..:D -
#83 hihi okéj ;) -
#82 :d akkor majd nyáron meghivlak egy sörözés után -
#81 sörbe benne vok :D -
#80 hát, ha megiszunk egy sört és elszivunk egy cigit közösen akkor mondthatom azt h ismerős vagy éds meghivhatlak :D -
#79 gondolhatsz rám is :P -
#78 jah :D végre felhasználhatom a meghivóimat :) de érdekes az h tényleg percre opontosan meg van adva :D -
#77 jaja. de mér pont igy percre pontosan? XD -
#76 A meghívás 2007/06/26 18:32-ig szunetel. -
#75 minkednki behalt... csak én szedek bérescseppept? -
#74 akkky... vagy BH-n 1álltalán? aszem minden 20gb feltöltés után kapsz 1 +hívot, ecsém :D -
#73 endl .. ez jön be : Ezt elkurtuk nem kicsit, nagyon - MySQL Hiba. -
#72 dehogy vok feltöltö! :D
Üdv acsati [kijelentkezés] Arány: 2.135 Feltöltött: 109.44 GB Letöltött: 51.27 GB
Meghívás
3 darab meghívód van (a következőhöz még 0.56 GB-ot kell feltöltened) -
#71 Feltöltő vagy? vagy feltöltöttél több terűt? mert anélkül nem hiszem hogy van meghívód:) -
#70 nekem bH-n is van 3-4 meghivom -
#69 tudom haver is van jó pár de nem lehet elküldeni :(( -
#68 1enlőre csak ebben tok segíteni :D
nekem van pár +hívom de nem lehet küldeni mert zárolva van :I -
#67 engem eddig csak 1 er :D de újra bekerültem bh nem vok fent :( :) -
#66 endlest annyira nem komálom... 2x ki is csesztek onnan :D -
#65 :D passze tényleg! akkor le is szedem :D lehet majd kajálok film közben , ugy az igazi xD -
#64 endlesen már 12-14 től fent van feliratosan :) -
#63 jé pont ma került fel bH-re Apocalypto.DVDSCR.XviD-iMBT -
#62 van már szinkronban? :D mer ha jo akkor azt nem szeretem feliratosba, angolul meg nem tudok :( -
#61 Apocalypto sztem -
#60 cime?