139
-
#139 Valóban iszonyat király 3D-ben, előtte nem volt sok kedvem a filmhez, de nem bántam meg hogy megnéztük, nagyon ütött a 3D :) -
#138 + -
lagos01 #137 Imax ban megérné megnézni? -
#136 Rohadt jó, ajánlom mindenkinek!!!
Én a kecskeméti Malomban láttam a párommal és valami fergeteges volt!! Amikor minden szar bele akar állíni a fejedbe...wow..nééézzzéétek meg!!! :) -
#135 itthon :D -
lac556 #134 elég volt az a 9 jegyu kod.:) nah várom már az estét kivi vaok a 3d-s mozi élményre:) @Pipör te hol nézted meg? -
#133 na megnéztem a Filmet hát a halál esetek nagyon bejöttek főleg a csontvázasok :)) eleje vége 8/10 -
#132 passz
-
lac556 #131 mkód megvan mert a foglalás végén volt azt leirtam az elég nem?
amugy hova kell beirni és milyen kódot? -
#130 persze hogy baj mert arra küldik a kódot amit be kell írni.. -
lac556 #129 jah az baj h anem valos tel számot/nevet irtam a jegyfoglaláskor? -
lac556 #128 arénába rendeltem neten keresztul jegyet. elég ezt a 6 jegyu kodot bemondani jegyátvételnél v kell még vmi más is???? -
#127 Lehetséges. Nem emlékszem a látomásban a halálukra. -
#126 Pedig a főszereplő srác az anyát a gyerekekkel együtt említi amikor felsorolja hogy ki mikor következik. Nem csak nekem tűnt fel mondták többen is. -
emerte #125 Nincs valakinek egy felesleges reald-s szemcsije?
Kéne, de már nem lehet elhozni.
Nem ingyen kérném! Írj.
emerte kukac freemail pont hu -
emerte #124 Te is olvass utána mert közel sem mind RealD. Van Masterimage és Dolby 3D is... Mely teljesen más technológia ;-) -
EasyLife #123 Azt RealD-nek hívják nem imaxnak. egyetlen imax mozi van jelenleg magyarországon az aréna plázában. a többi 3d s mozi mind RealD. olvass utána mert a két dolog más. -
ricsa008 #122 tudom de én a magyara gondoltam az meg ma jött ki -
#121 már rég nézd meg a 100 as hozzászólást :) -
#120 A Corvin mozi olcsóbb, és ott is van Imax terem, csak a vászon kisebb.
A szemüveg asszem ott kényelmesebb volt, mikor felvettem. Nem nyomta a fülemet :D -
ricsa008 #119 off
kijött avi ra -
#118 van igen 3d a westemdben kapsz szemüveget a jegyszedőktől egyből szembe van a terem -
lac556 #117 westendben is wan 3d? vagy most teljesen össze vagyok zavarodva. imax 3d van arénában DE a végső állomás nem imax-os (tudtommal)vagy igen?
3d-ben akarom megnézni:) -
#116 Palace Westend? -
lac556 #115 hellosztok!
kellen pár info. szeretném meglesni ezt a filmet a jővő7en. természetesen 3d-ben arénában lévő cinema city megfelelő erre? melyik termet ajánjátok? jol gondolom h ez csak sima 3d-s film nem imaxos?pesten -
#114 A kisgyerekek nem haltak meg a látomásban sem, csak az anyjuk -
#113 Az hogy teljes mértékben tudok a filmre koncentrálni és nem buzerál a mellettem ülő... :D
Mindenesetre ma megnéztük. (5-en :D) és szerintem 10-ből megérdemli a 10-et. Ami nem tetszett benne az az időtartama volt, kicsit húzhatták volna tovább is. A másik negatívum talán még az hogy a 2 kisgyerekkel nem történt semmi, holott arról volt szó hogy az anyával együtt Ők lesznek a következők a halállistán. De ajánlom mindenkinek, a 3. résztől ezerszer jobb az biztos, abban nagyot csalódtam. -
#112 és mi benne a jó ?:P -
#111 Viccelsz? Én szinte minden filmre egyedül megyek el, tiszta jó. :D -
#110 én is elmennék de haverom Gyöngyösön van azaz 200km re tőlem bnőm meg nem szereti a horror-t egyedül meg milyen már :D -
#109 Akkor szabim alatt elkéne menni rá kíváncsi vagyok rá milyen 3D-be! -
#108 76 perc... és nincs felirat. -
#107 Szeptember 10től -
#106 Nálunk mikortól vetítik majd az új 3d-s verziót? -
#105 értem majd meglesem hnap énis -
#104 Persze hogy nem, de az sem menti meg szerintem, max +1 pontot dob rá, az sem túl megnyerő eredmény -
#103 3Dben nézted? -
#102 Meglestem. Meh, szokásos,jó lenne már vmi fordulatot is belevinni. Kap tőlem egy 5-öst 10-ből -
#101 Sample:
KÓD
http://www.megaupload.com/?d=R8Z12GJM
.... -
#100 CIM: Végső állomás 4
EREDETI CIM: The Final Destination (Final Destination 4: Death Trip 3D)
TIPUS: Horror, Thriller
MEGJELENT: 2009
HOSSZ: 01:16:10
MERET: 766 Mb
FORRAS: Kamera
NYELV: Angol