102
Érdekes feladványok, beszélgetések megoldásokról, pályamunkák, pályázati kiírások, határidők
  • Shadow_THH
    joebácsi ne engedd az ázsiai pórázon tartott bérfiúidat a gép közelébe - hülyeségeket irkálnak folyton
  • Snecie Smicie
    azért halálra ne programozzátok már magatokat! :@@ßßß
  • nyamiag #20
  • PíszLávJuniti
    ilyen rókák is indulnak ? :D
  • PíszLávJuniti
    24h-son ti is indultok?
    múltévben csak az idővel késtünk, és a végére már esélytelenül belassult a szerver, szal mindent kb 10 percel hamarabb kell befejezni mint ahogy befejeznéd :o
  • Scholes18
    akkor valószínüleg a sivatagban élhetsz!
  • Sir Quno Jedi
    Ez olyan dolog, hogy vagy van hozzá érzéked és akkor magadtól megtanulod amire szükséged van, vagy nincs, akkor meg felesleges egy percnyi időt is rádáldozni.
  • joebacsi
    a hetero élettársa, asszem..:)
  • eörgs
    a jobbkeze
  • ColdFire
    ej akko tancs meg:P
  • Sir Quno Jedi
    A programozás gyerekjáték. Pedig én alig húszegynéhány éve űzöm hobbiból és megélhetésért is... :D (persze melóként már nem olyan élvezetes)
  • akyyy
    hát én most fogok másodszor vizsgázni és semmit sem tudok ^^

najó, azért valamennyit igen, remélem most már meg kell írni vmi hülye kiirós számolós programot, és nem papíron kell oylna fogalmakat leírni amiket nemis vettünk.. van könyv de összevissza haladunk benne, 400 oldalt meg egy hét alatt nem fogok megtanulni... amit 2 évig venni fogunk elméletileg:S
  • nyamiag #10
    andy?
  • 0Fritz0
    -0010111?
    -010010011! :)
  • sapkafej
    és büszke vagy-e erre!
  • Shadow_THH
    hmm ez érdekel jelentkezünk is rá andyvel asszem
  • fradista91
    Ez emberfüggő. De szerintem hagyjuk is ezt a témát.
  • Dodo55
    Annyit ülök a gép előtt, mint senki más a környéken, de a szemem tökéletes...
  • fradista91
    -.-
  • fradista91
    Engem érdekel a téma, szerintem nagyon jó kezdeményezés.
    Attól függetlenül hogy nem tudok (még) programozni :)

A sulinkban 3iktól kezdünk el vele foglalkozni, de szeretnék előbb megismerkedni vele közelebbről.

ui: de valahogy nem tudom proramozónak elképzelni magam :P
  • Scholes18
    bárhol is lesz biztos hogy több szemüveg lesz ott mint egy szemüvegboltban! no meg kocka
  • blackgamer
    Sziasztok!

Sok programozóverseny van a világban, egyesek helyhez kötöttek, másokat online írnak ki.
    De mindegyikben a közös hogy az agytekervényeinket megdolgoztatják, kreativitásunkat kihozzák belőlünk, és eközben hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatunk.

Várok ide a topicba, kiírásokat programozóversenyekről, ha valaki indul akkor a beadott pályamunkákat, illetve eszmefuttatásokat egy pályázat kihívásainak megoldására.
    Nem csak programozók részvételére számítok, hanem bárkinek a jelenlétére aki szeret egy kicsit gondolkodni.
    Remélem lesznek olyanok akiket érdekel a téma!

kezdetnek két verseny:

VII. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny
    határidő: 2007. február 23.

JAVA játék 4096 byte-ból
    határidő: 2007. március 1.