45
Irodalom segítség
-
polarka #45 Pl. elkezdhetnél vázlatot írni, ahova összegyűjtöd az ötleteid. Mikor hasznos a félelem és mikor nem, na és hogy miért? És ezek alapján elképzelsz egy logikus szerkezetet (h milyen sorrendben miről írsz) és hozzá egy pofás bevezetést és befejezést. Majd elkezded írni és eljátszod, h nagyon töprengesz, gondolkozol, fontolgatod a dolgokat (következtetsz) minél hosszabbra húzod (attól függően hány oldalas kell legyen). És akkor mondjuk a végére kihozod, h ha ki tudod használni a félelem előnyeit, akkor minden nagyon jó. És hogy minden esetben nem jó tanácsadó.
Legalábbis én így csinálnám. -
#44 Bocsi a lényeg ami mellett/ellen kell érvelni lemaradt:
Igaz-e minden esetben, hogy a félelem rossz tanácsadó? -
#43 Üdv valaki tudna tanácsod adni hogyan írjak egy értelmes érvelő fogalmazásst ezalapján a mottó alapján(előre is köszi):
"De mégis, sokat sírtam: testem hajnal gyötörte!
S kegyetlen volt a Hold és a keserű Nap!"
Arthur Rimbaud - A részeg hajó
-
zoolee #42 Hali,
Tudna nekem valaki adni egy linket, vagy egy kész szépirodalmi könyvajánlást?? -
#41 azt még Arany Laci is megirigyelné -
F1re #40 Lágszoro motorra -
#39 pölö? :D jah. tom sokadik ugyanolyan closeolt szeméttopic amit lusta tanulók nyitnak........... csak megjegyeztem hogy 1. reply az ilyenekben általában tevagy :D -
#38 megépíted a lágszorós simsonod nem lesz gond az irodalommal sem...az irodalom tanár is 5 fog adni az emberiség megmentéséért -
#37 paraszt -
#36 nyelvtanból meg szépen buksz, nem kár érte. -
Shadow_THH #35 sok mindent nem értesz még :/ -
#34 na és a nyelvtan? -
cagivamito #33 én is kb igy állok mindenból jól állok csak abbol a szar irodalombol vagyok 2 es -
#32 Kussolsz, nem ugatsz, -
#31 Nekem Szondi két apródja a kedvencem tőle, ezt tudom is fejből. :P -
#30 minden új tápigra lecsapsz Shadow_THH? :D -
#29 WTF ??!#? -
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Arany+L%C3%A1szl%C3%B3&btnG=Keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu -
#27 Hagyd a rákba az irodalmat, inkább a lágszorot építsd :) -
F1re #26 -
zoolee #25 Qrva élet.
Én irodalomból állok bukásra de minden másból 4-5.
Ez egy g.ci tantárgy+1 g.ci tanár. -
#24 -
#23 egyébként az epilógus nagyon jó Aranytól....
"...Ha egy úri lócsiszárral
Találkoztam s bevert sárral:
Nem pöröltem, -
Félreálltam, letöröltem.
Hiszen az útfélen itt-ott
Egy kis virág nekem nyitott:
Azt leszedve,
Megvolt szívem minden kedve.
..."
A teljes vers -
#22 vaz, ez télleg legalja:D überkocka^^ -
Nuki #21 tényleg ne szpemmeljünk, csak olyna írjon aki érdemleges információval tud szolgálni... ne legyetek újregek... -
Nuki #20 XD -
Takezó #19 D:D::D:D:DD -
#18 ezt még nem hallottam de nagyon tetszik :) terjeszthetem?? :)
Kedves cagivamito ... ha már ott tronolsz a számítógéped előtt,akkor tedd már meg nekünk azt a szívességet,hogy nem csak a XXX oldalakat keresed a google-lal... thx...
Ez is egy a "seggtantárgyak" közül... úgyhogy hajrá -
#17 Google a barátod, a Wikipédia a barátnőd!!!! -
#16 ki kéne nyitni a könyve bazmeg. -
Shadow_THH #15 most miattad hatalmas késztetést érzek a paintshop beinditásához...
de inkább lefekszem mégha fájdalmat is okoz igy :C -
#14 szép topik:) -
#13 -
#12 biztos testvérek goldfingerrel:D -
#11 :D Egyszerűen egyre több idióta topic van!
Most ez a best! -
Shadow_THH #10 ismételten egy egyszerűbb segítség Petőfi Sándor: Arany Lacinak c művének megértéséhez
-
#9 Itt találsz róla egy csomó infót!:D -
#8 -
#7 Akinek nem nagyon megy az irodalom, az takarodjon tanulni, mert az irodalmat csak seggelni kell, és tudod. Tehát ha bukásra áll valaki, akkor ne fórumozzon tanulás helyett!
Remélem ezzel sokat segítettem minden tudásra szomjazónak! -