23
-
Jim79 #23 Sziasztok!
Olvasgattam itt a véleményeket...! Huh
Szeretem a Bond filmeket, eddig megvan az összes és egyáltalán nem fordult meg bennem, hogy egymáshoz mérjem őket. Mindegyik egy külön korszak, mely vagy megér több részt, vagy csak egyet!
Tessék csak összehasonlítani egymással az elődöket...! Nem sok hasonlóság van bennük!
Csak egy apró megjegyzés: úgy tudom, hogy ez Bond karrierjének az elején történik, szóljatok, ha tévedek! Ha így van, akkor persze nem is fog úgy viselkedni, mint egy 30 éve hivatását vágző 007-es!
Béke veletek, BUÉK!! -
m4G1c #22 Az alap Bond-stílusba nem illik bele, de őszintén : a tucatfilmek közül kinek tűnne fel egy újabb bájgúnár, akinek kábé annyi szinészi tehetsége van, mint a Steven Seagal-nak? Ez a tag tényleg a legéletszerűbb ügynök, akit eddig mutattak, és ha ezen a vonalon halad tovább a széria, a következő részekre is befizetek. -
GErYkE83 #21 Most néztem meg moziban nagyon jó volt, csak számomra kicsit vontatott.
Hajrá Craig! -
#20 A film nem rossz, kémfilmnek, és Craig nem rossz kémnek. De akárki, akármit mond, ez NEM BOND-FILM, és Craig nem hiteles, mint James Bond...
Azért megnézem majd a következőt is, hátha változik a helyzet. -
bermuda3 #19 én megnéztem tetszett jó film volt. craig szerintem se a legalkalmasabb bondnek de jó színész szerintem. szerintem! -
HJPOWER #18 Hogy találtak ennyire ocsmány főszereplőt? Nem láttam még a filmet, de ez a fószer valahogy nagyon gusztustalan. Attól még persze lehet jó színész.
na mind1 ;)
Amúgy ezt a részt még talán én is megnézném.
-
gplay #17 Még nem láttam a filmet, de ez az első Bond film ami érdekel.
Ahogy hallom végre Bond nem egy mesebeli nyálgép, hanem egy hús-vér ember, aki mellesleg hidegvérű, jól képzett kém, aki ha kell simán hátba lő.
Látatlanban tetszik. -
#16 Hát én még csak a film első felét láttam, és tényleg néha olyan párbeszédeket lenyomnak, hogy felötlik bennem, hogy nem e a barátokközt szövegkönyvíróját alkalmazták e. -
tvik #15 Szerintem meg legfeljebb vígjátéknak jó ez a film.
Néhány igazán magasröptű riposztot és párbeszédet már én sem bírtam ki nevetés nélkül. Bár lehet hogy ez az idióta magyar fordításnak volt köszönhető. -
mikike16 #14 A film kritikájához elég sok olyan irt aki nemis látta a filmet. Nemtom az hogy meri kritizálni, de én pár napja megnéztem és szerintem nagyon korrekt! Sőt... nem azt mondom hogy a legjobb film, meg hogy mindenkinek tetszik/fog, de olyan, amit legalább egyszer érdemes megnézni. Az meg hogy a színész kinek jön be, kinek meg a Brosnen szörös mellkasa... passz. -
Ajnasz #13 Mégis milyen egy jó Bond?
A film szerintem jó lett.. -
portable #12 elöször "mindenki" azt hitte, hogy nem lesz jó Bondnak Craig
aztán megnézték a filmet és változtak a vélemények
sokan azt mondják, hogy ö legjobb
van benne valami... -
Zro #11 Szerintem aki kritizálni akarja Craiget előbb legalább nézze meg a filmet...
Az első egy hétben még viheti a marketing a filmet, de utánna már csak akkor ülnek be az emberek tömegesen, ha tetszett az előzőeknek. S nagyon úgy néz ki, hogy eme film esetén ez a helyzet. -
#10 Én pont ma néztem meg. Az eddigi Bond filmeket nem szerettem, de ez ütött. Craig fura mint Bond, de a hidegvérű gyilkos szerepe nagyon jól áll neki. Részemről messze ez a legjobb Bond film. -
#9 Craig az eddigi legjobb Bond - szvsz. -
#8 A film jó,Daniel Craig egy rakás sz** A szememben soha nem lesz Bond,lehet a story akármilyen jó... -
kow83 #7 Érdekes, hogy nem írták, a számítás módját, ugyanis 1$ 1966-ben többet ért, mint 2006-ban.
-
#6 Az hogy tetszik, vagy nem tetszik a nézőknek a film, nagyjából leszarják a producerek, nekik az a lényeg, hogy minnél többen megnézzék, és minnél többet keresenek belőle. Ha egy filmet azért néznek meg, mert oylan szar, hát az őket nem fogja a földhöz verni, nagyjából asszem nem is érdekli őket.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy szar az új bond film, nem is láttam, és valószínüleg nem is fogom, csak arra akartam rávilágítani, hogy a bevétel nincs mindig egyenes arányoságban a minőséggel, sőtt... -
Loverman #5 ... szar film=kevés néző. ha szar lenne akkor elterjedt volna h az és akkor a legelső nézőkön kívül senki más nem megy el rá a moziba. max letölti.
-
Morden23 #4 Az, hogy többen mentek el a moziba, mint Brosnan esetében, az azt jelenti, hogy ő már nem érdekelte a nézőket, az "új" Craig meg igen. Az már más tészta, hogy mennyire tetszett nekik. -
portable #3 érdemes megnézni
és jól nyomja bondként a témát -
#2 jaja. bár én még nem láttam, de nem hizem hogy Daniel Craig miatt lett volna ennyire sikeres afilm, inkább a story miatt. (amiket halottam róla)
Daniel Craigszerintem egyáltalán nem bondos. még csak nem is hasonlít azokra, akik eddig lejátszották) még a haja is szőke: O ) -
#1 Az, hogy elmentek a moziba nem azt jelenti, hogy tetszett is nekik.