A technológia imádatától óv a pápa
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is lenne olyan rossz egy saját vallást alapítani. 😊
Ha L. Ron Hubbardnak sikerült, nekem miért ne sikerülne ?
javítás a #6-os üzenetemhez: a "0 képzeletbeli lényeket" szövegnél a többes szám nagyon nem kellett volna
Ha L. Ron Hubbardnak sikerült, nekem miért ne sikerülne ?
javítás a #6-os üzenetemhez: a "0 képzeletbeli lényeket" szövegnél a többes szám nagyon nem kellett volna
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Fordítom, csak neked, mert látom hogy az értelmi szinted azért ennyire mégsem magas:
Itt bújik ki a szög a zsákból: valójában nem morális értékekrõl meg minden jóról szól a vallás, hanem hogy a monoteisztikus vallásoknak kell összefogniuk. Miért pont azoknak ? Miért pont az 1 képzeletbeli lényeket imádó vallásoknak ? Mi van a több képzeletbeli lényeket imádó vallásokkal ? Mi van a 0 képzeletbeli lényeket imádó vallásokkal ?
Itt bújik ki a szög a zsákból: valójában nem morális értékekrõl meg minden jóról szól a vallás, hanem hogy a monoteisztikus vallásoknak kell összefogniuk. Miért pont azoknak ? Miért pont az 1 képzeletbeli lényeket imádó vallásoknak ? Mi van a több képzeletbeli lényeket imádó vallásokkal ? Mi van a 0 képzeletbeli lényeket imádó vallásokkal ?
Látom nagyon ráértek.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexandria_library
Remélem tudsz olvasni.
Továbbá még Arisztotelész mûveinek jó nagy része is megsemmisült.
Meg utána tudsz nézni hogy milyen jó dolgokat is tett egy-egy túlbuzgó hívõ.
Óvá intek mindenkit a hozzád hasonlók követésétõl.
"Idõnk csapása, hogy bolond vezet vakot"
Sok a vak.
"Idõnk csapása, hogy bolond vezet vakot"
Sok a vak.
A buddhizmus védelmezõjévé váltál az elmúlt pár hétben?
Még mindig nem válaszoltál a másik topikban feltett kérdésemre, pedig piszkosul kíváncsi vagyok a válaszodra. Vagy netán kellemetlen volt a kérdés, mert kiderült hogy csak a levegõbe pufogtatsz? 😊
Óva intek mindenkit a vallás imádatától.
Nem tudom mi a francért hisztizik; az embert pont a tudása emelte ki az állatok közül, azt pont ettõl fél a baromarcúja ?
Miért nem szüntetik meg a weblapjukat akkor ?
(Ja meg mellesleg a buddhizmust természetesen ki kell hagyni mindenhonnan, az nem számít)
Nem tudom mi a francért hisztizik; az embert pont a tudása emelte ki az állatok közül, azt pont ettõl fél a baromarcúja ?
Miért nem szüntetik meg a weblapjukat akkor ?
(Ja meg mellesleg a buddhizmust természetesen ki kell hagyni mindenhonnan, az nem számít)
← ElőzőOldal 7 / 7