Che

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Petõfi legalább akkora fasz volt mint Che guevara...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Muki100
Arra egyikõtök se gondol, hogy van aki nem a fejéért tiszteli, hanem azért amit tett, és ahogy tette.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Igen, leapadt a számuk, de van egy hely a Ráday környékén, ami tele van Che képekkel, vagy az Akácfa utca környékén, nemistom, nem voltam benne, csak többször láttam kívülrõl...
#83: Felõlem éltetheti bárki a kedvencét, én bizonyos mértékben tisztelem Guevarát, ahogy Petõfit is, és ilyen kevés tudás alapján, mint ami az én rendelkezésemre áll, nem ítélném el, vagy magasztalnám az egekbe egyiket se.
#84: Meglehet, csak aztán nehogy az amerikai részbe keveredjenek, Guantanamoba😄
Bandee1987
Na, hol a sok ifjú Che Guevara követõ ifjonc? 😊
Biztos elmentek Kubába 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Azért már inkább Petõfit, mint Che-t éltessük, nem? Vagy valami magyar hõst, mittomén Dobó Istvánt, vagy akárkit.

Bandee1987
Hát ja, bár mostanában már annyit nem látok az utcán, mint régen.

bocsánat, jogos, elírtam: )
igen, én értem, de Petõfi arcát beáldoznám azért, hogy ne legyen rajta a Nagy-Mo se😄
mellesleg szerintem is bosszantó a sok kis cse-pólóban rohangáló alter/bölcsész...
Bandee1987
Nem a Nagy-Magyarorzág térkép miatt? 😊

Dehát ha eccer Petõfi még a Nagy-Magyarországon élt, akkor mit lehet tenni? 😊

btw nekem is van😄 de engem bosszant Petõfi a hátán, ígyí hungaristának néznek😄
Bandee1987
Magyarország vajh mennyi lehet?

Bandee1987
Menj el Észak-Koreába, ha annyira szereted a kommunizmust, és nézd meg milyen nagy az öröm ott.

Bandee1987
Én ilyen polót kaptam karácsonyra, és büszkén hordom:

nem tudom már honnan néztem ki anno, szerintem károli az enyém😄
#73: csak a lényeget/a számomra megfelelõt emeltem ki...
Dying Soul
Ez tény. Utópikus, igen, de ez nem változtat azon, hogy a kettõ különbözik.

Nekem ez van:
^26.64
Monda néki Jézus: Te mondád. Sõt mondom néktek: Mostantól fogva meglátjátok az embernek Fiát ülni az Istennek hatalmas jobbján, és eljõni az égnek felhõiben.

Megnéztem és tényleg 😊))

Bár nekem ez van:

Mt 26.64
"Magad mondtad - felelte Jézus. - De mondom nektek, mostantól látni fogjátok az Emberfiát, amint a Hatalom jobbján ül, és amint majd eljön az ég felhõin."

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ezzel csak egy baj van, hogy ha valakirõl tényleg meg szeretnél egy kicsit többet tudni,akkor nem egy forrást kell megnézned és nem azt kell Bibliának tekintened amit elõször olvastál róla. 5-6 forrásból már lehet tájékozódni. Mindenképpen keresned kellene amerikai és kubai forrásokat, majd pedig megpróbálni függetlennek mondott irományok után nézni. Az elsõ kettõ forrás még biztos ferdített igazságtartalommal rendelkezik. Az általad igaznak vélt tényeket még ennek ellenére is magadnak kell összetenned. Azokban az adatokban már nagy valószínûséggel megbízhatsz amit az összes könyvben megtalálsz. Én nem nagyon jártam utánna, de az eddigi felületes ismereteim alapján annyit mondanék, hogy nem egy példaképtípus az én értékítéletem szerint.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Máté 26, 64
"Monda néki Jézus: Te mondád."
_Atti_
fú de gáz vagyok

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ugyan miért?
Mégscsak a suliba sem hallani róla töriórán.

dunga
Divízió 88 - Commandante .

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Nem tudjátok hol lehet róla magyar nyelvû könyvet venni?Vagy olyat amit õ írt?

most ezt nem teljesen értettem, de ha valaki nem ismeri Guevarát, az tényleg elég gáz ember lehet o.0
1. '80 as évek zenéi
2. Test Drive Unlimited
3. Football Manager
4. XBOX360
5. !!!SEGÍTSÉG!!!
6. World of Warcraft
7. Anime
8. Che
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Medieval 2: Total War

Köszi!

Egy senki, ha alter/rocker/punk vagy és nem tudod ki az,akkor szar ember vagy a szemükben,égõ,áá........

89
azért ezt a történelem megcáfolta 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

A diktatúra önmagában pedig még semmi rosszat nem jelent.
89
A kommunizmus halálos áldozatai:

Szovjetunió: 20 millió áldozat
Kína: 65 millió
Vietnam: 1 millió
Észak-Korea: 2 millió
Kambodzsa: 2 millió
Kelet-Európa: 1 millió
Latin-Amerika: 150 000
Afrika: 1,7 millió
Afganisztán: 1,5 millió

89
a kommunizmus nem megvalósítható eszme, hisz mindenütt átment/átmegy diktatúrába, elnyomásba, pedig a kommunizmus kulcsszavai közé tartozik az egyenlõség, a testvériség, és a szabadság eszménye is a középpontban áll

joebacsi
a te forrásod mennyivel hitelesebb?
attól, hogy olasz nyelvû? 😄
lehet, hogy õ volt a szentlélek, de hogy egy életképtelen rendszert akart rásózni az országokra, azis biztos 😊
az pedig, hogy ennek õ akkor még nemvolt tudatában nemigazán mentesíti szvsz...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

89
Levágták a kezét, és aztán még a frontvonalon harcolt???
Hogy töltött? 😄

Megkérdezhetem, hogy ezeket az információkat honnan vetted?
A halála után készült képeken mindkét karja megvan - csak késõbb amputálta azokat egy hadisebész, ha jól tudom.
Mondjuk Marx életérõl is lehetne mesélni, például, hogy hogyan is használta ki szerencsétlen Engelst😄
[Walaki]D`Lair
Amúgy Che még csak nem is kommunista volt...én azért határoltam el magamat teljesen tõle, mert inkább Maoista elveket vallott és ez még Castroéknak is szar volt...folyton háborút sürgett az amcsik ellen, miközben a többiek inkább a békére törekedtek és hasonlók...szal nagyon elborult egy fazon volt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
21

[Walaki]D`Lair
Ja és kurvára nem vágták le a kezét és eresztették vissza a dzsungelbe lol...ez de szar 😄😄😄

[Walaki]D`Lair
Igen, 3 sort olvastam róla...😉

eörgs
ez így igencsak gyermeteg.

erö

GregSB
"Persze világosan tudom, hogy ez nem megvalósítható, de akkor is így lenne jó."

Az egész elképzeléssel egy nagy gond van: Ki fogja eldönteni, hogy ki petárdázhat, és ki nem, hogy ki vezethet 150-el és ki 100-al, és milyen alapon?

Beast Machine
Che egy kisstílû kis pöcs volt, aki annyira szabadságharcosnak képzelte magát, hogy végükl castróéknak kellett lelõniük, hogy ugyan, kussoljon már. Különben is, nekünk van sajátunk! PETÕFI!!!

...vágod?

Tudom, hogy a kommunizmus elméletileg jobb is lehetne mint gyakorlatilag, de én akkor sem szeretném, mert az alapelvei ellent mondanak az én alapelveimmel.

100% pontosan nem ismerem a kommunizmus elveit, de a lényegét tudom.
Nekem az az alapelvem, hogy a legfontosabb a világon az egyén, és az lenne a legjobb szerintem, ha mindenkire egyéni törvények vonatkoznának, aszerint, hogy az az egyén milyen.
Ez így lehet, hogy nem teljesen érthetõ, de mondok egy példát, ami szeritem kitûnõ példa:
Most tilos petárdázni. Ez nem jó így. Azok, akik elég megbízhatóak, felelõsségteljesek, és ezáltal biztonságosan petárdáznának, nem petárdáznak, mert nem akarják, hogy megbüntessék õket. Azonban azok, akik miatt a petárdát betiltották, mert nem figyelnek oda, nem mérik fel a petárdázással járó veszélyt, össze-vissza dobálják mindenhova, na azok a törvény ellenére is petárdázni fognak, mert olyanok.

Tehát ez így nem jó. És itt jönnének az egyéni törvények: aki olyan, az petárdázhatna, aki nem, az meg nem petárdázhatna. Persze ettõl még azok, akik nem petárdázhatnának talán mégis petárdáznának, de mondjuk a legális petárdaárus³tó nem szolgálná ki õket, így ugyanott lennének, mintha be lenne tiltva mint most, azonban akik petárdázhatnának, azoknak jobb lenne, mert nem kéne félniük, hogy megbüntetik õket, és persze könnyebben be is tudnák szerezni, mert a boltos õket kiszolgálná.
És ez így lenne jó az összes törvénnyel: aki jól vezet, az mehetne 150-el az autópályán, aki szarul az csak 100-al. Aki nem húzna hasznot az illegális neten letöltött dolgokból, annak nem számítana illegálisnak a letöltés, aki viszont hasznot húzna, annak viszont illegálisnak számítana. És így tovább az összes törvénnyel...

Persze világosan tudom, hogy ez nem megvalósítható, de akkor is így lenne jó. Persze nem csak a törvényekkel vagyok így, sok más dologgal is, ami még jobban ellenkezik a kommunizmussal.
bens

pedig már hányszor megfogadtam h nem esek áldozatul az emberi hülyeségnek <#szomoru1>

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Ron Ragm
"Azt kéne belátni, hogy a Marxi kommunizmus sziplán tudományos alapú." - épp ezért megvalósíthatatlan.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dying Soul
Azt kéne belátni, hogy a Marxi kommunizmus sziplán tudományos alapú. Marx gondolkodó és szakember volt, nem holmi zsarnok. Az a kommunizmus, amit Sztálin csinált már nem az a kommunizmus. És mint ahogy mondtam, Sztálinnak meg a többinek kellett alap, hogy bizonyítsák, hogy õk faszák. Elõvették Marxot, Engelst, pedig nekik semmi közük nem volt a diktatórikus kommunizmushoz, amit Sztálin csinált. Az oké, hogy Marx szerint a kommunizmus kiépítéséhez pár év diktatúria kell a legelején. De nem több, mint egy-két. Meg a kommunizmus nem a nélkülözésrõl szólt volna, hanem a hatékonyságról.
Két eltérõ célú eszme - egy név alatt.

pszichopaták? Marx?

Dying Soul
Én tudom ezt, nem volt bálványuk Sztálinéknak meg a többi komcsinak, nem volt senki, aki arról írt volna, hogy kommunizmus dejó, ezért fogták Marxot, Engelst és az õ igazi kommunizmusukkal betakaróztak.

Nem csodálkozom, hogy az értékrended megengedi az ilyesfajta kilengést.

bens
sztálinizmus nem egyenlõ a kommunizmussal. a kommunizmus egy eszme, ami mögé elõszeretettel bújnak pszihopata emberkék. lásd: feri

bens
egyébként az emberek nem azért tisztelik mert embereket ölt, hanem azért, mert feláldozta az életét azokért akik a kapitalizmusnak áldozatul estek.