Che
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
#83: Felõlem éltetheti bárki a kedvencét, én bizonyos mértékben tisztelem Guevarát, ahogy Petõfit is, és ilyen kevés tudás alapján, mint ami az én rendelkezésemre áll, nem ítélném el, vagy magasztalnám az egekbe egyiket se.
#84: Meglehet, csak aztán nehogy az amerikai részbe keveredjenek, Guantanamoba😄
Biztos elmentek Kubába 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
igen, én értem, de Petõfi arcát beáldoznám azért, hogy ne legyen rajta a Nagy-Mo se😄
mellesleg szerintem is bosszantó a sok kis cse-pólóban rohangáló alter/bölcsész...
Dehát ha eccer Petõfi még a Nagy-Magyarországon élt, akkor mit lehet tenni? 😊
#73: csak a lényeget/a számomra megfelelõt emeltem ki...
^26.64
Monda néki Jézus: Te mondád. Sõt mondom néktek: Mostantól fogva meglátjátok
Bár nekem ez van:
Mt 26.64
"Magad mondtad - felelte Jézus. - De mondom nektek, mostantól látni fogjátok az Emberfiát, amint a Hatalom jobbján ül, és amint majd eljön az ég felhõin."
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Monda néki Jézus: Te mondád."
Mégscsak a suliba sem hallani róla töriórán.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
2. Test Drive Unlimited
3. Football Manager
4. XBOX360
5. !!!SEGÍTSÉG!!!
6. World of Warcraft
7. Anime
8. Che
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Medieval 2: Total War
Köszi!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Szovjetunió: 20 millió áldozat
Kína: 65 millió
Vietnam: 1 millió
Észak-Korea: 2 millió
Kambodzsa: 2 millió
Kelet-Európa: 1 millió
Latin-Amerika: 150 000
Afrika: 1,7 millió
Afganisztán: 1,5 millió
attól, hogy olasz nyelvû? 😄
lehet, hogy õ volt a szentlélek, de hogy egy életképtelen rendszert akart rásózni az országokra, azis biztos 😊
az pedig, hogy ennek õ akkor még nemvolt tudatában nemigazán mentesíti szvsz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hogy töltött? 😄
A halála után készült képeken mindkét karja megvan - csak késõbb amputálta azokat egy hadisebész, ha jól tudom.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az egész elképzeléssel egy nagy gond van: Ki fogja eldönteni, hogy ki petárdázhat, és ki nem, hogy ki vezethet 150-el és ki 100-al, és milyen alapon?
...vágod?
100% pontosan nem ismerem a kommunizmus elveit, de a lényegét tudom.
Nekem az az alapelvem, hogy a legfontosabb a világon az egyén, és az lenne a legjobb szerintem, ha mindenkire egyéni törvények vonatkoznának, aszerint, hogy az az egyén milyen.
Ez így lehet, hogy nem teljesen érthetõ, de mondok egy példát, ami szeritem kitûnõ példa:
Most tilos petárdázni. Ez nem jó így. Azok, akik elég megbízhatóak, felelõsségteljesek, és ezáltal biztonságosan petárdáznának, nem petárdáznak, mert nem akarják, hogy megbüntessék õket. Azonban azok, akik miatt a petárdát betiltották, mert nem figyelnek oda, nem mérik fel a petárdázással járó veszélyt, össze-vissza dobálják mindenhova, na azok a törvény ellenére is petárdázni fognak, mert olyanok.
Tehát ez így nem jó. És itt jönnének az egyéni törvények: aki olyan, az petárdázhatna, aki nem, az meg nem petárdázhatna. Persze ettõl még azok, akik nem petárdázhatnának talán mégis petárdáznának, de mondjuk a legális petárdaárus³tó nem szolgálná ki õket, így ugyanott lennének, mintha be lenne tiltva mint most, azonban akik petárdázhatnának, azoknak jobb lenne, mert nem kéne félniük, hogy megbüntetik õket, és persze könnyebben be is tudnák szerezni, mert a boltos õket kiszolgálná.
És ez így lenne jó az összes törvénnyel: aki jól vezet, az mehetne 150-el az autópályán, aki szarul az csak 100-al. Aki nem húzna hasznot az illegális neten letöltött dolgokból, annak nem számítana illegálisnak a letöltés, aki viszont hasznot húzna, annak viszont illegálisnak számítana. És így tovább az összes törvénnyel...
Persze világosan tudom, hogy ez nem megvalósítható, de akkor is így lenne jó. Persze nem csak a törvényekkel vagyok így, sok más dologgal is, ami még jobban ellenkezik a kommunizmussal.
pedig már hányszor megfogadtam h nem esek áldozatul az emberi hülyeségnek <#szomoru1>#szomoru1>
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Két eltérõ célú eszme - egy név alatt.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!