Che
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
BUDA > miskolc.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Amúgy második világháborúnak +20 millió civil keresztény halálos áldozata volt. Szerintem ugyanilyen holokauszt volt Drezda bombázása is mégsem hallunk róla.
valószínûleg, persze hogy... jesus fogalmad sincs hogy mirõl beszélsz :C
BUDA > miskolc.
Ha valamiért én tisztelem õt, az az hogy orvos volt és hogy beutazta dél amerikát egy szál semmivel...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
valóban vannak sokan, fõleg kubában akik Che-t szinte már Istenként szeretik, de én személy szerint a kitartásáért és a bátorságáért tisztelem.
nézd, én nem tehetek róla h sok olyan Che-pólós gyerek van aki nem tudja ki volt Che. ezt hiába is szajkózzátok nekem.
az amit Castro csinált kubában nem jó. én azt hiszem h kommunizmust építeni nem is lehet erõszakkal. de nem is ezért tisztelem õket.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Holokauszt-tagadás !=* Revizionizmus
*nem egyenlõ
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem. A kommunizmus miatt. Nézd meg milyen jó kis diktatúrát építettek ki Castroval, biztosan poénból szöknek Floridába.
"azt senki sem tudja h mi folyik ma is délamerikában, vagy a szegény negyedekben az USA-n belül, csak azt tudja a sok kockafejû gyökérgyerek h kinderpinguit kell enni, meg szeretni kell amerikát."
Nem szeretem Che-t, nem szeretem amerikát (ill. a mostani vezetést), akkor mi van? Csak azt tudja a sok kockafejû gyökérgyerek h csegevaráspólót kell hordani meg jókommunistának kell lenni, meg szeretni a CCCP póló is fasza.
"Che meg egy terrorista, mert a csodálatos amerika ellen harcolt gonosz módon. ennyi."
Che egy megcsinált figura. Ennyi. Mesterséges hõsi kultuszt teremtettek köré, lásd Vaszilij Zajcev vagy Sztahanov (õ csak munkában harcolt). Magyar kiadása a csendõrgyilkos Ságvári Endre lett volna, csak õt még idejében lelõtték. Kellettek akkor is ideálok, és lettek. Propaganda.
"Bush meg egy áldott jó lélek, mert írtja a sok csúnyabácsit irakban."
Busht le lehet szavazni. Nem egy áldott jó lélek, ezt itt mindenki tudja, csak a tengerentúlon kellene a felvilágosítás.
"ha más miatt nem is, de legalább azért tisztelnie kellene mindenkine Guevarát, mert õ maga oda mert álnni az ellenségei elé. nem félt sem a fogságtól sem a haláltól és nem érdekelte a betegsége meg a sérülései."
Akár csak Petõfit. Van egy ilyen póló (vótmá?), elején che guevara + kuba áthúzva, hátulján Petõfi + Magyarország és a felirat: van sajátunk. És Petõfi nem is a minket (is) elnyomó kommunizmusért harcolt.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A revízionizmust Trianon felülvizsgálatára szokták használni. Ne keverd bele mert semmi köze a holokauszthoz. Meg a holokausztnak Che-hez,
Egyébként tagadni tényleg nevetséges, mert sok a bizonyíték mellette. Viszont nem biztos, hogy helyesek az adatok, bár senki sem meri megkérdõjelezni mert akkor ajajj. Sokan meghaltak a holokausztban, de most ugyanannyian megélnek belõle.
Bocs az offért.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Az a jó hogy nem is che guevararól és a tetteirõl beszéltek hanem a kommunizmusról
Miért is jó, hogy többi országban nem valósult meg? Talán jobb nekik a kizsákmányolás, az amerikai világrend?
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
apai nagyapám (isten nyugosztalja) ha még élne, tudna mesélni rendesen. Összeszólalkozott valakivel az 50-es években, és azt mondta neki, hogy "én nem vagyok a maga elvtársa". Eléggé meghurcolták érte. (A Don-kanyar-beli történetét el sem mesélem, mert hosszú lenne, csak annyit, hogy szovjet munkatáborból tért haza 30 kg-osan)
másik nagyapám ugyan volt párttag de kilépett belõle a picsába, mert elege lett abból, hogy állandóan megszivatták, és semmit sem kapott jutalmul pedig jól dolgozott (mozdonyvezetõ volt)
Mi köze ennek csegevarához? Õ nem azért a rendszerért harcolt, amit te szidtál.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"