Settlers 6 - rendergyanús képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
Õk is tudják, azért abból lett a remake 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Akár prerender, akár ingame, ilyen grafikát simán tud egy mai grafkártya (sok fps-sel), sõt, jobbat is. Úgyhogy sztem az utóbbi.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

a 2. rész volt a legjobb... ez nem is settlers...

Mi is van itt szegényesen kidolgozva?
A 2 remakeje a legjobb, bár a 3 fölöttieket nem próbáltam 😛

Matyóhímzés
A Gothic TPS, ez meg egy stratégia, ne hasonlítsd össze verebet az ebédlõ asztallal....

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Rendereltek, csak éppen real-time. Elég a poligonszámra vetni egy pillantást, és már látszik, hogy itt szokás szerint a sok cifra effektbe burkolják a szegényes kidolgozottságot. A Tiberium Wars legalább jól néz ki, reálisan ábrázolja a dolgokat. (máramennyire azt lehet 😊

az utolsó valami átvezetõben lesz d:
az elsõ három meg egyáltalán nem olyan szép hogy ne hinném el, hogy a játékból valók.

Ja csak legyen hozzá vas a gépedben meg türelmed a bughegyek megmászásához...
Molnibalage
Miért lennének ezek renderelt képek? A Gothic 3 ennél még medium grafon is szebb...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez igaz, viszont a szervezet még napjainkban is létezik, ha jól tudom.<#idiota>

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Matyóhímzés
Mert meghal a végén a fõhõs. 😄

Egyébként kétlem, hogy renderelt képek, esetleg utólag belepiszkáltak talán PS-el, de elképzelhetõ, hogy így, vagy ehez hasonlóan néz maj ki, bár nemtom milyen gép kell majd akkor hozzá. 😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

itt megtalálható a hírben szerepelt képek. (aki tud németül, almondhatná mikrõl beszéltek)

Nem rosszak a képek de ezek alapján eszembe nem jutna ,hogy a Settlers sorozat új tagjából valók. Az meg ,hogy milyen játékoknak nem lett folytatása ami pedig óriási siker volt pl. Dungeon Keeper 2 de a Wizardry vagy a Might & Magic sorozat is eltûnt...
akyyy
mafia nem volt aranytojást tojó tyúk? akkor annak miért ninc sfoyltatása?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az én szerény véleményem szerint ezek tutira nem in-game képek.

icewolf
Ugyan, csak dárga Szabolcsunk már megint okosnak gondolta magát.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

pepe792
Hát ha ezek renderelt képek akkor nagyon bénák. Tuti hogy ingame képek, akkor viszont nagyon állat lesz.

littleNorbi
Remélem olyan lesz mint a 4es nem mint az 5ös !!!

sztem csak a 4. kép renderelt,de a többi az már nem😊

a 3-at imádtam anno, de a 4 már untatott, az 5-rõl meg nem is tudtam h megjelent, mivel régóta nem játszom ilyesmivel. de ha ez tényleg így fog kinézni...