22
-
#22 Ők is tudják, azért abból lett a remake :). -
#21 Akár prerender, akár ingame, ilyen grafikát simán tud egy mai grafkártya (sok fps-sel), sőt, jobbat is. Úgyhogy sztem az utóbbi. -
pentium419 #20 a 2. rész volt a legjobb... ez nem is settlers... -
Zoli Zoltan #19 Mi is van itt szegényesen kidolgozva? -
Gabest #18 A 2 remakeje a legjobb, bár a 3 fölöttieket nem próbáltam :P -
#17 A Gothic TPS, ez meg egy stratégia, ne hasonlítsd össze verebet az ebédlő asztallal.... -
m4G1c #16 Rendereltek, csak éppen real-time. Elég a poligonszámra vetni egy pillantást, és már látszik, hogy itt szokás szerint a sok cifra effektbe burkolják a szegényes kidolgozottságot. A Tiberium Wars legalább jól néz ki, reálisan ábrázolja a dolgokat. (máramennyire azt lehet :) -
Goth #15 az utolsó valami átvezetőben lesz d:
az első három meg egyáltalán nem olyan szép hogy ne hinném el, hogy a játékból valók. -
Cassell #14 Ja csak legyen hozzá vas a gépedben meg türelmed a bughegyek megmászásához... -
#13 Miért lennének ezek renderelt képek? A Gothic 3 ennél még medium grafon is szebb... -
valaé valaé ná #12 Ez igaz, viszont a szervezet még napjainkban is létezik, ha jól tudom. -
#11 Mert meghal a végén a főhős. :D
Egyébként kétlem, hogy renderelt képek, esetleg utólag belepiszkáltak talán PS-el, de elképzelhető, hogy így, vagy ehez hasonlóan néz maj ki, bár nemtom milyen gép kell majd akkor hozzá. :) -
tehen_m #10 itt megtalálható a hírben szerepelt képek. (aki tud németül, almondhatná mikről beszéltek) -
tehen_m #9 régi trailer -
Cassell #8 Nem rosszak a képek de ezek alapján eszembe nem jutna ,hogy a Settlers sorozat új tagjából valók. Az meg ,hogy milyen játékoknak nem lett folytatása ami pedig óriási siker volt pl. Dungeon Keeper 2 de a Wizardry vagy a Might & Magic sorozat is eltűnt... -
#7 mafia nem volt aranytojást tojó tyúk? akkor annak miért ninc sfoyltatása? -
Indigo #6 Az én szerény véleményem szerint ezek tutira nem in-game képek. -
#5 Ugyan, csak dárga Szabolcsunk már megint okosnak gondolta magát. -
#4 Hát ha ezek renderelt képek akkor nagyon bénák. Tuti hogy ingame képek, akkor viszont nagyon állat lesz. -
#3 Remélem olyan lesz mint a 4es nem mint az 5ös !!! -
gyuri12 #2 sztem csak a 4. kép renderelt,de a többi az már nem:) -
avman #1 a 3-at imádtam anno, de a 4 már untatott, az 5-ről meg nem is tudtam h megjelent, mivel régóta nem játszom ilyesmivel. de ha ez tényleg így fog kinézni...