6
Leadtek TV 2000 XP Expert hang probléma
-
ronin7 #6 A gépem nem hizsem, hogy gyökér, 3Ghz Intel 800, 1GB Ram, ASUS P5PL2, Ati X1300 512MB. csakis szoftveres a probléme, és nem is a kártyával van baj, mert már olvastam ilyen problémákról, csak nem nagyon volt megoldás. Gondoltam valakinek van ilyes féle gondja. Megpróbálom a divx-et. Köszi előre is. -
dara #5 Lehet kicsit gyökér a géped a felvételi beállításokhoz. Vagy csökkentsd a bitrate-et, vagy gyengén tömörítő codec-kel (pl PICVideo) vedd fel a videot, a hangot meg PCM-be. -
Dougie #4 ne mpeg-1 vagy 2-be vegyél fel, hanem a videót divx-be (vagy xvid-be) a hangot meg tömörítetlenül, majd amikor kész, akkor a hangot lehet kódolni utólag amibe akarod -
zoolee #3 Vidd vissza.Ha garis. -
#2 ilyen se volt még, csak vagy egy pár -
ronin7 #1 Sziasztok! Biztos nem én vagyok az egyedüli ebben a problémával, úgy hogy remélem tud valaki megoldást a következő problémára. Szóval a jelzett tv kártyával való mpeg-1 vagy 2-es felvétel során már vagy 4-5 perc után láthatóan elkezd elcsúszni a hang a képhez képest. Ha jól gondolom mindenképpen codec probléma, de már elég sokat próbáltam és az eredmény mindig ugyanaz. Van megoldás? Tud valaki?
Köszi:
Ron