710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
Néhány hasznos link a hivatalos fórumról melyekre Selina_Meronin hívta fel a figyelmem THX
:
Guide
Térképek
Kikötők
Mod
Boney -
NOs uraim mukodik a duipla account futtatasa meg mindig. A masodik voyage klienst ugy kell elinditani, hogy jobb golmb a shotcuton majd: Run as (futtatás mint) és ott ki kell valasztani az admin accot és azzal futtatni (vagy masik userrel) aztan mehet is a dolog. Most is 2 accal vagyok bent. -
Barcelonában nekem rontottak a helyi liliputi kirendeltség vérmes kereskedői.
Benéztem a céh központjában is, de a fiúk épp a bányában dolgoztak.
Némi kőhalom. Na, itt egyből futi volt tovább a sok lelkes sírrabló miatt.
-
izé... VAAAN EGY HAJÓÓÓÓÓM
:D -
leskin #65 magellanon betelt a guild letszam, 20-an vagyunk, igyekszunk megemelni a guild szintet, hogy tobben lehessunk. -
halallovag #64 én columbuson vaok és guildot keresek... -
Ismerősömmel a Colombuson vagyunk.
"Inquisitor" vagyok én, ő "williamtell"
Ha esetleg van még vki a colombuson:) -
A teljesen kezdőknek talán jól jöhet ez a tipp az 1vs1 elleni csatákban.
Valószínűleg az első csatáknál még nem, de utána már lényegében sérülés nélkül lehet lenyomni a gaz kalózokat. -
Ok akkor majd Genovaban csatlakozom:D
btw: ideiglenes guild?? miért lehet majd nevet változtatni? -
leskin #60 Akinek van kedve: magellan szerveren.
Athenban a guild feliratu emberkenel tud csatlakozn a most alakult magyar guildhoz. Join guild menupontot valasztva a hun_sailors ideiglenes név alatt talál minket :) -
need for sea... xDDD loool.
valamelyik nap lerántom aztán meglessük, h milyen :)
az az igazság, h felkeltettétek az érdeklődésemet :) -
:D -
3 óra mulva pedig velem :D
név
ShaimeBlade
:P -
en pedig veluk -
Az első nap után az alábbi magyarokat ismertem meg a Magellan szerveren:
Lassan összejön elég ember egy céhez. :) -
halallovag #54 Ok nagyon kösz... -
nah ezen szerintem minden minden EU varos fent van kiveve Reykyavik
-
Átjöttem Magellanra.
Becses nevem: Fritzhun -
őő tuningolni??? Ez nem a Need for sea: Carbon...
A Hajód fejlődik ahogy csatázol és mászkálsz a térképen egy bizonyos szintet el kell érjen egy tulajdonsága majd elmész adott városba ahol van lvl-2, lvl-3 upgradere lehetőség és akkor 10 pig Iron 10 timber 1 10 pure iron és 10 timber 2 + 10K ezüst leszurkolása után bővítheted lvl2-re a hajódat. -
öö..hülye kérdés, de hogyan tudom gyorsítani a hajómat? vagy hogy érdemes elkezdeni a tuningolást?:) -
Én is atkoltoztem Magellanra. A columbusos karimat hagyom elrohadni:D -
Petko #48 -
leskin #47 Az új szerver jan 5-én nyílik. -
leskin #46 Szintén magellán szerveren, Csuhas neven... ha van még valaki ott üzenjen rám :) -
halallovag #45 Uhh kösz a listát hasznos:) De valaki egy térképet nem tudna feltenni amin van pár új város, mert nekem csak genoa meg algiers van +-ba... -
Petko #44 egyébként akarok alapítani egy kereskedő guildot a magellan szerveren
akit érdekel szóljón
játékban "Petko" az karakter nevem -
Petko #43 csináltam egy listát merchantoknak, hogy adott városokban mi kapható a Mediterrán térségben:
Athen:
Banana - lvl1
Seafood - lvl1
Salt - lvl2
Linen - lvl2
Glassware - lvl3
Oil Painting -lvl4
Beirut:
Tomato - lvl1
Date - lvl1
Granulated Sugar -lvl2
Beer - lvl2
Porcelain - lvl3
Jewelry - lvl4
Venice:
Orange - lvl1
Pork - lvl1
Olive Oil - lvl3
Cotton Fabric -lvl3
Watch - lvl3
Whiskey -lvl4
Alexandria:
Wheat - lvl1
Mutton - lvl1
Dyes -lvl2
Marble - lvl2
Ironware -lvl3
Antiques - lvl4
Istanbul:
Fish - lvl1
Olive - lvl1
Honey - lvl2
Wool Fabric - lvl2
Brandy - lvl3
Violin - lvl4
Genoa
Pear - lvl1
Dyes - lvl2
Cotton Fabric - lvl3
Leather - lvl4
Jewelry - lvl4
Tulip - lvl6
Tripoli:
Beef - lvl2
Wool Fabric - lvl2
Linen - lvl2
Marble - lvl2
Wool - lvl4
Carvings - lvl4
Algiers:
Grape - lvl2
Soybean - lvl2
Cotton Fabric - lvl3
Oil Painting - lvl4
Velvet - lvl5
Ivory Carving - lvl6 -
halallovag #42 Ne crete battlefildel hanem csak a kijövő hajókat öld... (battlefielden meg szedd amit találsz...) -
mindenki.
Viszont megvan hogy kik a legidegesítőbb gecik a játékban. Harcolok és mivel nem védettek a tengeri csatákbeugrik egy kis adventurer vagy egy battleship és mivel én csatához voltam manőverezve mire odaérek a kilőtt rocshoz a másik majom elszedia lootomat... egyszer jó. Kétszer ok.. de mikor már 3-adjára csinálja meg velem ugyanaz a csávó kicsit bedurrant az agyam... Asszem meglesz az első bounty amik kiadok... -
halallovag #40 Mindenki dupla xp-t kap vagy csak én??? 

-
nincs sziontlépés. A használat közben fejlődnek a skilljeid. a hajók feljesztéséhez meg resource kell meg a hajó képességeinek javulása. minden hajótípus és szint esetén meg van határozva. nlzd meg ahivatalos forumot oda beírták már. -
Néhány kérdés:
A szintlépés mikor/hogyan történik meg?
A rangnak mi a szerepe? Most warrior vagyok és kineveztethetném magam hero-nak, csak nem vágom az értelmét. :)
Vettem egy halászhálót, viszont nem tudom levadászni a sneciket. Ennyire büdös lenne a legénység, vagy csak júzer error? :D
Köci -
Na a fórumon már meg is van hogyan lhet felbontást váltani.. mert még nem építették bele ahogy nézem.
HelpCenter
A game accountal tudsz rá belépni. -
Én ablakban futtatom símán megy így legalább gyorsan tudok kapcsolgatni a forum és jatek köözött:D -
halallovag #35 Bassz elkaptam Crete Battlefieldben egy Crete Pirate Flag Shpi-et...
Rohadt kemény volt, viszont 60k-t dobot

-
Doma #34 10ig Server Maintenance van, lehet azért 
Ma nyilík egy új szerver Da Gama.
Nem aprózzák el a srácok, anno a Silkroadnál sem voltak ilyen gyorsan berakva a szerverek, és most ott van már vagy 10
-
Hogy normális-e, azt nem tudom.
Mindenesete nekem is az jön elő. :)
-
Doma #32 Az normális amikor az options gombra kattintok a játékmenüben akkor Update ablak jön elő? -
Doma #31 16. század ezt írják a honlapon 
Ön nyert egy-et.
-
Attól függ mikor játszódik a játék és mivel már van amerikai is benne ha jól tudom akkor már bőven török uralom volt a volt bizánc területén... Ez kb 1500-1750 között játszódhat szerintem.

-et.