710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
  • CS@
    A képeket a játék ScreenShot könyvtárába menti(elvileg), ha neked nincs ott, akkor sajna nincs ötletem, mert nálam működik.
  • leskin
    1. pk - player killing - jatekos oles
    2. passz :)
    3. lvl 31 ig barmennyit vihetsz feljebb csak 7 darabot.
    4. lvl 10 a legmagasabb hajo ha minden igaz.

Kezdők vegyek fel minden npc guild kezdőküldetéseit és csinálják meg, azokat amikhez nem kell utazni (merchant, warrior, Allaince, Adventure - az utolsó kivételével mindegyiknek vannak helyben elvégezhető feladatai). A guild mestereket a térkép jelzi (ctrl+m). Mindegyik npc guildnak egyszerre lehetsz tagja. Az összes nyereség ezeken max két óra alatt több mint 200k píz.
  • Vasfarkas
    Metlogen:

Egy alap hajótipussal kezdesz azt átépítheted 3 különböző típusra, (hadi, kereskedő, és felfedező.)

Alapanyagot az átépítéshez a suburb-ban találsz de elötte a skillmasternél meg kell tanulnod a skillt (favágás és bányászat) az árban benne van a szerszám is.

A meglévő cuccal a shipyardos pasashoz kell menni és kiválasztani a kívánt típust és rebuilt. (ha minden oké átépíti.)
  • Vasfarkas
    Üdv mindenkinek.

A játék szerintem nagyon király, aki a Seadogsal játszott annak kötelező darab.
    Kérdésem azért lenne pár:
    - Mit jelent hogy PK Guild?
    - Mért nem tudok screen shotot csinálni? Nyomom a print screen, nem megy nyomom az alt+print screent, nem megy. Mi lehet a gond?
    - A skilleknél limitálva van hogy mennyit lehet kimaxolni?
    - Hajóból 5-ös a legmagasabb szint?

A kezdőknek leírhatnánk pár küldetést amivel hamar összejön a 100k pénz.
    Kb 2-3 nap alatt simán megvan.

Pénteken elvben online leszek.
  • metlogen
    Sziasztok

Most kezdtem a játékot és szerintem nagyon feelinges kis game. Én egy felfedezővel vagyok, már egy jó pár küldetést kivittem, de a legelső feladatot még mindig nem tudtam megcsinálni :) nem értem hogy mit jelent az hogy "fast raiding ship" , mert "light raiding shipet" tudtam csinálni.
    Na már most azt írja hogy "requirement for reconstruction" "timber level 1", és " Pig Iron" kell hozzá ,na már most ezeket itt megvettem de hogyan tudom továbbfejleszteni a hajót?

köszönöm.
  • leskin
    A guild alakuló ülésének időpontja módosult többek kérésére. PÉNTEK 21 óra! Tehát egy órával később.
    Ha a magellan szerveren vagy, és kezdő, a hun_sailors guildbe tartozó játékosoktól kérdezz ingame. Ha mindenki engem keres megszakadok a privikben. Legjobb h jelentkezel a guildbe, egy-két napra én magam is tudok hitelt biztosítani a belépéshez. Ha a guildba belépsz úgyis pillanatok alatt össze tudod szedni azt az elsőre soknak tűnő összeget annyi információhoz jutsz.
    Csuhas
  • Madmano
    Köszönöm Uraim!!
  • Bucser
    Free to Play lesz Azaz Free forever: Mint Kal Online, Silroad online és Exteel meg Gunz.
  • gstup
    Pontosan!
  • Madmano
    Hali.Pár kérdés:ez a gamma is totál ingyenes?Olvastam,hogy béta-tesztelésre lehetett jelentkezni.Ez még áll?Ugy értem,ha nem jelentkezek,nem is érdemes letölteni a klienst?Vagy semmi extra.Csinálok egy accountot az oldalán,letöltöm azt az 1.14gigát.Fölrakom,patch-eli magát,oszt mehet a móka?
  • shaime01
    hajoo ha nem jóóó.. :P

1bként jó kis game ezz aa képet elfelejtettem GRR.. sebaj belinkelem majd ha megtalálom a fényképező gépem... scanneremból hiányzik 1 kis darabka ugy 15-20cm ( NE KÉRDEZZÉTEK MÉRT..) szóval ugy nem fog menni ;(

megyek is játszok 1-et :P
  • Szaruman
    A suburbban, ha nyomod az altot, akkor kiirja, h ilyen-olyan tree, azt.
  • izem
    sziasztok
    magyar oldal a játékrol esetleg?
    mert már az elején elakadtam:-))
    van fejszém de hol kell fát vágni pl.
    stb....
  • Petko
    én sajnos most néhány napig nem tudok menni még, január sajnos ilyen:(
    de utánna mindenképp közreműködök amiben lehet
  • Szaruman
    Elméletileg én tudok ts-t biztosítani, de egyelőre csak 1xi alkalomra. Ismerősöm szerverén fut, majd megkérdezem.
  • leskin
    Par napra tudok kolcsonadni , de azért korlatlanul nem bírom... :)
  • 0Fritz0
    Pénteken sajnos nem tudok elmenni az alkoholizál… izé, a gyűlésre.
    És bár nem leszek ott, de szerintem jobb lenne az egész találkát TS-en lebonyolítani. Már ha lehetséges.
    Esetleg valaki tud ajánlani egy TS helyet?

Ha minden jól megy akkor a napokban fogok beizzítani egy lelkes kis alreg favágó karit, nesze neked globális felmelegedés. :)
  • Doma #92
    Magellánon elég sok a magyar. Sőt elvileg a lag is kisebb ahogy a hivatalos oldalon beharangozták. Jah és így egy hét után inkább megéri újrakezdeni mint később!
  • Szaruman
    Van 1 karim a colombuson, azt gondolom nem tudom átvinni a magellánra. Viszont a colombuson magyarokat még nem igazán láttam. A tagfelvétel meddig tart? Mer ha most átmegyek, akkor nem lesz instant 100+k pénzem
  • leskin
    FIGYELEM!

Magellán szereveren, a hun_sailors alakuló gyűlést tart PÉNTEKEN, JANUÁR 5-ÉN 20:00 -tól a guild hallban...
    Aki teheti, kérem legyen online. A tagfelvétel a lenti megszorítással továbbra is lehetséges, azonban jelenleg sajnos nem tudjuk finanszírozni az új belépőket - talán majd a jövőben.Belépési szándék esetén keresni lehet: Selina_Meronin -t vagy Csuhas-t.

A gyűlés témakörei:
    - Eldönteni megtartjuk e az ideiglenes nevet, ha nem akkor GM-től változtatást kérni, vagy új guildet alapítani.
    - A guild céljainak, szellemiségének eldöntése (jelenleg úgy néz ki birodalom építő - privateer és kalózvadász egyveleg, nem pk guild)
    - Termelési rendszer kialakítása, feladatok szétosztása.
    - Vezető, vezetőség, és tisztségviselők megválasztása, feladatok és jogok körülírása.
    - Közös fotó. :)
    - Ivászat, alkimisták hozzanak rumot :)

A felsorolás egyben a napirendi pontok sorrendjét is jelenti.

A gyűlésen elhangzottak szerint a megválasztott vezetőség összeüti a guildszabályzatot, és legalább azt, legalább statikus weblap formájában közzéteszi neten.

Csuhas
  • Bucser
    elso szinten de 100k-ert lehet novelni tagletszamot es minden tag utan 5K-val novekszik a novlesi dij.
  • SuperCharger
    Nézőpont kérdése. Analóg modemről szemlélve sokkal nagyobb, mint 3M dsl-ről.

Most olvasom a Newbie részt a weboldalon. Jól értem, hogy egy céhben max 20 tag lehet?
  • Doma #87
    1,2 Giga az nagy vagy nem?
  • Syro
    Tetszetős ez a játék szerintem ma ahogy hazaérek le is töltöm :D remélem nem nagy a kliens :D
  • gstup
    Értem,és tudnál válaszolni a 82-es hozzászólásomra?
  • Bucser
    bevenni bevezi de eleg ratyi aron... 3 mineralbol lesz egy pig Iron amit 125-150 közti aron eladhatsz...pure iron (lvl2 metal) 1800-2000-ert megy darabja Bronze pedig 3k-tol egesz 4-ig Bras-t most arulok 12K-ért.... Szóval Blacksmithnek beadni rossz uzlet:)
  • gvarga12
    van penzed ?
    relog :)
    ha az sem megy akkor lehet profilt kellene valtanod :)
  • gstup
    Lenne egy kérdésem,tönkre ment a csákányom meg a fejszém is.És kéne még nyersanyag,viszont egyik blacksmithsnél sem engedi hogy vegyek csákányt v fejszét.Mit lehet ilyenkor tenni?
  • gvarga12
    lol Soli en is proaltam de akkor valami indito fileok miatt nyavajgott,
    most meg megy ertem en ezt ?
  • gstup
    És hogyan tudok épiteni,ehhez is kell skil,egyébként nekem bevette a blacksmith.:)
  • Bucser
    Azt nem tudod bevaltani.. Abbol metalt kell csinalni majd a metal es a palankok felhasznalasaval (ai a fabol lesz) fegyvert vagy hajot lehet építeni.
  • gstup
    Köszönöm,sikerűlt,de hol tudom beváltani amit bányásztam?
  • FIREFLY
    Sziasztok ha minden igaz akkor holnap mar lejon a jatek es a haverommal meg a tesommal szal 3-an es szivesen be is lepnenk egy gyors traning utan egy guildba, tesztelnenk a game-t szal erdekelne h melyik szerveren van a legtobb magyar ? Koszonom !
  • leskin
    Magellán szerveren guildba tudunk felvenni új tagokat... Sajnos a guild bővítése pénzbe kerül, ezért belépti díj van... 100.000 a 21 tagu, 105000 a 22 tagu stb... Ezért belépti díj van, mindig az aktuális összeg, érkezési sorrendben. Kerressétek Csuhas -t vagy Selina_meronin -t :)
  • shaime01
    majd lefotozom estére
  • 0Fritz0
    Nem kellet volna megvenned az első csákányt, mivel az a skill-el együtt jár ajándékba.
    A Skil Trainer-nél kell megvenned azt a skill-t, amit használni szeretnél.
    A térképen kiírja a nevét.
  • gstup
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem,hogyan lehet pénzt szerezni,mert eddig csak tyúkokat öltem,meg rókákat...Végre összegyúlt annyim hogy vegyek egy csákányt,erre nem engedi használni.Ötlet?
  • 0Fritz0
    És mit írnak, milyen? :)
  • Bucser
    nem olvasok gémszart bocsi:D
  • shaime01
    ez a játék benne van a decemberi gamestar-ban ^^