44
-
jadaja #44 annyira sz@r ez a "banda"... méghogy rock-ot jáccanak?!?! pffffffffff...... a legtöbb előttem szólónak igaza van..... ez 1 nagy rakás...... inkább nem írok rá semmit me az is szinte dícséret lenne ha le sz@roznám őket.... -
Atees1987 #43 bazze, hányingerem van! 14 éves ribancoknak való ez a zene -
#42 Azt hiszem, a kisiskolásokat célozták meg ezzel a zenével, én semmilyen korosztálynak nem ajánlom. Sok kisgyerek meg felveszi ezt a stílust, aztán majd 10 év múlva óriási tömeg lesz a melegfelvonulásokon. Kösz, ügyes. -
váááááh #41 fúj és még valaki ezt zenének meri nevezni -
motomaster #40 Kis köcsögök.... Egy ideig én is lánynak hittem 2 buzit közülük...
F*szok -
Pestaa #39 Apropó, ha már itt tartunk. Még egy bulvárcikk az SG részéről, és elvesztettek legalább egy potencionális fogyasztót. -
Pestaa #38 Én szégyellem magam a kortársaim helyett, akik ezt a hányadékot hallgatják. -
AquirLord #37 Tényleg ilyenek érdeklik a mai fiatalokat?! Háááát....hmmm.
Most hallottam szerencsére először a nevüket :) Elősször furcsáltam, hogy a keresési listán miért ennyire népszerűek a japán főváros hoteljei :)
A bal szélső gyerek még nem is annyira vészes....de a többi...ha ilyen gyerekem lesz akkor lehet rossz szülő leszek, mert nem fogom kiengedni így öltözve/ilyen külsővel társaságba. Ha kell erővel (nem veréssel, de nem engedem ki a lakásból...) átnevelem valami mássá... -
#36 valamejik nap nem ez a kép voot fenn fogadjunk h a szerkesztőő is fan és azért cserélget jobb képre:s -
#35 görögzita hova maradt le? -
totya4 #34 Belehallgattam, nem rossz. Csak azért említem meg, mert látom szinte senkinek sem tetszett aki itt irkált. Van ilyen. -
Gabest #33 eh, csak a buthák írják "tokio"-nak a tokyo-t -
Visor #32 LOL!
Én is mikor előszőr bemutatkoztak akkor az énekesről én sem tudtam hogy fiú e a vagy lány, na mondom ez meg ki a f*sz?!
Én nem filóztam rajta, hogy utánanézzek (aztán végül rájöttem h fiú), na mondom ez egy buzi! -
Visor #31 Ez tényleg egy katasztrófaszar!
Egy undorító okádék! Én sem bírtam végignézni, nemcsoda hogy a PeerGuardian is berezelt tőle! -
MaT #30 Nekem múltkor a fodrászom mesélte, hogy a kislánya az oda van a tokio hotelért. És mutogatta a képeket nekik a bravoban és így mondták nekik, hogy igen-igen szép kislány! :) És a kiscsaj besétődött, hogy lekislányozták az énekest. :) Mindezek ellenére én is akkor tudtam meg, hogy az nem lány, hanem fiú... :) -
raingun #29 Hát ettől a 4 kiscsávótól hányni tudok. Zeneileg,stílusra meg összelopkodtak mindent. Kis hülye bohózok. Először azt hittem valami paródia. A kiscsajok meg meg erre masztiznak. Agyrém!
Ehhez képest a kis angol csávó őstehetség (Little Chris) -
#28 "ezt van direkt csinálta a cikkíró??????????????"
Ha arra gondolsz, hogy a novemberi részeredményeket a "2006-os magyar kedvencek"-nek titulálja akkor direkt (nagyobb hirverés).
Ha arra gondolsz, hogy direkt került bele a Tokio Hotel - direkt (sok fiatal látogatja az oldalt, sokan ismerik kedvelik/nem szeretik ezt a managerek által felfuttatott (mint például Blog27, Flowers, T.A.T.U.) médiajelenséget) - lehet rajta csámcsogni.
"Nem bírtam végig. Ez katasztrófaszar."
Hát nem is a tehetségük/tehetségtelenségük miatt futottak be a köztudatba - inkább annak köszönhető, hogy a média áldásos tevékenysége folytán a csapból is ez folyik (és vannak vevők a "trendi" jelenségekre).
Szóval cirkusz kell a népnek (ha botrány van körülötte, még jobb). -
kricsi #27 ezt van direkt csinálta a cikkíró?????????????? -
#26 ÚÚÚÚÚÚÚRisten. Gondoltam egy nagy hülyeséget. Hogy végignézem ezt a izét, hogy mi is ez...
Nem bírtam végig. Ez katasztrófaszar. -
#25 "ez a hello kitty ez mi a rohadás?"
Japán macskaszerű figura, 1974-ben kreálódott a Sanrio (mindenféle csecsebecsék gyártója, 1960-ban alapult). És ezt a figurát a kiscsajok rögtön a szívükbe zárták (mert aranyos, macska, meg rózsaszín, meg...).
Azóta terjed mint a vírus.
-
Tothenkopf #24 Egy macska aki hitelkártyákat gyárt... -
#23 És ez a hello kitty ez mi a rohadás? -
Csukii #22 Ja, akiről "promo" képek is keringtek.... :)
láttam :)
-
Csukii #21 már bocsi, de mindjárt rákeresek Karsai Zita-ra. Fogalmam sincs ki Ő
:P
-
Tothenkopf #20 Köszönöm a korrekt felvilágosítást.
ja:gitársulit nem gitáesulit -
Tothenkopf #19 Azért egy gitáesulit legalább végigtolhattak volna azelőttt hogy hírnévre törnek. -
#18 Én sem hittem el először. Fél évig abban a tudatban éltem, hogy lány. És nem csak a kinézete miatt, a hangja is teljesen olyan! Az egyetlen dolog ami kicsi gyanút keltett bennem, hogy nincs nagy melle De az hogy nincs melle az 1 dolog amellett, hogy fiú. Viszont amúgy ahogy kinéz és a hangja az 2 dolog amellett, hogy lány. -
#17 Hú baze valaki megmondta nekem ,hogy az a 3. dolog a képen lány e vagy fiú, de elfelejtettem, de lehet azt mondták hogy fiú, de ezzel képpel még ha azt mondják fiú akkor sem hiszem el :\ -
Cat #16 -
Deffyant #15 a kettő középsőről még eldönteni sem egyszerű néha hogy milyen neműek, és különbenis a "zenéjüknél" (amit inkább zajnak neveznék) ténylág már csak a megjelenésük, és a tőlük össze-vissza szétfojó tini-csitrik a rosszabbak... komolyan, ha ez a jövő, akkor még most leszek öngyilkos... -
#14 Jók a csajok a képen! -
daneelolivaw #13 ezek a KISFIÚK mit keresnek ott?
nem is neves zenészek, mint pl Rod Stewart, az AC/DC vagy a Deep Purple...
A Prison Breakre én is rákerestem -
#12 wáááá buzi majmook:S:S:S pff nem hiszem £ hogy többet irták be a googléba mint az sg-t:S dexaar:s egyszer a hotdogon csináltam olyan párbajt h mejik a jobb győzike vagy a th:D:D -
Visor #11 Elmondom neked:
Csahos Attila
Buzi Gyula
Raszta Zoli
Punk Győzi
Ez a 4 fasz hivatalos neve!:D -
Visor #10 LOL!
Tokio hotel=Győzike
Ez testszett!
Ezaz h a kutyát nem hagyja őket hidegen. Rajtam kívül!:P -
Tothenkopf #6 ki ez a négy f@sz? -
#5 A Tokyo Hotel is olyan mint Győzike. Sokan szeretik, mégtöbben utálják, de senkit nem hagy hidegen, így ők a "legnagyobb sztárok". A negatív reklám is reklám. -
#3 jesszusom, hogy néznek ki... -
#2 :D -
Visor #1 FUJJ TOKIO HOTEL!!!!!