Google - 2006-os magyar kedvencek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
F*szok<#mf1>#mf1><#violent>#violent>
Most hallottam szerencsére elõször a nevüket 😊 Elõsször furcsáltam, hogy a keresési listán miért ennyire népszerûek a japán fõváros hoteljei 😊
A bal szélsõ gyerek még nem is annyira vészes....de a többi...ha ilyen gyerekem lesz akkor lehet rossz szülõ leszek, mert nem fogom kiengedni így öltözve/ilyen külsõvel társaságba. Ha kell erõvel (nem veréssel, de nem engedem ki a lakásból...) átnevelem valami mássá...
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én is mikor elõszõr bemutatkoztak akkor az énekesrõl én sem tudtam hogy fiú e a vagy lány, na mondom ez meg ki a f*sz?!
Én nem filóztam rajta, hogy utánanézzek (aztán végül rájöttem h fiú), na mondom ez egy buzi!
Egy undorító okádék! Én sem bírtam végignézni, nemcsoda hogy a PeerGuardian is berezelt tõle!<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Ehhez képest a kis angol csávó õstehetség (Little Chris)
Ha arra gondolsz, hogy a novemberi részeredményeket a "2006-os magyar kedvencek"-nek titulálja akkor direkt (nagyobb hirverés).
Ha arra gondolsz, hogy direkt került bele a Tokio Hotel - direkt (sok fiatal látogatja az oldalt, sokan ismerik kedvelik/nem szeretik ezt a managerek által felfuttatott (mint például Blog27, Flowers, T.A.T.U.) médiajelenséget) - lehet rajta csámcsogni.
"Nem bírtam végig. Ez katasztrófaszar."
Hát nem is a tehetségük/tehetségtelenségük miatt futottak be a köztudatba - inkább annak köszönhetõ, hogy a média áldásos tevékenysége folytán a csapból is ez folyik (és vannak vevõk a "trendi" jelenségekre).
Szóval cirkusz kell a népnek (ha botrány van körülötte, még jobb).
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Nem bírtam végig. Ez katasztrófaszar.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Japán macskaszerû figura, 1974-ben kreálódott a Sanrio (mindenféle csecsebecsék gyártója, 1960-ban alapult). És ezt a figurát a kiscsajok rögtön a szívükbe zárták (mert aranyos, macska, meg rózsaszín, meg...).
Azóta terjed mint a vírus.
láttam 😊
😛
ja:gitársulit nem gitáesulit
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nem is neves zenészek, mint pl Rod Stewart, az AC/DC vagy a Deep Purple...
A Prison Breakre én is rákerestem
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
Csahos Attila
Buzi Gyula
Raszta Zoli
Punk Gyõzi
Ez a 4 fasz hivatalos neve!😄
Tokio hotel=Gyõzike
Ez testszett!
Ezaz h a kutyát nem hagyja õket hidegen. Rajtam kívül!😛
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊