Heroes of Might and Magic - Hammers of Fate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy oan kérdésem h a az elsö hadjáratnál a 4ik rész,ahol az egyezkedés van,ott benn a törpe helyen hogyan jutok tovább ha midnen átkozott törpe Legion nagyságu és nekem csak korlátozott ember számot lehet bevinnem a a helyre?köszike
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
SG küllem topic már jó ideje van...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk, ha az ember leül és 2 hétig csak ezzel játszik, akkor biztos hamar unalmassá válik.
Ettõl függetlenül jól összeszedett cikk <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.