Heroes of Might and Magic - Hammers of Fate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arra magyar fájlokra én is igényt tartanék ha van valakinek? meg még valami, mi a baj akkor ha elõjön a konzol és nem fogadja el a kódokat?
Nem tudná valaki elküldeni nekem a Hammers of Fate-hez a magyar fájlokat?
hello game manek!!!
Lenne egy oan kérdésem h a az elsö hadjáratnál a 4ik rész,ahol az egyezkedés van,ott benn a törpe helyen hogyan jutok tovább ha midnen átkozott törpe Legion nagyságu és nekem csak korlátozott ember számot lehet bevinnem a a helyre?köszike
amúgy másnak is fennáll a bibi, hogy a harcmezõn a menü el van csúszva, és hogy a modok skincserék nem mennek vele? nem csak nálam... sõt nálam csak ablakban fut... :S
egy pillanatnyi oadifgyelsséel nem gond...
elírtam a színkódot a linkben, mind1

scorpeeon
Ez csak akkor igaz ha az elsõ és utolsó betû egyezik, akkor viszont tényleg igaz. De hogy jön ez ebbe a témába??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sadist
És ebebn bziots is vgay vgay cask ovalsatd és csnot nléükl bneyeled?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Irány a szemészet srácok :| Ez bordó -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

scorpeeon
Jó, hogy a Pyro studios át lett javítva, de tudomásom szerint nem is az Ubisoft csinálta. Nival csinálta.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Tinman
Nem azért, de ez a topic nem a Heroes V kiegrõl szól? <#ejnye1>
SG küllem topic már jó ideje van...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez bíbor

akkor én vok színtévesztõ😞

Ha egy szóban a minden betû benne van,csak összekeverve,akkor azt simán ki lehet olvasni.Neten olvastam.

*+le-felé

Ez full vörös, és tényleg egy kicsit fura, de faszábbb lenne ha kis fehér hópelyhek szálldogálnának felelé, sokkal szebb lenne 😊

igazad van,nem rózsaszín,de sztem kb ez olyan vörösesrózsaszínes valami😊 de akkor sem szép!

mert karácsonyra új dizájn van 😊

biztos színtévesztõ vagyok, de én ezt vörösnek látom.

csak nem szeretem a rózsaszínt...

elég ha a fejedben van sötét, nem kell az oldalnak is annak lennie, ez így tökéletes ahogy van!

tök undorító eza rózsaszín sztájl!😄 legyen már fekete!😄😄

jó ez.. nem csak lesz.. viszont nálam el van csúszva a kezelõfelület a harcoknál... és nincsenek meg az extráim sem mint a homokóra ikon meg a töltés mentés csata közben... 😞 bár lehet hogy a csúszást csak a felbontás beli különbségek hozták elõ... a randommapnál viszont bent a játékban nagyon kevés dolgot lehet szabályozni... kint már egy fokkal jobb a helyzet.
jó lesz

Tinman
Persze ízlések és pofonok, de én nem találtam unalmasnak az alapjátékot (sem).
Mondjuk, ha az ember leül és 2 hétig csak ezzel játszik, akkor biztos hamar unalmassá válik.
Ettõl függetlenül jól összeszedett cikk <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.