26
  • adeeeka
    arra magyar fájlokra én is igényt tartanék ha van valakinek? meg még valami, mi a baj akkor ha előjön a konzol és nem fogadja el a kódokat?
  • nimretil
    Nem tudná valaki elküldeni nekem a Hammers of Fate-hez a magyar fájlokat?
  • bobyjunior
    hello game manek!!!
    Lenne egy oan kérdésem h a az elsö hadjáratnál a 4ik rész,ahol az egyezkedés van,ott benn a törpe helyen hogyan jutok tovább ha midnen átkozott törpe Legion nagyságu és nekem csak korlátozott ember számot lehet bevinnem a a helyre?köszike
  • Szefmester
    amúgy másnak is fennáll a bibi, hogy a harcmezőn a menü el van csúszva, és hogy a modok skincserék nem mennek vele? nem csak nálam... sőt nálam csak ablakban fut... :S
  • Szefmester
    egy pillanatnyi oadifgyelsséel nem gond...
  • Gabest
    elírtam a színkódot a linkben, mind1
  • Gabest
    [URL=http://www.google.com/search?hl=en&lr=&safe=off&rls=GGLG%2CGGLG%3A2005-32%2CGGLG%3Aen&q=%22Dark+Pink+Red%22+990066]"sötét rózsaszín-piros"
    [/URL]
  • scorpeeon
    Ez csak akkor igaz ha az első és utolsó betű egyezik, akkor viszont tényleg igaz. De hogy jön ez ebbe a témába??
  • Sadist
    És ebebn bziots is vgay vgay cask ovalsatd és csnot nléükl bneyeled?
  • Sadist
    Irány a szemészet srácok :| Ez bordó -.-
  • scorpeeon
    Jó, hogy a Pyro studios át lett javítva, de tudomásom szerint nem is az Ubisoft csinálta. Nival csinálta.
  • Tinman #15
    Nem azért, de ez a topic nem a Heroes V kiegről szól?
    SG küllem topic már jó ideje van...
  • kbupdate
    ez bíbor
  • gyuri12
    akkor én vok színtévesztő:(
  • Crazy Mate
    Ha egy szóban a minden betű benne van,csak összekeverve,akkor azt simán ki lehet olvasni.Neten olvastam.
  • lee56
    *+le-felé
  • lee56
    Ez full vörös, és tényleg egy kicsit fura, de faszábbb lenne ha kis fehér hópelyhek szálldogálnának felelé, sokkal szebb lenne :)
  • gyuri12
    igazad van,nem rózsaszín,de sztem kb ez olyan vörösesrózsaszínes valami:) de akkor sem szép!
  • heyman8909
    mert karácsonyra új dizájn van :)
  • Goth
    biztos színtévesztő vagyok, de én ezt vörösnek látom.
  • gyuri12
    csak nem szeretem a rózsaszínt...
  • heyman8909
    elég ha a fejedben van sötét, nem kell az oldalnak is annak lennie, ez így tökéletes ahogy van!
  • gyuri12
    tök undorító eza rózsaszín sztájl!:D legyen már fekete!:D:D
  • Szefmester
    jó ez.. nem csak lesz.. viszont nálam el van csúszva a kezelőfelület a harcoknál... és nincsenek meg az extráim sem mint a homokóra ikon meg a töltés mentés csata közben... :( bár lehet hogy a csúszást csak a felbontás beli különbségek hozták elő... a randommapnál viszont bent a játékban nagyon kevés dolgot lehet szabályozni... kint már egy fokkal jobb a helyzet.
  • knightbali
    jó lesz
  • Tinman #1
    Persze ízlések és pofonok, de én nem találtam unalmasnak az alapjátékot (sem).
    Mondjuk, ha az ember leül és 2 hétig csak ezzel játszik, akkor biztos hamar unalmassá válik.
    Ettől függetlenül jól összeszedett cikk