26
-
adeeeka #26 arra magyar fájlokra én is igényt tartanék ha van valakinek? meg még valami, mi a baj akkor ha előjön a konzol és nem fogadja el a kódokat? -
nimretil #25 Nem tudná valaki elküldeni nekem a Hammers of Fate-hez a magyar fájlokat? -
bobyjunior #24 hello game manek!!!
Lenne egy oan kérdésem h a az elsö hadjáratnál a 4ik rész,ahol az egyezkedés van,ott benn a törpe helyen hogyan jutok tovább ha midnen átkozott törpe Legion nagyságu és nekem csak korlátozott ember számot lehet bevinnem a a helyre?köszike -
Szefmester #23 amúgy másnak is fennáll a bibi, hogy a harcmezőn a menü el van csúszva, és hogy a modok skincserék nem mennek vele? nem csak nálam... sőt nálam csak ablakban fut... :S -
Szefmester #22 egy pillanatnyi oadifgyelsséel nem gond... -
Gabest #21 elírtam a színkódot a linkben, mind1 -
Gabest #20 [URL=http://www.google.com/search?hl=en&lr=&safe=off&rls=GGLG%2CGGLG%3A2005-32%2CGGLG%3Aen&q=%22Dark+Pink+Red%22+990066]"sötét rózsaszín-piros"
[/URL] -
Ez csak akkor igaz ha az első és utolsó betű egyezik, akkor viszont tényleg igaz. De hogy jön ez ebbe a témába?? -
És ebebn bziots is vgay vgay cask ovalsatd és csnot nléükl bneyeled? -
Irány a szemészet srácok :| Ez bordó -.- -
Jó, hogy a Pyro studios át lett javítva, de tudomásom szerint nem is az Ubisoft csinálta. Nival csinálta. -
Nem azért, de ez a topic nem a Heroes V kiegről szól? 
SG küllem topic már jó ideje van... -
kbupdate #14 ez bíbor -
gyuri12 #13 akkor én vok színtévesztő:( -
Crazy Mate #12 Ha egy szóban a minden betű benne van,csak összekeverve,akkor azt simán ki lehet olvasni.Neten olvastam. -
lee56 #11 *+le-felé -
lee56 #10 Ez full vörös, és tényleg egy kicsit fura, de faszábbb lenne ha kis fehér hópelyhek szálldogálnának felelé, sokkal szebb lenne :) -
gyuri12 #9 igazad van,nem rózsaszín,de sztem kb ez olyan vörösesrózsaszínes valami:) de akkor sem szép! -
heyman8909 #8 mert karácsonyra új dizájn van :) -
Goth #7 biztos színtévesztő vagyok, de én ezt vörösnek látom. -
gyuri12 #6 csak nem szeretem a rózsaszínt... -
heyman8909 #5 elég ha a fejedben van sötét, nem kell az oldalnak is annak lennie, ez így tökéletes ahogy van! -
gyuri12 #4 tök undorító eza rózsaszín sztájl!:D legyen már fekete!:D:D -
Szefmester #3 jó ez.. nem csak lesz.. viszont nálam el van csúszva a kezelőfelület a harcoknál... és nincsenek meg az extráim sem mint a homokóra ikon meg a töltés mentés csata közben... :( bár lehet hogy a csúszást csak a felbontás beli különbségek hozták elő... a randommapnál viszont bent a játékban nagyon kevés dolgot lehet szabályozni... kint már egy fokkal jobb a helyzet. -
knightbali #2 jó lesz -
Persze ízlések és pofonok, de én nem találtam unalmasnak az alapjátékot (sem).
Mondjuk, ha az ember leül és 2 hétig csak ezzel játszik, akkor biztos hamar unalmassá válik.
Ettől függetlenül jól összeszedett cikk