UFO: Afterlight - mindenben megújult
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapitány a naplónak minden valószinüséggel én vagyok az utolsó túlélö a bolygón.Kitartok amíg jön utánpótlás.
örülnék ha valaki erre az oldalra tévedne és segíttene egy kicsit.
Nekem még megvan az 1-2 Profi cucc
Nem tudom ,hogy mitõl növekszik a víz?
jah, Ufo 1 és 2.. kb akkor tanultam meg a PC használatát😄 de jók is voltak. persze paráztam is rendesen 8 évesen.
Te is szivesen jáccanál megint a Terror from the Deep-el mi, régi szép idõk rulez 😊)
Tényleg gáz ez a grafika, de engem annyira nem izgat. A játék legyen jó, a legutóbbi részt nagyon elrontották.
vagy csinálják meg fél izonometrikus - fél 3Dsen Unreal 3as grafmocival +fizikával az UFO:Enemy Unknow-t... tutira megvenném..
Én sem értem teljesen, minek erõltetni a 3D-s trendet, ha csak ocsmányra sikerül.
Rettentõ a grafika/képi világ. Aki UFO rajongó volt anno, az (a legtöbb esetben) az ilyentõl cifrát hány, aki meg nem volt soha UFO rajongó, az meg valószínûleg rá sem néz a játékra, mert már a grafikánál bukik az egész.
Adják ki a jól bevált izometrikus megjelenítéssel (esetleg egy ilyen Heroes3-as, "kézzel festett" rendszert el tudnék képzelni), és legyen benne tasoth mérnök, kopoltyús terrorista meg csápolat tetem 😊))
Rettentõ a grafika/képi világ. Aki UFO rajongó volt anno, az (a legtöbb esetben) az ilyentõl cifrát hány, aki meg nem volt soha UFO rajongó, az meg valószínûleg rá sem néz a játékra, mert már a grafikánál bukik az egész.
Adják ki a jól bevált izometrikus megjelenítéssel (esetleg egy ilyen Heroes3-as, "kézzel festett" rendszert el tudnék képzelni), és legyen benne tasoth mérnök, kopoltyús terrorista meg csápolat tetem 😊))
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
hát ezek agyontömörített képek... Mellesleg az Aftershock-ot is agyonfikázták, pedig sztem nem is volt annyira csúnya, inkább a játékélménnyel adódtak gondok. Kíváncsian várom az újat, mit hoznak ki belõle
Izometrikus nézetet én is jobban szeretem, szerintem sokkal átláthatóbb. Meg mellesleg majdnem minden elõre van renderelve, nincsenek gagyi elmosódott textúrák.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Húúú, de gáz ez a graf! Az oké, hogy remélhetõleg feelinges a gama, de ennyire nagyon gáz képi világgal, tuti nem fog az eladási listák elején tanyázni! LoL!!
De miért kell erõltetni ezt a 3D fasságot?
Bõven jó volt anno az UFO az izometrikus megjelenítéssel...
Bõven jó volt anno az UFO az izometrikus megjelenítéssel...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ok, nem a grafika a lényeg, de azért 2007 elején kiadni egy játékot olyan grafikával ami már 5 éve is gáz volt, háááááááát....
voltak DX7-et igénylõ játékok, pixel/vertex shader nélkül amik jobban néztek ki :/
voltak DX7-et igénylõ játékok, pixel/vertex shader nélkül amik jobban néztek ki :/