vicces kéregető szövegek

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
<#hehe>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Nemrég "egy-két falatra" kért tõlem egy, odaadtam neki a megmaradt szendvicsemet. Amikor azt hitte, nem látom, ment a kaja a kukába...

erre van tortenetem nekem is haveromhoz jon 1 csavo papira ra volt irva minden fassag az a lenyeg hogy penz kellet neki es a csavoka suket nema volt a papir szerint nem adtunk neki azt csavokam elindul el fele haverom hangosan mondja hogy varjal meg is van es erre meg fordult a faszi 😄DDDDD
Ez jó lecke volt, legalább megtanultad hogy a cigány akkor hazudik ha mozog a szája...

RaZoK
ja, hát ilyen mindennapos kéregetõk engem is sûrûn betmádnak....de engem, legtöbbször nem is pénzel hanem cigivel akarnak lehúzni....nos egy cigibe nem halok bele, ha van adok...de az amikor az arcába mondom, hogy üres a dobi és még mindig rágja a fülem, hogy add neki a felét vagy a végét, akkor már megmondom, hogy szeretném nyugodtan elszívni a cigarettám, viszlát 😊

whiskeyman
3 éve pont dec. 31-én történt az eset, Pesten, egy fiatal szakadt fószer jött oda hozzám, látta, hogy autóval vagyok, gondolta lóvé is van.
Aszonta, hogy nincs kivel töltenie a szilveszter estét, adjak már neki pár forintot. Nem szarozott, benyögte, hogy be akar nagyon b@szni, mert egyedül van...jó fej voltam, adtam neki 200Ft-ot, meg fél doboz cigit.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

hunbasser
:ASD:A?SF_:ASF

apámtól is kért pénzt nem is olyan rég egy cigányember,h van 3 fia és éheznek,apám meg mondta,h "itt a bolt,gyerünk be,veszek tejet,kenyeret,párizsit"
azt mondta,h ááá,az úgy nem jó,és lelécelt.piára kellett a csirának :\

nekem meg cigányasszony akart 500 ft-ért 5 pár zoknit adni,mondom köszi nem kérek,utána egybõl megkérdezte,h "200-ért?" 😄DDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

RaZoK
vannak érdekes lejmolók...mint például az olyanok akik a saját testi fogyatékosságukból húznak hasznot, lehet az mozgás sérült, vagy egy végtag nélküli személy..akkor benyogik a levezetõ dumát, meg látod rajta, hogy milyen rossz neki és azt várja, hogy add neki a lóvét...

whiskeyman
itt Kecskeméten a vasútállomáson "csúcsidõben" vasárnap este, szokott egy ürge mászkálni, mindenkihez odamegy, persze engem talál meg elsõnek. Nem adtam neki, majd amikor elfogyott a nép megint odajött...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

kemszi2
ja meg mikor hozza magával a gyerkeit is....egyszer visszaszólt neki vki,hogy kennyérre nincs pnéz te azért a kislányod körme ki van festve
kemszi2
sajnos így van ez...minket egy esküvõn találtak meg...még volt pofájuk oda menni a mennyasszonyhoz is pénzt kérni.a templom elõtt volt.nagyon gáz
Vannak köztük visszafogottak és pofátlanok is. A minap hazafelé tartva az egyik aluljáróban mentem el egy csövinger mellett aki épp lehúzott pár forintra egy fiatal kis csajszit, majd amikor sikerrel járt még arcátlanul bekérdezett, hogy nem tudna esetleg még kaját is adni neki..
Az anyjuk picsáját az ilyeneknek. Volt idõ amikor a rendõrök szépen elintézték õket, csak ugye most itt van ez a fene nagy demokrácia.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

whiskeyman
Tõlem egy cigányasszony szokott kunyerálni, hogy adjak neki aprót. Ha adsz , akkor elmondja a jövõdet, ha nem, akkor elátkoz <#idiota>

QuippeR
legdurvább eddig az volt, mikor arról próbált meggyõzni egy arc, hogy a Fókusz riporterével lenne találkozója, aki késik. azt kérte, hogy adjam kölcsön a mobilom, hadd telefonáljon a riporternek. mondtam neki, hogy adok aprót, és 20 méterre talál egy telefonfülkét, de az valamiért nem tetszett neki. otthagytam a fenébe, lopjon meg mást.

ó igen, és a cigányasszony, aki pénzt kéregetett, majd mikor megkérdeztem mire kell, azt mondta enni. adtam neki négy szendvicset. mikor legközelebb arra mentem, mind a négy szendvics sértetlenül trónolt a kukában. mondhatni ideges voltam, mivel a szendvicseket egyébként magamnak pakoltam.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

kulabácsi
múltkor csávó odajön h adjak neki pár forintot, mert ma van a szülinapja!! adtam neki 50Ft-ot😊, másnap ugyanazon a járaton jön, megint mondja h aznap van a szülinapja, mondom dejó neked, minden nap ünnepelsz😄 akkor már nem kapott....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dynamic
"Ha elém áll, és aztmondja hogy piára kell, adok."
Ne dõlj be neki.Ez az új lehúzós szöveg.Valójában kenyérre kell neki meg parizerre😊
Dynamic
általában kaja, vonatjegy, telefonálás😊
PíszLávJuniti
Volt már sok érdekes szöveg, a részeg hajléktalan, aki artikulálatlanul ordítja hogy zsemlére kell neki a pénz, vagy hogy a gyerekeknek gyógyszerre..
Ha elém áll, és aztmondja hogy piára kell, adok. Mert látom hogy õszinte.

A legújabb szöveg mostmár az, hogy egy retardált kölyök járkál, csenget be, és szólítja meg az embereket, pénzt kérve hajléktalanok gyógyszemüvegére 😄DDDDD
Ennél szánalmasabbat még nem hallottam 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

← ElőzőOldal 7 / 7