319
miket hazudnak a képedbe, hogy pénzt kapjanak?
  • Aspyrin
    Kőbánya-Kispest.
  • VRSDM
    ez a legjobb szerintem:
    "vissza akarok jutni romániába :D" :D
    /nem az külhoni magyarokat sértem ! hanem a vérrománparaszt majmokat
  • hunbasser
    én azt szoktam mondani az ilyen "beteg gyerekeknek gyűjtünk" ügynököknek,h "a parlamentbe tessék menni,viszlát"
    meg jó és egyszerű szöveg a "nekem is kellene,majd ha talál vkit,aki ad,megadhatná a címét és a nevét" -.-
  • hunbasser
    köki az nagykökényes lenne? XD
  • Picar77
    Múltkor megyek kocsival és pont pirosat kapok odajön egy sánta csávó hogy kéregetni, adtam neki egy százast.
    Pár nappal később látom sprintelni a buszhoz a kis csórót nagyot néztem:D
    Azóta nem adok egyiknek sem semmit.:D
  • Aspyrin
    Ugyan, azzal nem lesz több a szememben, hogy milyen stílusban próbál kunyerálni tőlem. Az ilyen emberek létét erősen megtudom kérdőjelezni.
  • kuci06
    +Fav
    Eccer volt egy gitározó csávó Hajduszoboszlón, aztán amikor megláttuk, pont a Fekete Pákó - Add ide a didit c. "számot" énekelte.
    Adtunk is neki pár forintot...
  • PetruZ
    Nekem két emlékezetes eset jut az eszembe a témában.

Az egyik a Nyugatiban történt tavaly (?). Vonatra vártam, odaáll elém egy viszonylag jól öltözött (tiszta farmer, cipő, póló, széldzseki), normális kinézetű, olyan 40-50-es pali, és valami ilyesmit mond, hogy "kérem uram, ne tévessze meg az öltözékem, valójában csöves vagyok, csak így nem zargatnak a rendőrök, van pár forintja?". Köpni-nyelni nem tudtam, azt hittem, elröhögöm magam, vigyorgott ő is, én is, aztán adtam neki vagy 80-100 Ft-ot apróban, ami a kabátom zsebében volt. :) Utána figyeltem, merre járkál, a rendőröket, vasutasokat tényleg kerülte, de láttam, hogy összeszedett még némi pénzt másoktól is (egy egyetemistáknak kinéző lánycsapat visítozva röhögött a szövegén, azt hittem, lebuktatják az ürgét, de összedobtak neki valami kis pénzt). :)

A másik eset furább, ez pár éve történt. Autóval mentem Bpestre az M3-on, megálltam Füzesabonynál a nagy MOL-kúton tankolni. Fizetek, megyek vissza az autóhoz, ott egy kb. 20 év körüli, kissé gyűrött arcú és ruhájú (de úgy normálisnak kinéző) srác, kérdezi, hogy merre megyek, nem vinném-e el Bajáig? Merthogy Miskolcon volt, az egyetemen a felvételijét intézni (vagy vmi vizsga miatt, már nem emlékszem pontosan), és visszafelé ellopták a pénzét az állomáson, miközben aludt. Egy autós hozta el a kútig, és nem vinném-e el valameddig? Mondom, Bajáig nem megyek el, de Dél-Budán, a Campona megállónál kitehetem, úgyis oda megyek a környékre, onnan biztosan talál vonatot, vagy másik autót. Elindultunk, a srác még elmondta, hogy a bajai helikopteres mentőknél van, stb., aztán elaludt. A Campona előtt ébresztettem fel, láttam rajta, hogy zavarban van, és kibökte, hogy egy fillérje sincs, nem tud jegyet venni, ha esetleg kisegíteném... Adtam neki pár száz Ft-ot, ő nagy hálálkodva megköszönte, és ki ki ment a maga dolgára.
    Máig nem tudom, hogy igazat mondott-e. :)
  • Thanatos
    még midnig normálisabb aktegória mint a többi...
  • Sadist
    Tán ti is voltatok Velencében és találkoztatok a bögrerázós mormolós cigányasszonnyal? :D
  • Met
    tavaly így karácsony előtt, mentem a Dob utcán szembe jön egy román faszi, elémér, villámgyorsan lehajol a földre és úgy csinál mintha felvenne valamit és mutogat egy "arany gyűrűt", (persze már akkor azt néztem mit vesz fel amikor elkezdett lehajolni), hogy valaki elvesztette és visszadja x ezer pénzért, kiröhögtem és otthagytam, mire haza értem 3 ilyennel találkoztam, mondom de kurva szerencsés itt mindenki :)
  • Axe7200
    Múltkor kökin egy csöves nő kért tőlem cigit, és én nem adtam, aztán azt mondta hogy elátkoz :D
  • Aspyrin
    Büszke lehet magára, hogy ilyen "őszinte". Reflexből nem hazudnék neki én sem..
  • pirosBoci
    nekem volt olyan hogy nem hazudtak öszintén egy hajléktalan azt mondta hogy piára kell a pénz és adtam is neki.
  • ScarY MAN
    nah majd , mert nekem most mennem kell a boltba kéregetni 19szál cigit
    majd este jövök... addig is csokeee

es ez a forum most +fav :D
  • Hydroceph
    :DDDD na jo fejezzuk ezt itt be mert konnyen poruljarhatunk, privatba kerem terveket reszletesen :D
  • ScarY MAN
    Ez alap :D
    de ha netán nekünk is kisiklana életünk akkor nem marad más mint a "pénz keresés amerikai" módra :D
  • Hydroceph
    de nemár, ciganyokat vadasszuk le elobb...
  • ScarY MAN
    de akkor maradjunk hű ek a témához...
    Elmegyünk fegyverrel és viccessen kéregetünk mikozbe hadonászunk a csuzlival xD
  • Hydroceph
    fegyveres rablás nekem jobban fekszik :D
  • ScarY MAN
    ohh jaj nekem :D
    aztan utana nehogy egyutt kolduljunk :D xD
  • ScarY MAN
    erről csak az jut eszembe hogy egyszer amikor mentem edzeni, akkor nalunk az aluljaroba egy csovi elkezdett szajharmonikazni...wááá...aszittem h oda meek hozzá es inkabb adok neki penzt hogy haggya abba...ezzel megmentve sok ember jokedvet :D
  • Hydroceph
    gyere vaZZ szolok még pár spannak leirtjuk oket bebaszva bennevagyok :D
    Hobby: kezilabda , zsivanykodni a zuccan
    kedvellek :D
  • ScarY MAN
    mehetek veled ?:D
  • hunbasser
    meg a budai várban is van egy ilyen csöves,az meg egy babát ráz ott,csörgött a keze meg a feje,meg mindene.én megsajnáltam szegény embert,azt odadobtam a kalapjába egy 100-ast.
    én leginkább a gitárosoknak szeretek adni(bár ők nem igazán csövesek),ők legalább zenélnek,és ha tetszik,amit játszanak,akkor még szép h adok :D
  • Hydroceph
    miert nem ültél be? msor riszalahtnal feneked valahol külföldön :DD
  • mate317
    Multkor állok várom a buszt, mikor lefékez egy passat az orrom elé, benne angolul beszélő cigányokkal.. Mondja: do you speak english? mondom yes Mutat valami aranyékszert, és mondja hogy üljek be. No, mondom, erre elhajt. Érdekes volt.
  • Hydroceph
    Árpádhid sux, itt lakom 2 percre, sok retkes cigányt utalom akika gyerekeiket, a 6-7 éves kislanyopkat kuldik oda h adj nekik penzt, ezektol kapok diegbajt...lemegyek leirtom oket geCC
  • whiskeyman
    hát azokat rühhellem még, akik beteg gyerekek nevében gyűjtenek zsét.
    Mondja, hogy már ennyien adtak, meg csak pár száz Ft. Legjobb lekoptatós szöveg, főiskolára járok nekem is kell a pénz---amúgy igaz is
  • hunbasser
    ya,meg csövesek elmehetnek szendvicsembernek(tesóm is alkalmaz egyet -.-),vagy szórólapokat osztogatni,ezekre mindig van kereslet.
    bár szendvicsember csak régen volt divat,most is csak amcsi filmekben látod,Mo-n nagyon kiment a divatból,pedig az egyik legjobb reklámhordozó -.- (nem kell fizetni azért,h kiraksz egy táblát vhová,max a csövesnek adsz naponta egy ezrest meg vmi piát vagy olcsóbb cigit)
  • blackgamer
    én elvből nem adok (kivéve krisnásoknak és természetvédőknek ha jó a csaj) és többször előfordult hogy beszólt a csöves
    ezek az esetek tovább csökkentik az adakozókedvemet
  • ScarY MAN
    Én sok ilyen embert szoktam látni. Árpád-híd Budai hídfő...

Az akinek mű lába van...akkor a csoki osztogató...volt egy foszer akinek ott volt az ágya...nah mostanába nem nagyon látom...meg a kutyas csavó is...

Volt egy srac ilyen 25 eves lehetett...odajon hogy nem e tudnek adni neki par forintot...de az a szoveg amit levagott az naon poen volt:D..."Elnézést uram, nem tudna kisegíteni pár forintal hogy hogy életemet szebbé tegye?...asse tudtam hogy mit mondjak....elkezdtem rohogni...szerencsemre jott hawerom...mind1, belenyultam a zsebembe es ami eloszor a kezembe akadt az pont egy otvenes volt...odaadtam es ugyan ilyen mezes-mazos szoveggel elment:D...
    tett egy kort nem telt bele fel perc megint odajon es eloadja ua. a szoveget... mikor ramnezett csak ilyet szol : Ja bocsi srac mar kerdeztelek"... ahhh...kesz...
  • Szabi1991
    Nemrég vonaton jön egy nő ien süket néma „igazolvánnyal” vagy micsodával..
    És ien plüssállatokat árult , nekünk nem kellett , de mikor elment kinéztünk a „kabinból” erre ott dumált a kalauzzal…
  • bigfoot
    olaszba tolják keményen!
    vannak az utcaiak!
    pl csávó egy forgalmas 4sávos út járdáján a kirakatok előtt a járda közepén térdel lefele lehajtott fejjel!!és előtte a sipkája!
    a másik aki fog egy táblát,pl "betegnagymama vagyok adj pénzt",a másik aki egy csóka és fekszik a kutyájával :"a kutyám beteg adj pénzt" olaszba mindenki imádja a kutyákat szal pakolják a casht rendesen!
    van a morgos,pl egy cigány asszon aki mutat vmi kis gyipó fényképet és a kezében lévő poharat rázza és közben morog :D
    van még akicsak simán a képedbe dugja a tenyerét és hümmög
    szal olaszba nem tolják gyengén:D
  • Aspyrin
    Nem osztom teljesen a véleményed de inkább ne offoljunk, jöjjenek a poénok :)
  • hunbasser
    fu,megint csak apám :D
    minden reggel odament hozzá egy csövesféleség,h adjon már neki egy szál cigit,és mindig adott is,amikor viszont kiszúrta a full doboz cigit a zsebében,akkor jól elküldte a picsába -.-
  • kemszi2
    engem egyszer az egyik még megfenyegetett...cigit kér tőlem és a haveromtól,én nem cigizem haverom meg az ucsót szívta.leült mellénk és kérte a cigit,mondtuk hogy nincs.Elhalgatott majd egy félpercre rá elkezdte mondta neki nekem,hogy összetörlek kiscsávó...aztán inkább továbbálltunk
  • Hydroceph
    Bazz, mijkor ezt irtam még ezt volt utso hsz #22
    :DDD
  • blackgamer
    szerintem hoax! :)
  • hunbasser
    na igen,mondani is akartam,h senkiből sem lesz csak úgy csöves.nagyon kevesen vannak,akik igazán nem tehetnek róla,de ha most hirtelen az utcára kerülnék 0 ft-al,akkor is el tudnék vhol helyezkedni,ebben biztos vagyok.keresnék vmi munkát,amivel legalább a minimálbért megkeresem,aztán meg bérelnék vmi szoba-konyha-fürdőszobás lakást.
    és h ki alkalmazna egy csövest?
    először is:építkezésekre bárki el mehet segédmunkásnak,még örülnek is,ha nem cigány jelentkezik(ne essék félreértés,nem én vagyok a fajgyűlölő,sajnos ez van)
    másodszor:össze lehet annyit kéregetni,h turkálóból vegyen vki 1 kg "normális" ruhát,aztán már bárhová el lehet menni munkát keresni,ahová semmilyen képzettség/szakképesítés nem kell,meg akkor már nem is nézel ki csövesnek,és ahová kell az ember,ott úgyis vesznek fel

lényeg a lényeg,a 0 ft-al 0 ingatlannal és ingósággal is meg lehet élni,munkát mindig talál az ember,abból pedig már tud bérelni egy egyszobás lakást,meg a rezsit és a kaját is tudja fedezni.
    csak hát ugye ehhez akarás is kell...