vicces kéregető szövegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Aszonta, hogy nincs kivel töltenie a szilveszter estét, adjak már neki pár forintot. Nem szarozott, benyögte, hogy be akar nagyon b@szni, mert egyedül van...jó fej voltam, adtam neki 200Ft-ot, meg fél doboz cigit.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
apámtól is kért pénzt nem is olyan rég egy cigányember,h van 3 fia és éheznek,apám meg mondta,h "itt a bolt,gyerünk be,veszek tejet,kenyeret,párizsit"
azt mondta,h ááá,az úgy nem jó,és lelécelt.piára kellett a csirának :\
nekem meg cigányasszony akart 500 ft-ért 5 pár zoknit adni,mondom köszi nem kérek,utána egybõl megkérdezte,h "200-ért?" 😄DDDDDdddddd
ReaL MaDRid x siempre
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Az anyjuk picsáját az ilyeneknek. Volt idõ amikor a rendõrök szépen elintézték õket, csak ugye most itt van ez a fene nagy demokrácia.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ó igen, és a cigányasszony, aki pénzt kéregetett, majd mikor megkérdeztem mire kell, azt mondta enni. adtam neki négy szendvicset. mikor legközelebb arra mentem, mind a négy szendvics sértetlenül trónolt a kukában. mondhatni ideges voltam, mivel a szendvicseket egyébként magamnak pakoltam.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ne dõlj be neki.Ez az új lehúzós szöveg.Valójában kenyérre kell neki meg parizerre😊
Ha elém áll, és aztmondja hogy piára kell, adok. Mert látom hogy õszinte.
A legújabb szöveg mostmár az, hogy egy retardált kölyök járkál, csenget be, és szólítja meg az embereket, pénzt kérve hajléktalanok gyógyszemüvegére 😄DDDDD
Ennél szánalmasabbat még nem hallottam 😄
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler