vicces kéregető szövegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy csávó aki meg éhezõ tengerimalacoknak szokott gyûjteni.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Kiszurtunk pár kérdegetõ cigót és elkezdtük csörgetni a zsebünkben lévõ aprót....
kis cigo persze a pénz hívó szavát egybõl meghallotta és õdajött: Segíccsé má ki tesó pár forintal...
Hülye haverom meg: Boccs nincs pénzünk...és tovább csörgettük 😄...
Gyökér fekete meg csak nézett szúros szemmel... háát utolag örülök h csak a szeme szurt 😄
Mindig akkor találnak meg amikor sietek 😊
Megyek, nyomják hozzám a képeslapot, kikapom a kezébõl, megyek tovább, aztán szalad utánam hogy kéne pénz...
Visszaadom neki, közlöm hogy nekem is, aztán megyek tovább.
Soha nem szóltak még be.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
meghagytam neki hogy diákpézbõl élek, és nem az én 2500 forintom segítené azt a szerencsétlen gyereket, (tudtam hogy kamuzik) de jól esett bele taposni... elkezdett hepciáskodnu,hogy mitképzelek magamról meg stb... és ekkor jött két szép nagy darab metrós biztonsági õr és kib*szták mint macskát sz*rni a metró aluljáróból
ez úton is köszönet a biztonságiaknak, mert ha nem õk viszik el akkor én ütömki 2 fogát
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
de iylen tök gyorsan, mint egy falusi paraszt aki hívja a csirkéit, higy cibicibi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem volt ott senki, csak egy öreg fószer ült ott. meglátta hogy nézem mikor megy busz, majd megszólit, hogy ne hragudjak már meg, barcikai vagoyk? mondom jah. Nem tudom e kisegíteni egy százassal, mert én diák vagoyk nekem kedvezményes jegy jut, de neki felnõtt kell, vagy 300 ft.
megkérdezem akkor mennyi kéne?
120<#idiota>#idiota>
aztán megkérdezte melyik részén lakok barcikának, jól megmondtam neki, merre (kb mintha egy budapesti mondajá, hogy pesten lakik), aztán elszelelt. Megnézheti, ki merre utazik, és szóbaegyeledik vele, ez lehet a taktikája😄
adtam neki vagy 70-et, csak ennyi apró volt, csak az a baj, az 50-es ilyen speckó volt, nem az 56os, hanem valami más... most már sosem tudom hogy mi😄 lehet több millát ér én meg nekiadtam<#banplz>#banplz>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- új sportkocsi
- tengerparti villa
- egy feles 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ugy a 8. után meguntam, és felálltam, hogy fizetek neki egyet, csak azt a büdös kabátot tartsa meg. Persze õ szabadkozott hogy nem olyan aki csak úgy elfogad holmi könyöradományt.. majdnem hogy úgy kellett odahúznom a pulthoz hogy üljön már le és igyon.
Kérem a pultos csajszit, hogy dobjon meg már egy kisfröccsel, mikor az ürge odahajol és a fülembe súgja: "nem lehetne akkor már tisztán bor?"
A röhögéstõl alig tudtam változtatni a rendeléstõl. 😊
Másnap persze újra megkérdezte hogy megvesszük-e a kabátját.. aztán nagynehezen felismertettem magam vele és békén hagyott 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Máskor meg kérdezte hogy nemértek-e a mobilokhoz, be kéne állítani 😄 (bár szerintem csak el akarta üzletelni azt is 😄
http://www.igazsag.extra.hu
a pimaszriporter odament ablakot pucolni, engedték is neki, sõt adtak is pénzt, azt meg oda akarta adni a tényleges mosoknak, azok meg ezt a "koszos2 pénzt nem fogadták el😄DD
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
úgyhogy már csak ezért is vesszen a kormány. 😊
¡Hala Madrid!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
azért szegény barátnõd hogy megrémülhetett,hát elég kellemetlen lehetett!:|
Volt amikor én is kéregettem egy két punk haverommal legjobb 😄
Öregasszonyhoz odamegyünk.. Kis apró nincs-e stb. erre mondta hogy van és 500 forintot adott, haverok néztek, hogy mivan akartunk indulni erre mondta hogy várjunk, elõvett egy kártyát egy oltár volt rajta és elkezdte nekünk mondani, hogy jobb lenne ha megtérnénk, mert Isten megbüntet minket parázna életmódunk miatt és még 5 percig hallgattuk de én már sírtam a röhögéstõl 😄
A másik eset amikor barátnõmmel jöttem haza Nyugati mellõl Bankból.. Nem is tudom már hol voltunk, de elémállt a csöves olyan 30-40 év körüli, ömlött belõle a piaszag, én sem voltam mondjuk éppen józan barátnõm beparázott mondta menjünk, haverjaim elõrébb voltak és kérdezte nincs-e cigim mondom bocsi buli volt elszivtam mindet.. erre elkezdte szidni a jo ku** anyámat.. akkor elindultam és rácsapott hátulról a barátnõm fenekére... Annyi kellett csak nem több kirugtam a lábát szépen elterült többiek meg jöttek vissza, hogy mi történt addig meg már mászott el.. Barátnõmet utánna nem kis ideig nyugtatgattam... Na ez az amiért nem adok semmit a csöveseknek
A másik az volt mikor álltam a buszmegállóban és odajön hozzám két punk kiscsaj, éppen buliba indultam vártam többieket, kérdezték nincs-e egy kis apróm koncert lesz. Mondom dehogynincs, de mivel mindent meghallgatok, mellette sok punk, meg rocker barátom van így elkezdtem kérdezgetni mit szeretnek meg stb, és ha eltalálták amit én szeretek akkor kaptak 20 forintot, mivel tele volt a zsebem a busz automata miatt xD
Haverok csak néztek ezek mit találgatnak xD
ReaL MaDRid x siempre
legalább elment onnan😄
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Viszont mikor vállat vonva csak azt modntam, hogy talán így is szereztem neki egy jó napot, az egyik utas viccesen megszólalt hogy: "ja, most rohan is a boltba venni egy borotvát, aztán irány az utca, jöhet egy kis véres ámokfutás". Na mondom, még a napi jócselekedetemet is tönkre akarja vágni 😄D
vagy pedig elkezdek vele üvöltözni, hogy "véletlenül" mindenki hallja, hogy õ egy kis bu*i kéregetõ...
Majdnem elzavartam, de a 150 forint helyet ami volt a tárcámban, adtam a kezébe egy 50-est. Rámnéz, nem lehetne még? Mondom nem, ennyi van. De ennyi nem elég!! Hát bazz, mondtam neki ahelyet hogy megkösszönné hogy adtam neki valamit, itt szarakodik. Menjél már innen.
Elvánszorgot kukázni, de persze hogy visszafelé még megállt mellettem: biztos nincs még?
Hát az úr istenit neki, bántam azt a rohadt 50-est is, rúgdostam volna inkább seggen!
Boxos család tanyázik a meki elõtt (úgy 8 fõ)
A családfõ bement gondolom fagyijé'
egy idõsebb nõ úgy 40 körüli, gondolom a nagyanyja lehetett a kiskölyöknek, rászól, mert a könyékig zsíros kezeivel üti a meki szép tiszta (csak volt) egészfalas üvegablakját.
a következõ képpen:
Á rák egye ki a mejjed husát! ...há' kitöröd!
ággyánák mán neköm kinérrevalót.én adtam ezer lejt(az nem sok)a haverom 10000-lejt adott neki(kb100 ft).mennénk tovább,mire megszólal a cigányasszony:
ággyánák mán pityókára(krumplira,csak Korondon így mondja mindenki) is áz urak. akkor nem adtunk,és fél órával késóbb jön velünk szemben borral a kezében. másnap kiderült,hogy egyáltalán nem szegény,csak extrát keres.
egyszer meg az volt,hogy ott kéregetett a cigánygyerek a buszmegállóba,majd megszólal:megnízem mennyi az idõ.elõvesz a sonny ericcson k310i tellóját és megnézi.XD
szal akkor tegnap azt történt velem meg masik 3 csapattarsammal hogy allunk Batthyány tér en és cigizunk 😄 egyik elment kb 5 lepessel arebb masik ismivel beszelt erre odajon hozzank egy szakadt forma es elkezd ugralni(szo szerint) hogy nem e tudnak adni egy szal cigit...hmmm en nem mindig adok csak ha vilagvege hangulatom van 😄 . hat most valahogy jo kedvem volt😄... erre hogy akkor adjuk oda a felét...mondjuk hogy bocsi arc de nekunk arra szuksegunk van , amugy is leszokoban vagyunk, ne vonja meg tolunk ezt a kis "elvezetet"... erre aszongya hogy a dekket ne nyomjuk el...mondjuk ok...
aztan rakuldtuk masik csapattarsamra aki beszelgetett az ismijevel hogy "o nagyon aranyos forma srac es hogy o adta nekunk is a cigit"...neki se kellett tobb. Odament es letarhalta oket...persze nekik nem volt cigijuk, ezert beszelgetesbe egyeledtek...azt nemtom mirol beszeltek de amit a forma levagott nekik...beallt ilyen box pozicioba mint a Rocky es elkezd arnyekolni...aszittem box lesz...mind1 elvoltak meg meg pacsiztak(ehh mondom eleg erdekesen nez ki a csavo, en tuti nem pacsiztam volna) egyet mi meg szakadtunk a rohogestol...hawerom leoltott minket es elmentunk...azert sajnaltam a tagot mert igy viselkedtunk de most ize...hmm...leszokoba vaunk..kell az a budos cigi..pffujj 😄
ui.:azert az tenyleg erdekes volt h odament jasszazni a cstarsamekhoz es komolyan mint a rocky...csak az a tre hogy ilyen Neos kabatba volt....ennyi...😄 /sry a helyesirasi hibakert😄/
...
Utána jót röhögtünk rajtuk 😄
-Adnál egy szál cigit?
mondom:
-Nem, nem dohányzom
erre egy pár perc múlva megint odajön:
-Szeret maga engem? de úgy igazából, szeret??!
😄DD
De azért városfüggõ is sztem. más az élet pesten, és más egy kis eldugottt városkában, ami elvan a saját problémáival.