vicces kéregető szövegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszer mikor Pesten jártam barátnõmmel a Blahánál az aluljáróban odajött hozzánk pár srác és kb 5 percig verselve kértek pénzt vagy cigit, aztán kérdezték h na, van cigink? nem kaptak. kár h nem emlékszem a versre de elég szar volt.
Van egy csávó aki meg éhezõ tengerimalacoknak szokott gyûjteni.

wordsworth
Hmm nemreg voltam benn haverral hyper jegyeker, es allandoan megtalaltak ilyen kérdezgetõs figurák 😄 Én meg épp a vonaton csinaltam magamnak egy kis cigit szoval erdekes volt, ha jol emlexem az egyik arrol faggatott mien a hazastarsi viszony 😄 Haver meg allt mellettem.. Nem kicsit kezdtunk el szakadni

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Skynet723
Haverommal mentem egy sétáló utcán....
Kiszurtunk pár kérdegetõ cigót és elkezdtük csörgetni a zsebünkben lévõ aprót....
kis cigo persze a pénz hívó szavát egybõl meghallotta és õdajött: Segíccsé má ki tesó pár forintal...
Hülye haverom meg: Boccs nincs pénzünk...és tovább csörgettük 😄...
Gyökér fekete meg csak nézett szúros szemmel... háát utolag örülök h csak a szeme szurt 😄

Match
hehe, ilyenekkel én is szoktam találkozni 😊
Mindig akkor találnak meg amikor sietek 😊
Megyek, nyomják hozzám a képeslapot, kikapom a kezébõl, megyek tovább, aztán szalad utánam hogy kéne pénz...
Visszaadom neki, közlöm hogy nekem is, aztán megyek tovább.
Soha nem szóltak még be.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Looooser
nekem múltkor oda jött egy ipse hogy hõ a rákos gyermekeknek gyüjt és hogy vegyek képeslapot 2500 forintért....
meghagytam neki hogy diákpézbõl élek, és nem az én 2500 forintom segítené azt a szerencsétlen gyereket, (tudtam hogy kamuzik) de jól esett bele taposni... elkezdett hepciáskodnu,hogy mitképzelek magamról meg stb... és ekkor jött két szép nagy darab metrós biztonsági õr és kib*szták mint macskát sz*rni a metró aluljáróból
ez úton is köszönet a biztonságiaknak, mert ha nem õk viszik el akkor én ütömki 2 fogát

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bardocz
én azokat utálom akik belenyomnak az arcomba egy virágt és azt mondják hogy 100ft😄
akyyy
amúgy azt utálom akik az aluljárónál vannak, és mormolják maguk alatt, hogy cigi-cigi-cigi....

de iylen tök gyorsan, mint egy falusi paraszt aki hívja a csirkéit, higy cibicibi.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
nah, ma megyek bsuvégre, miskolcon, pont 32-re értem oda, szal elõttem ment el a barcikai busz. pechemre pont a 11-esrõl indul a barcikai, és csak az van oda kiirva ( pl 10-es edelény, boldva, meg mitomén még mik)

nem volt ott senki, csak egy öreg fószer ült ott. meglátta hogy nézem mikor megy busz, majd megszólit, hogy ne hragudjak már meg, barcikai vagoyk? mondom jah. Nem tudom e kisegíteni egy százassal, mert én diák vagoyk nekem kedvezményes jegy jut, de neki felnõtt kell, vagy 300 ft.

megkérdezem akkor mennyi kéne?

120<#idiota>

aztán megkérdezte melyik részén lakok barcikának, jól megmondtam neki, merre (kb mintha egy budapesti mondajá, hogy pesten lakik), aztán elszelelt. Megnézheti, ki merre utazik, és szóbaegyeledik vele, ez lehet a taktikája😄

adtam neki vagy 70-et, csak ennyi apró volt, csak az a baj, az 50-es ilyen speckó volt, nem az 56os, hanem valami más... most már sosem tudom hogy mi😄 lehet több millát ér én meg nekiadtam<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kérlek adjatok már egy 100ast na kérlek!! Hisz ti olyan selyem gyerekek vagytok 😄

Kmarha
Jaja: "Csak egy huszast, már majdnem megvan a sportkocsira valóm tesó!". Ezzel én is összefutottam 😄 (bár nem rémlik hogy a Deákon lett volna, de lehet 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Match
A deákon volt egy csöves aki általában ilyenekre gyûjtött:
- új sportkocsi
- tengerparti villa
- egy feles 😄

Aquir
több haver mesélte h itt Szegeden odajött hozzájuk egy hajléktalan (külön-külön találkoztak vele), és mondta hogy kérek 1 forintot, Gyurcsány temetésére gyûjtök... lol (kéretik nem szívre venni aki Gyurcsányos)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kmarha
Veszprém esetleg? 😊 Ott volt egy csókának mániája eladnia az eredeti Levis (sárga müanyag 😄DDD) kabátját pár százasért vagy legalább egy kisfröccsért.

Ugy a 8. után meguntam, és felálltam, hogy fizetek neki egyet, csak azt a büdös kabátot tartsa meg. Persze õ szabadkozott hogy nem olyan aki csak úgy elfogad holmi könyöradományt.. majdnem hogy úgy kellett odahúznom a pulthoz hogy üljön már le és igyon.

Kérem a pultos csajszit, hogy dobjon meg már egy kisfröccsel, mikor az ürge odahajol és a fülembe súgja: "nem lehetne akkor már tisztán bor?"

A röhögéstõl alig tudtam változtatni a rendeléstõl. 😊

Másnap persze újra megkérdezte hogy megvesszük-e a kabátját.. aztán nagynehezen felismertettem magam vele és békén hagyott 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

RussT
Na, jómultkor összefutattom megint egy érdekes figurával: a koszos kabátját akarta nekem eladni 500Ft-ért <#idiota> (vagy másét)

Máskor meg kérdezte hogy nemértek-e a mobilokhoz, be kéne állítani 😄 (bár szerintem csak el akarta üzletelni azt is 😄

http://www.igazsag.extra.hu

akyyy
a naplóba is most ez volt a téma, elég lol volt😄

a pimaszriporter odament ablakot pucolni, engedték is neki, sõt adtak is pénzt, azt meg oda akarta adni a tényleges mosoknak, azok meg ezt a "koszos2 pénzt nem fogadták el😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jagi
semmi^^ épp hogy jó volt 😊

mike0013
egészségedre, de most mi a gond?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jagi
lol xD

lee86
hát ez a színezés nem jött össze, sry. :$

&#161;Hala Madrid!

lee86
tegnap utaztam villamoson, amikor nagy kapaszkodás közben odakacskaringózott -többek között- hozzám is a nõ, és pénzt kért. de most nem azért mert vonatjegyre kell, vagy telefonhívásra, nem. vizitdíjra kellett 180 Ft apró. végülis adtam neki egy ötvenest (szolgalelkûség, tudom), de ezzel szerintem csak anyagilag segítettem abban, h a felesét megvehesse. 😞
úgyhogy már csak ezért is vesszen a kormány. 😊

&#161;Hala Madrid!

mike0013
pff, takarodjál

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

SNAKE01
hát nem a barátnõs,a többire gondoltam,amúgy énis biztos megpróbáltam volna agyon verni ezért!😊
azért szegény barátnõd hogy megrémülhetett,hát elég kellemetlen lehetett!:|

wordsworth
Pontosan melyik loál? xD mer nekem a bnõsön kivul mindegyik azvolt 😄

SNAKE01
loál!😄DD

wordsworth
Hmm velem is fordult elõ pár vicces és kevésbé vicces dolog 😄
Volt amikor én is kéregettem egy két punk haverommal legjobb 😄

Öregasszonyhoz odamegyünk.. Kis apró nincs-e stb. erre mondta hogy van és 500 forintot adott, haverok néztek, hogy mivan akartunk indulni erre mondta hogy várjunk, elõvett egy kártyát egy oltár volt rajta és elkezdte nekünk mondani, hogy jobb lenne ha megtérnénk, mert Isten megbüntet minket parázna életmódunk miatt és még 5 percig hallgattuk de én már sírtam a röhögéstõl 😄

A másik eset amikor barátnõmmel jöttem haza Nyugati mellõl Bankból.. Nem is tudom már hol voltunk, de elémállt a csöves olyan 30-40 év körüli, ömlött belõle a piaszag, én sem voltam mondjuk éppen józan barátnõm beparázott mondta menjünk, haverjaim elõrébb voltak és kérdezte nincs-e cigim mondom bocsi buli volt elszivtam mindet.. erre elkezdte szidni a jo ku** anyámat.. akkor elindultam és rácsapott hátulról a barátnõm fenekére... Annyi kellett csak nem több kirugtam a lábát szépen elterült többiek meg jöttek vissza, hogy mi történt addig meg már mászott el.. Barátnõmet utánna nem kis ideig nyugtatgattam... Na ez az amiért nem adok semmit a csöveseknek

A másik az volt mikor álltam a buszmegállóban és odajön hozzám két punk kiscsaj, éppen buliba indultam vártam többieket, kérdezték nincs-e egy kis apróm koncert lesz. Mondom dehogynincs, de mivel mindent meghallgatok, mellette sok punk, meg rocker barátom van így elkezdtem kérdezgetni mit szeretnek meg stb, és ha eltalálták amit én szeretek akkor kaptak 20 forintot, mivel tele volt a zsebem a busz automata miatt xD
Haverok csak néztek ezek mit találgatnak xD

bardocz
én is annak látom tehát tényleg nagy az esélye hogy üres😄
mike0013
én is üresnek látom:S akkor nagy az esélye, hogy nem tartalmaz semmit😊

hunbasser
Nagy01 mind3 kommentjét csak én látom üresnek,vagy tényleg nem tartalmaz semmit? 😄

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
hmm😊
legalább elment onnan😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Kmarha
sprint nem jó mert lekésem az ucsó vonatomat 😄 Az üvöltözés helyet meg elég volt hangosan odaszólnom, hogy inkább köszönje meg hogy adtam pénzt, máris mindenki odakapta fejét. No tovább nem is volt szerencséje azon a peronon 😄 Ez kicsit tényleg megnyugtatott 😛

Viszont mikor vállat vonva csak azt modntam, hogy talán így is szereztem neki egy jó napot, az egyik utas viccesen megszólalt hogy: "ja, most rohan is a boltba venni egy borotvát, aztán irány az utca, jöhet egy kis véres ámokfutás". Na mondom, még a napi jócselekedetemet is tönkre akarja vágni 😄D

mike0013
én a helyedben vagy megvertem volna és sprint onnan😛
vagy pedig elkezdek vele üvöltözni, hogy "véletlenül" mindenki hallja, hogy õ egy kis bu*i kéregetõ...

Kmarha
állok az állomáson, odacsoszog a nõcike hogy kell neki száz forint a kávéra. Mondom legyen egy jó húsvétja néni, megnézem, van e apróm. Akkor mondta, hogy adjak mán 2 darabb százat akkó.

Majdnem elzavartam, de a 150 forint helyet ami volt a tárcámban, adtam a kezébe egy 50-est. Rámnéz, nem lehetne még? Mondom nem, ennyi van. De ennyi nem elég!! Hát bazz, mondtam neki ahelyet hogy megkösszönné hogy adtam neki valamit, itt szarakodik. Menjél már innen.

Elvánszorgot kukázni, de persze hogy visszafelé még megállt mellettem: biztos nincs még?

Hát az úr istenit neki, bántam azt a rohadt 50-est is, rúgdostam volna inkább seggen!

Jagi
nem kéregetõs de:
Boxos család tanyázik a meki elõtt (úgy 8 fõ)
A családfõ bement gondolom fagyijé'
egy idõsebb nõ úgy 40 körüli, gondolom a nagyanyja lehetett a kiskölyöknek, rászól, mert a könyékig zsíros kezeivel üti a meki szép tiszta (csak volt) egészfalas üvegablakját.
a következõ képpen:
Á rák egye ki a mejjed husát! ...há' kitöröd!

Erdélyben szoktam nyaralni,és az egyik haverommal mentünk hazafelé a netkávézóból.arra jön egy szakadt,cigányasszony a gyerekeivel.aszondja:
ággyánák mán neköm kinérrevalót.én adtam ezer lejt(az nem sok)a haverom 10000-lejt adott neki(kb100 ft).mennénk tovább,mire megszólal a cigányasszony:
ággyánák mán pityókára(krumplira,csak Korondon így mondja mindenki) is áz urak. akkor nem adtunk,és fél órával késóbb jön velünk szemben borral a kezében. másnap kiderült,hogy egyáltalán nem szegény,csak extrát keres.
egyszer meg az volt,hogy ott kéregetett a cigánygyerek a buszmegállóba,majd megszólal:megnízem mennyi az idõ.elõvesz a sonny ericcson k310i tellóját és megnézi.XD

ScarY MAN
na valakivel valami finomsag mostanaba? 😄

...

FZoleee
<#idiota>
ScarY MAN
nah UP!!!! 😄
szal akkor tegnap azt történt velem meg masik 3 csapattarsammal hogy allunk Batthyány tér en és cigizunk 😄 egyik elment kb 5 lepessel arebb masik ismivel beszelt erre odajon hozzank egy szakadt forma es elkezd ugralni(szo szerint) hogy nem e tudnak adni egy szal cigit...hmmm en nem mindig adok csak ha vilagvege hangulatom van 😄 . hat most valahogy jo kedvem volt😄... erre hogy akkor adjuk oda a felét...mondjuk hogy bocsi arc de nekunk arra szuksegunk van , amugy is leszokoban vagyunk, ne vonja meg tolunk ezt a kis "elvezetet"... erre aszongya hogy a dekket ne nyomjuk el...mondjuk ok...
aztan rakuldtuk masik csapattarsamra aki beszelgetett az ismijevel hogy "o nagyon aranyos forma srac es hogy o adta nekunk is a cigit"...neki se kellett tobb. Odament es letarhalta oket...persze nekik nem volt cigijuk, ezert beszelgetesbe egyeledtek...azt nemtom mirol beszeltek de amit a forma levagott nekik...beallt ilyen box pozicioba mint a Rocky es elkezd arnyekolni...aszittem box lesz...mind1 elvoltak meg meg pacsiztak(ehh mondom eleg erdekesen nez ki a csavo, en tuti nem pacsiztam volna) egyet mi meg szakadtunk a rohogestol...hawerom leoltott minket es elmentunk...azert sajnaltam a tagot mert igy viselkedtunk de most ize...hmm...leszokoba vaunk..kell az a budos cigi..pffujj 😄

ui.:azert az tenyleg erdekes volt h odament jasszazni a cstarsamekhoz es komolyan mint a rocky...csak az a tre hogy ilyen Neos kabatba volt....ennyi...😄 /sry a helyesirasi hibakert😄/

...

FZoleee
Úristen. 😄
RussT
nemmondtam semmit, mentem el onnan, aztán jött utánam hogy én most miértnem szeretem õt, arrébmentük akkor odajöttt megint, arcomat akarta simogatni vagy mit akart, szerencsére jött a busz fellszáltunk, jött a haverja csörmpölös üveggekkel szatyorban , felküldte azt a buszra hogy kérjen ö cigit tölünk 😄 Észrevette hogy nem fog sok sikerrel járni, aztán lenyugodtak, elöl leültek

Utána jót röhögtünk rajtuk 😄

Kmarha
😄DDD válasz mi volt? (én a röhögéstõl egy szót nem birtam volna kinyögni 😄)

RussT
Hozzánk egyszer odajött egy csöves nö:
-Adnál egy szál cigit?
mondom:
-Nem, nem dohányzom
erre egy pár perc múlva megint odajön:
-Szeret maga engem? de úgy igazából, szeret??!

😄DD

lál

CSOCSO
itt floridaban nincs olyan sok keregetos. jo.. esetek 99 % ban autoval megyek a kozertbe is.. neha latok csovest foleg az auopalya lejarojanal allnak, nem zaklatnak, altalaban oda adom nekik a felesleges aprot az autobol. szepen meg is koszonik
Match
vegyél egy immo-t a kocsiba...1 havi pszichológus árából kijön...

akyyy
Hát, kitudja, lehet én is ilyen véleményen leszek 15 év múlva.

De azért városfüggõ is sztem. más az élet pesten, és más egy kis eldugottt városkában, ami elvan a saját problémáival.

hunbasser
mondjuk minden ember más,vkit le sem lehet ütni,vki meg vonza a bajt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
beszól egy csöves,h "buzi Real" ? 😄
nem,egyértelmû,h ki merek menni Real mezben az utcára.sõt... 😊

ReaL MaDRid x siempre