16
Pimp My Ride
  • Code92
    ez csak arra jó h. benne legyen full képernyőn Xzibit aki máshogy már nem tud érvényesülni mert ma már nála sokkkal jobb rapperek vannnak meg hogy sokan hívják az MTV emelt díjas számát és beböfögjék h. minek adnak ki ilyen fos gammákat.ezt az okosabb európai ember felfogja egy viccnek de amerikábanc ebből lesz egy reklámja az MTV-nek mert ú dejó hogy ott virít a logójuk szánalmas fos szar gamma ne vegyétek meg!
  • Code92
    te kó ég "tök primitív" én spéci imádom a tuningolós játékokat sőtt a pimp my ride c. műsor is naggyon bejön de ez a játék még erős jó indulattal sem csak "tök primitív" ez szinte egy flash játék szintű szar amiben tudsz előre menni meg tolatni és összevissza kell nyomogatni a o-t az x-et a háromszöget meg a négyzetet h. kapjál pénzt aztán ha van pénz elmész a kocsiért és ilyen szar minigamekkkal rálkelll pakolni a szarabnál szarabbb MTV márkájú cuccokat a kocsira naggyábóóól ennyi a játék..............
  • gyerek
    Nekem is megvan!! 1 nagy határ xar az egész , pedig én nagyon szeretem a tuningolós játékokat! Tök primitív az egész játék.......Kár volt megvenni :)
  • Csabesz6
    ez 1 fos-.-....nekem +van
  • kuci06
    Egész jónak tűnik... Kár hogy Pc-re nem adják ki
  • Szabi1991
    video
  • cicai
    Igen, erre
  • ajem kisa
    Ja nem, csak egy video van, bocsesz!
  • ajem kisa
    Egy rövidebb video is, ha megnézted, alatta, van még 1 másik is!
  • kuci06
    Xzibit-et egészjól lemodellezték
  • ajem kisa
    Inkább erre gondolhatott!
  • SHADOWEYES7
  • REALista
  • Alexease
    Amugy erre gondolsz?!:)))

http://www.mtv.com/onair/pimp_my_ride/game/play/
  • Alexease
    "... kicsomagolási serial-ja , mert írásásvédett. ..."