47
segitsetek h kell :S
-
#47 :D LOL -
Vlala #46 Én meg masnira. Nyakkendő legutoljára érettségin volt rajtam, sem ügyvéd nem vagyok, sem minimálbéres <kisebbségi>. -
jefferson83 #45 Ideje volt :D Én még csak puskázva tudok -
#44 Srácok istenek vagytok, megtanultam nyakkendőt kötni. Köszi! -
#43 kössz all :) -
Vlala #42 A rab életnél a halál is jobb? :o) -
#41 A kettő közül az esküvő a szomorúbb esemény... -
Vlala #40 fav+, bár nyakkendő utoljára szalagavatón volt rajtam, anno 7 éve. De ki tudja, mikor jön be egy temetés, vagy egy esküvő? :) -
#38 hát ez se kutya, de temetésen nem mutatna jól -
#37 hát a windsort:-)))@ #21 -
#36 lol é nsem tudtam hogyan kell :) mindig a 3 ik léppésnél elrontom :D -
#35 azér van szebb is a windsornál
-
#34 Ehh, ennek topikot nyitni? :C google rulz :|
Ha valaki férfi létére nem tud megkötni egy nyakkendőt, az kb. olyan, mintha egy cipőfűzőt nem tudna bekötni :S -
#33 na csak sikerült :D -
#32 és abbol melyik fajtát??? -
#31 naja a winsdor rajtam kicseszett :D
FPS nyakkendőkötés oldal nincs? :) -
#29 Bocs, de én nem "csőszerelőként" dolgozom és nem csak húsvétkor látok öltönyt mint egyesek. -
#28 de ettől magamon még nemtom megkötni csak haveromon
belső nézetes kéne -
#27 én is windsort kötök vagy 15 éve, legszebb -
#26 orosz nyakkendő az igazi -
#25 Windsor :) -
Nuki #24 ma lesz szalagavatóm de olaszgalléros ingnek nem kell nyakkendő úgyhogy én ebből kiesek XD -
NKristof #23 Szerintem érdemesebb egyből a nagycsomós (Wilson-féle) módszert megtanulni, sokkal szebb -
baca01 #22 én mindkettőt tudom mostmár, és sztem meg a nagycsomós kötés szebb, és nem marad olyan hosszú és ezáltal sokkal jobban néz ki. -
jefferson83 #21 Tessék. -
#20 Mármint megkötni rövidebb :D -
#19 Ahogy elnéztem a képet az a nagycsomós kötés. Én a kicsit tudom csak, az sztem sokkal jobb, meg rövidebb is :D -
#18 SZal. a 5. és 6. közé kéne egy 5b. frame a bújtatással. Úgy érthetőbb lenne józsikának is. -
#17 Azé jó, mer pont a leglényegsebb lépést kihagyják külön ábrázolva, mégpedig, hogy a végén át kell bújtatni a csomón a kendőt! Így hiányzik egy +frame. :D -
#16 De sok ideje van egyeseknek...és mi a második rész, hogyan vasaljunk öltönyt? :D -
#15 A könyv -
#14 Nekem van egy könyvem a nyakkendő kötésröl,
Címe: Nyakkendők könyve - A nyekkendőkötés művészete
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szerintem egy kötelező darab a férfiaknak. -
Dave John #13 Áh most már minden világos :) -
#12 ZOMG topic :D
[ő se tud]
[mostmár igen] -
#11 Középiskolában én is tudam nyakkendőt kötni. :) -
baca01 #10 nekem most volt szalagavatóm előző 7-en akkor tanultam meg :) amúgy nem egy nagy művészet nekem kb 3-adszorra tök szépen sikerült -
#9 :lol: -
Dave77 #8 -
Dave77 #7 -
Dave77 #6