Földrajz­verseny az USA és Nagy-Britannia között

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így már csak jó lesz tán:

Vagy talán a totális kulturális ignorancia miatt, ami egyértelmúen példázza, hogy a legtöbb ameriaki ember szerint az õ országuk szolgáltatja a "kultúrát" a világ többi része felé.

Meg kell jegyezni, hogy a felsõoktatás bizonyos részei így is teljesen normális, mondhatni rendkívül jó szinten állnak az USA-ban. Éppen, hogy az általános mûveltség erõteljes hiánya a jellegzetes.

Bár más kérdés, hogy mindenki látott már karon varjút. Én személyesen találkoztam amerikai diplomás emberekkel, aki nem tudta, hogy az USA hány államból áll (ez egy jogász volt), illetve gõze nem volt, hogy hol is kezdõdik-hol is végzõdik az EU (ez egy valamiféle marketinges csaj volt, aki teljes meggyõzõdéssel állította, hogy Oroszország EU-tagállam, mert "vizsgázott is ebbõl").

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Sadist
ahahaha, pont ezt akartam én is berakni, csak nem emlékeztem már a linkre :D Azért az nemkicsit durva, hogy Iránt és Franciaországot is csont nélkül beszúrják Ausztrália helyére :D Képzelem mi volna, ha az amcsi katonákat Irak helyett mondjuk szibériába vagy Grönlandra dobnák le, lehet fel se tûnne nekik :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A 60-as évekig náluk volt az egyik legjobb oktatás a nyugati világban. Aztán jött a szeparáció meszûntetése és a színvonal mára ott tart ahol tart. Ez csak a szemét politikusaik miatt van így.

Kontinensekkel :):)))
VAlyon melyiket haggyák ki ??
É-Amerikán kívül az összes többit??:D:D
"A cél az oktatás, illetve a sztereotípiák eloszlatása."

Távol álljon tõlem bárminemû rosszindulat (kacc), de tartok tõle, hogy a végeredmény leginkább ÚJABB SZTEREOTÍPIÁK kialakulását, esetleg a régiek tényszerûvé kristályosodását fogja elérni <#eplus2>

"míg másoknak egyéb országokkal, illetve kontinensekkel gyûlik meg a bajuk."

Már elnézést, de KONTINENSEKKEL, basszus? :)))

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

← ElőzőOldal 2 / 2