53
  • Rage47
    mekkora kocsog vagy...
  • mikloss
    Szóval azt mondjátok hogy a BFME2 kiegészítő jobb? mert akkor inkább azt töltötm le :)
  • nickelbolha
    Esetleg ezt is ki lehet próbálni:
    Heroes of Annihilated Empires
  • echo
    Valahogy olyan színtelennek tűnik a grafika a képek alapján. Vajon nem zavaró ez élőben?
  • Vorpal
    a BFME kiegészitő nagyon jó lett ajánlom kipróbálni - érhtetőbb és szebb mint ez a gém - egy kicsit gépigényesebb is.
  • heyman8909
    Akkor melyik az a játék, amely stílusában hasonlít rá, és megéri letölteni? A gyűrűk ura(vmi battle for middleearth) jó játék?
  • saxicola
    Nagyon fasza lett; gratula a magyar készítőknek. Ja és elirtátok, mert fejlesztő: Black Hole Entertainment Kiadó: Deep Silver.
  • gyuri12
    kösz te hagyj ne mondjam milyen gyerek... egy intro kedvéért énse vettem meg a gammát...
  • Cassell
    Köszi a karácsonyi jókívánságot Robi, már rég letöröltem elég gáz ha egy jó intró a legemlékezetesebb egy játék esetén...
    Heyman az eleje hangulatos de egy idő után az idegesítő akadások -amikor pár másodpercre beakad az egész mintha laggolna- erősen elrontják a játékélményt.
    Az egyik pályán pedig a semmiből folyamatosan újrateremtődött szörnyek tették be nálam a kaput végleg...
    Közel sem szólt akkorát mint amekkora hírverés előzte meg- nem véletlenül.
  • BRobee
    Gratulálok a fejlesztőknek, valamint a Digic Picturesnek, akik a második legjobb játékban látható intrót készítették. Hogy becsüljem a munkájukat, én meg fogom venni a játékot, és kívánom nektek, hogy szenvedjetek a warez példánnyal!
  • Vorpal
    én is csak a demot láttam és engem elszomoritott

egy company of heroes után gagyinak tünt
  • heyman8909
    akinek megvan a játék az mondja már meg hogy hogy tetszik neki, megéri e letölteni?
  • gyuri12
    miért nem ír ide senkise? mindegy de nekem van egy kérdésem: ha elindítom a gammát és jönne egy csata,akkor lefagy,és hibaüzenettel kilép:(
    azt mondták hogy patcheljek,de akkor még a főmenün se tudok átjutni(kattintok egyet,és minden sötét lesz)segítsetek!