67
Fotorealisztikus tájképgeneráló program
  • zvaragabor
    Hozzáteszem, ha van egy sziklás part, akkor annak az oldalát biztosan verné a víz, amitől az kopik, így nincs azon a részen növényzet, ki kéne kopnia.
  • zvaragabor
    Hihetetlen milyen szép képeket lehet ezzel a programmal készíteni, de nekem kicsit szembetűnő a hegyek és a víz találkozása. Nincsenek kiemelkedő kis sziklácskák, nincs kisebb part, hanem egyszerűen csak itt a hegy, ott a víz. Amúgy télleg jók.
  • passatgt
    Na hát ennyi:

http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=7012tajkep.jpg
  • berlinboy6329
    Szintén renderelek,TG2-ben vmi havas hegyet.Majd kb amennyi ideig csinálta a 320-as képet(22 min),anniyX több ideig csinálja az igazit max felbontásban(nem tom az mennyi)
  • passatgt
    most renderel:)
  • passatgt
    na mindjért én is alkotok valamit:D
  • Hmuda
    Ezeket 3-4 perc között renderelte.
  • passatgt
    egy ilyent mennyi idő alatt rendelt le?:)
  • Hmuda
    No kicsit szöszöltem. Bocsi azoktól akiknek nem jön be az ilyen "fantáziavilág" dizájn, de most erre volt ingerenciám. :-)

• berlinboy6329
    Nézzél bizony.

Én is így kezdtem,aztán egyre jobban belejöttem.Először nekem is a szürke szikla volt a jó,meg a kk ég,de azóta belejöttem,igaz atmoszférát,meg surfacet,még mindig nem tudok olyan jól csinálni.De ami késik nem múlik.Gyakorolj,tanulj aztán alkoss!
  • berlinboy6329
    Ohh,nem is tudtam,hogy ilyen régi.Én még nyáron kezdtem el használni,akkor hallottam róla először,mondom kipróbálom.Most meg itt a Terragen 2 TP a maga 3d/vplumterikus felhőivel,és újszerű dolgaival,csak meg kell tanulni használni,mert a sima Terragenhez képest,TELJESEN!!! átváltozott.Újra meg kell tanulni a progit.
  • Indigo
    Bizony-bizony, ez egy nagyon régi program! Ha jól emlékszem úgy 99-2000 tájékán kezdtem el vele foglalkozni, persze akkor még közel sem nyújtotta ezt a minőséget, de akkor nagyon egyedi és újszerű volt.
  • Ch_Slater
    uhh. még 5-6 éve (lehet tulzok, de még nagyon régen, főiskola alatt, ami 2001-ben lett vége, tehát mégsem annyira tulzok) szórakoztam vele sokat. majd előások pár akkori képet. ha még nem korrodeálódtak az akkori cd-im.....
  • Hmuda
    Minden előképzettség nélkül. Majd alvás után megnézek pár tutorialt.

• macselek #13
    hát én leszedtem, de még elég kínai.. csináltam egy gödröt
  • OrioN the S
    mennymá
  • passatgt
  • ThomasGins
    Pofásak lettek!
  • berlinboy6329
    Na a képek:

[URL=http://kepup.extra.hu/?apieceofwinter.jpg]Téli kép.Azért ilyen,mert contest kép,"ez a táj,ezzel a kameraállssal" szabály keretében[/URL]

Sziget fíling

Ez vmi,nem földinek,néz ki,döntsétek el mi ez.

Ezt beszúrom képként,mert ez kisebb is,meg az 1. Terragen 2 TP-s képem(cak felhő nincs rajta :( ):

[IMG][/IMG]
  • passatgt
    ez még valamelyik freeware cd-n 10 éves koromban raktam fel,de nem tudtam mi ez:)
  • berlinboy6329
    Néhány saját képem feldobom mindjárt,hogy demonstráljam 1 kicsit mit lehet a PS+sima Terragen kombóból kihozni.Nem vmi nagy székről lendöntős képek,vannak ennél jobbak is,de csak hogy képek is legyenek.
  • berlinboy6329
    Ja,és érdemes a netről lekapni a SOPack plugin-t és a Waterworks plugint.Igaz SOPackot nem nagyon használom,viszont Waterworkssel tudtok hullámot szimulálni(Legalábbis habzást a parton,meg a vizen)
  • mila69en
    uhhh de komoly!! meglesem
  • berlinboy6329
    Kereső nem nagyon találta.
  • ThomasGins
    Kösz érte!
    Nyomjatok képeket!:)
  • Aldaryn
    :) Jééé, pedig le mertem volna fogadni, hogy régen létezett SG-n Terragen topic...
  • berlinboy6329
    Na,2-3 év alatt az 1. topikom. :)

Na szóval ez a progi tájképkészítésre alkamlmas.Van a neten sok dolog hozzá,akit érdekel megnézheti, a progit kipróbálhatja.Éppp most jelent meg a 2. verziója a proginak,ami még csak afféle Alpha verzió,de van még sim Terragen is.A hivatalos oldalon elérhető (bár most elég lassú)ingyen használható,de fizetni is lehet érte.Ha akarsz fizetsz,ha nem,enm.De ha mégis akkor jobb élsimítást kapsz,és tetszőleges felbontásban rendelheted a képeid.A képekkel bíbelődni kell Photoshopban v vmi hasonló progiban,mert a Terragen alapjáraton elég fakó képeket csinál.

Na eleget írtam,szedjétek le nézzétek meg,és írjatok! ;)

Hivatalos oldal
    Magyar Terragenes oldal

Ééééésssss(dobpergés):
    A TERRAGEN 2 TECH PREVIEW!!!