Terragen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Ohh,nem is tudtam,hogy ilyen régi.Én még nyáron kezdtem el használni,akkor hallottam róla elõször,mondom kipróbálom.Most meg itt a Terragen 2 TP a maga 3d/vplumterikus felhõivel,és újszerû dolgaival,csak meg kell tanulni használni,mert a sima Terragenhez képest,TELJESEN!!! átváltozott.Újra meg kell tanulni a progit.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bizony-bizony, ez egy nagyon régi program! Ha jól emlékszem úgy 99-2000 tájékán kezdtem el vele foglalkozni, persze akkor még közel sem nyújtotta ezt a minõséget, de akkor nagyon egyedi és újszerû volt.

Ch_Slater
uhh. még 5-6 éve (lehet tulzok, de még nagyon régen, fõiskola alatt, ami 2001-ben lett vége, tehát mégsem annyira tulzok) szórakoztam vele sokat. majd elõások pár akkori képet. ha még nem korrodeálódtak az akkori cd-im.....

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Hmuda
Minden elõképzettség nélkül. Majd alvás után megnézek pár tutorialt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

macselek
hát én leszedtem, de még elég kínai.. csináltam egy gödröt<#idiota>

OrioN the S
mennymá <#wow3><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

passatgt
<#wow2>

ThomasGins
Pofásak lettek!

\"So always look on the bright side of death\"

berlinboy6329
Na a képek:

Téli kép.Azért ilyen,mert contest kép,"ez a táj,ezzel a kameraállssal" szabály keretében

Sziget fíling

Ez vmi,nem földinek,néz ki,döntsétek el mi ez.

Ezt beszúrom képként,mert ez kisebb is,meg az 1. Terragen 2 TP-s képem(cak felhõ nincs rajta 😞 ):

[/img]

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

passatgt
ez még valamelyik freeware cd-n 10 éves koromban raktam fel,de nem tudtam mi ez😊

berlinboy6329
Néhány saját képem feldobom mindjárt,hogy demonstráljam 1 kicsit mit lehet a PS+sima Terragen kombóból kihozni.Nem vmi nagy székrõl lendöntõs képek,vannak ennél jobbak is,de csak hogy képek is legyenek.

berlinboy6329
Ja,és érdemes a netrõl lekapni a SOPack plugin-t és a Waterworks plugint.Igaz SOPackot nem nagyon használom,viszont Waterworkssel tudtok hullámot szimulálni(Legalábbis habzást a parton,meg a vizen)

mila69en
uhhh de komoly!! meglesem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

berlinboy6329
Keresõ nem nagyon találta.

ThomasGins
Kösz érte!
Nyomjatok képeket!😊

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
😊 Jééé, pedig le mertem volna fogadni, hogy régen létezett SG-n Terragen topic...

per aspera ad astra

berlinboy6329
Na,2-3 év alatt az 1. topikom. 😊

Na szóval ez a progi tájképkészítésre alkamlmas.Van a neten sok dolog hozzá,akit érdekel megnézheti, a progit kipróbálhatja.Éppp most jelent meg a 2. verziója a proginak,ami még csak afféle Alpha verzió,de van még sim Terragen is.A hivatalos oldalon elérhetõ (bár most elég lassú)ingyen használható,de fizetni is lehet érte.Ha akarsz fizetsz,ha nem,enm.De ha mégis akkor jobb élsimítást kapsz,és tetszõleges felbontásban rendelheted a képeid.A képekkel bíbelõdni kell Photoshopban v vmi hasonló progiban,mert a Terragen alapjáraton elég fakó képeket csinál.

Na eleget írtam,szedjétek le nézzétek meg,és írjatok! 😉

Hivatalos oldal
Magyar Terragenes oldal

Ééééésssss(dobpergés):
A TERRAGEN 2 TECH PREVIEW!!!

← ElőzőOldal 2 / 2