266
-
-
#145 beauty:) -
#144 nem hiszem,ő idősebbenk tűnt amikor mutatták -
#143 hú de jó volt,de a vége miatt a rendezőket lőném le,hogy lehetnek enyire amatőrök hogy 2x rakják be ugyan azt a kocsit...legalább az aston-t rakták volna be a helyére,de inkább a ford(na meg akkor sumi nyerte volna:)) -
#142 :):):):) -
#141 Sötétkékben az Alister McRae? -
#140 Addigis itt az elso:
-
#139 jolvan nyugodj már le.:|... -
#138 Meg lesz elvileg bazi nagyban is, csak kicsit varni kell;) A nagy kepekhez csak a sajto fer hozza, de rajta vagyok az ugyon:) -
#137 Köszi a képet Alex! -
#136 Semmi kozom a topic-hoz, de nem kellene az F1-es topic szintjere sulyedni! -
#135 Jóvan, marhára visszavonult 1 hete még javában rótta a körket F1es autóval meg egyebek:), mintha az lenne h valaki befejez valamit és onnantól kék halál fatal error és soha többet:D, meg ez a nyugdíjas, bazz... hány éves?? nehogymár egy öregnek tituáljuk...
Sokmindenki nem volt jelen, de nem is lehet jelen mindenki... F1esekből igyis túl sokan voltak. -
#134 De itt ő volt az egyetlen aki már visszavonult. És ő a legidősebb is.
De persze a többieket se szóltam le. Ők majd megmutatják. Kár hogy Kimi nem volt. De Vettel-nek örültem, nagyon ügyes! -
#133 A többiekben hogy lehet? -.- -
#132 Tudja fene:D
Amióta az eszemmet tudom,imádom:)Emlekszem olyan 4-5 eves lehettem néztem nagyszuleimnel a tvt és a német adon nyomták az f1et...Húúú a szép piros Ferka benne az Isten:D nah hát kb azota a kedvenc:D -
Szabi1991 #131 megvárom mig holnap házimoziba nézhetem..
(nállunk a TV be nincs eurosport) -
#130 Jaja! Azért az "öreg" megmutatta. Hogy lehet ennyi egy emberben? ;) -
#129 jaDDDD:DDD
azt neztem enis:D
Námbaj Schumi szep volt.forewa' -
#128 Horpad a tető!! :DD
-
#127 Nem lovom le a poent... -
#126 -
#125 na vajon ki nyer? -
#124 ahelyett hogy irogatsz, nézhetnéd és akkor tudnád :P -
#123 Schumi nagyon tolja annak a ROC Car-nak! Az nagyon megy neki:) -
Szabi1991 #122 sajna kb 5 percet láttam belölle, így nemtom miröl beszélsz :S -
#121 ami ott parkol... -
#120 ?? -
Szabi1991 #119 ? -
#118 Alex... ha megkérlek, csinálsz nekem 1-2 képet Colin M. Subarujáról? :) -
#117 -
#116 szép volt kovaleinen / vagy hogy írják.. / :D -
#115 Mar 1 oraja megy eloben:) Az elodontok vannak:) -
#114 EU -n most megy élőben! -
#113 :) -
#112 Megis most megy eloben. Akkor az Euron csak osszefoglalo lesz, max a donto. -
#111 Huu ez jó lesz!!! -
#110 köszönöm -
#109 6-tol osszefoglalo, 7-tol verseny eloben. -
#108 6tól még nem hanem lesz előtte 40 perces bevezető és sztem összefoglaló a nemzetek harcáról is és 7 körül pedig az egyéni élőben -
#107 de azt adja élőben az eurosport vagy csak öszefoglaló jelleggel?tudom hogy működik ez,hogy van a nemzetek tornája,2 fős csapatokkal,csak legalább az egyénit élőben adják-e 6-tól?