Bajnokok Tornája (ROC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huu ez jó lesz!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
6tól még nem hanem lesz elõtte 40 perces bevezetõ és sztem összefoglaló a nemzetek harcáról is és 7 körül pedig az egyéni élõben
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de azt adja élõben az eurosport vagy csak öszefoglaló jelleggel?tudom hogy mûködik ez,hogy van a nemzetek tornája,2 fõs csapatokkal,csak legalább az egyénit élõben adják-e 6-tól?
Van csapat verseny ahol nemzetek harcolnak, és majd este élõbe lesz az egyéni ahol mindenki egymás ellen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és ennyi ? 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Németek nyertek ?!
lol má' dijjátadó van 😮
nekem IE-vel nemment, de FF el megy 😄
De igen. Egyelore a nemzetek/csapatok tornaja megy.
http://www.raceofchampions.com/nations_cup_results,24,2.html
http://www.raceofchampions.com/nations_cup_results,24,2.html
OMG, áldom az eurosportot..... Még jó hogy a reklámokban is azt tolták, hogy Live in Europsport, 18.45...
.: mobilize.hu :.
Az csak az osszefoglalo, es eloben a donto. A komplett verseny 2 orakkor (nalunk 3 ora) kezdodott😉
ti mit néztetek? o.O
18:45
Autóverseny
Bajnokok futama, London (Egyesült Királyság) - élõ
18:45
Autóverseny
Bajnokok futama, London (Egyesült Királyság) - élõ
.: mobilize.hu :.
írhatunk ide is, aztán ha meglesz az 500 hsz hátha megkapom végre a házigazdajogot a topikhoz amit én nyitottam -.-
nállam csak egy kék háttérkép van -.-
Van egy chatem ( ez ) mehetnénk ide 6 körül megbeszélni az eseményeket 😄 csak elõtte megkéne csinálni, mert vmi nem stimmel, csak halvány lila gõzöm sincs, hogy mi <#nemtudom>#nemtudom><#wave>#wave> HELP!
Charade GTti
ma angolul netrõl, holnap magyarul házimoziból 😊
én abba reménykedek hogy fentlesz holnap torrenten 😄D