Bajnokok Tornája (ROC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2008as pl nemkéne..
elkélne vmi szép kis ROC-os banner már :)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sokmindenki nem volt jelen, de nem is lehet jelen mindenki... F1esekbõl igyis túl sokan voltak.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De persze a többieket se szóltam le. Õk majd megmutatják. Kár hogy Kimi nem volt. De Vettel-nek örültem, nagyon ügyes!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amióta az eszemmet tudom,imádom:)Emlekszem olyan 4-5 eves lehettem néztem nagyszuleimnel a tvt és a német adon nyomták az f1et...Húúú a szép piros Ferka benne az Isten:D nah hát kb azota a kedvenc:D
(nállunk a TV be nincs eurosport)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
azt neztem enis:D
Námbaj Schumi szep volt.<#worship>#worship>forewa'