1042
A 4-es metró múltja, jelene, jövője
-
#722 Sőt, inkább legyen Veke és a 4-es metró -
#721 Szánalmas a köbön. Kötbér meg minek a szerződésbe mi? -
#720 Mihez? Még egy óvódás is jobban vezetné ezt a céget, mint ezek a szaremberek (és nem szakemberek...)! -
#719 Ahogy gondolod. Nekem megfelel! -
#718 Megvárnám, hogy mit szólnak hozzá a többiek. -
#717 DBR: Inkább megépítjük a Fővám-téri állomást, nem baj, ha miatta csúszik az átadás. -
#716 Szerintem lassan megérett a topic egy címváltoztatásra (mondjuk "BKV felügyeleti bizottság"-ra), akkor ez már féloff se lesz:
Mégegy balfék lépés a vezetéstől! -
#715 Üsd ahol éred. -
Christo #714 Dávid a mokkában -
Christo #713 A veke fórumán már leírtam ugyanezt bővebben. Az egész metrós dolog azért lett ilyen mert még ki akarták erőszakolni hogy Demszky ciklusába essen. A többit leszarják, úgyis buknak. Demszky nem véletlenül nem indul újra, 20 év alatt úgyis ellophatott amit akart, ezek után visszavonul és majd a szeme sarkából figyel mint Bill Gates :) -
#712 Számomra elékpesztő, hogy mit tudnak EGYETELN megállón ennyit szarozni. Ha 1 évet csúsznának, akkor az KÉT ÉV építési időt jelentene. Jobb helyeken ennyi idő alatt félig felépítenek egy 100 emeletes felhőkarcolóból vagy 80 emeletet... -
#711 Mint a kormányzati negyed. Előbb túrunk aztán gondolkodunk. Sok emberre ráférne már egy alapos fejberúgás ebben az országban. -
Christo #710 Ezt már sehova nem lehet fokozni. Ezt láttátok már? Dávid is szerepel benne -
#709 "Sztálin adna tanácsokat az emberi jogokról " :DDDD -
#708 Hát éppen erről beszélek! 2-1 = 1 Tetszik érteni 1!
A felújítás is volt már itt téma. És ez a cég akar segíteni a 4-es építésében. Ez kb olyan, mintha Sztálin adna tanácsokat az emberi jogokról és demokratikus elvekről svájc miniszterelnökének... -
#707 Egyébként a 2-es felújítása is késik, már több, mint egy hónapja... Katt! -
#706 "Az egyik legfontosabb észak-dél irányú közlekedési útvonal pesten"
Mi van még a metrón kívül É-D irányban? Ha már ez az egyik legfontosabb. :-D -
#705 Kiicsit off- A nagy semmiért basztak szét jó sok vágányt a nyugatiban. Gratulálunk ismét. A jó kurva édesanyját ennek bandáknak. Annyira mocskos alakok, hogy csak fertőtlenített csákánnyal verném őket agyon. -
#704 Igen, erre próbáltam utalni :) -
Grenzjager #703 'szal észak-déli és kelet-nyugati irányban is levan zárva...
-
#702 Azt hittem, hogy azért monodod (?) lényegtelennek, mert a másik irányból sem lehet megközelíteni rendesen. -
#701 Azt nem értem, ezt miért arra mondtad, hogy a Szabadság híd is le lett zárva -
#700 Mit nem lehet ezen érteni? 2-es villamos ketté van vágva és pótlóbuszok vannak. Az egyik legfontosabb észak-dél irányú közlekedési útvonal pesten. -
#699 ??? -
#698 Hát azért a 2-es vili szétvágása szerintem az. -
#697 Szabadság híd closed? Nem kúrta szét nagyon a fővárosi közlekedést... -
Grenzjager #696 ...ahogy látom az egyik fontos momentum továbbra is a felelősség nélküliség -
#695 Miután fél évig nem jár a 2-es vili és szétbaszták a környéket. Anyád... -
#694 Na az is komoly, hogy lassan rájönnek, semmi szükség a fővám-téri állomásra -
#693 Ez most komoly??
Egy olyan cég segít egy alapból elbaszott metrót tervezni és felépíteni, aki még felújítani sem tudott rendesen? Hová lehet még süllyedni?? -
Christo #692 Csak vicceltem nyugi :D :D
Különben meg lényeg a lényeg, Baló szövege no komment, és sajnos a mai városvezetésben még mindig bőven fellelhető ennek a gondolkodásmódnak a maradványai. Főleg a 4-es metró környékén. -
#691 Elnézést! :) -
#690 Bizony mert a két villammos sín = két buszsáv csak az nem pöfékel, normál esetben csendesebb és több utast visz el... -
Christo #689 Direkt írtam oda hogy "ebből a szempontból", neked kéne elnézést kérni hogy kinézed belőlem hogy nem tudom hogy melyikre fér több ember :D
Na szóval én úgy értettem hogy ennyi erővel már meghagyhatták volna a villamost is, ha már úgyis lefoglal valamennyi helyet a buszsáv, amire elvileg nem szabad rámenni a kocsiknak. Ugyanúgy a villamossínre is rámehetne az aki nagyon siet. -
#688 Én nem mondanám, hogy tök mindegy. Gondolj már bele légyszi, hogy mire fér rá több ember, egy 260-as Ikarusra vagy egy 3-as csatolt Tátrára?
Amellett, jól tudjuk, hogy az Erzsébet hídon, az Astoriánál, stb. legalább annyira tele van a buszsáv is, mint a többi... Az útterhelésről már nem is beszélve. -
Christo #687 Elvileg buszsávra sem szabad rámenni szóval ebből a szempontból tök mindegy. -
#686 Említsük még meg a 65-öst, ami a Czabán Sabu tértől járt az Erzsébet híd budai lábához.
De tök mindegy! Inkább 2 villamospálya lenne a Rákóczin, mint 2 buszsáv!!!! -
Christo #685 Hm, pedig igazából a 4-es metróhoz kapcsolódó első lépések ezek voltak.
Móricz Zsigmond körtér - Bosnyák tér
Moszkva tér - Bosnyák tér
Én ezekről tudok. Az egyik a 68-as, a másik a 44-es. -
#684 Honnan hova járt az a villamos? -
Christo #683 Előnyös volt a Rákóczi úti villamos megszüntetése???