Szuper fényvisszaverõ anyagok polipbõrbõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Polipként éljünk akkor reinkarnálódva egy másik bolygóra, vagy egy másik bolygón de emberként.
aszzem ez ehhez a témához kapcsolódik,de lehet,hogy off lesz
Tehát:a vakfolt vizsgálata:
-egy lapra rajzoljunk egy korongot(nem kör,mert annak lyukas a közepe),és mellé,kb 15 cm-re egy keresztet
-lassan közelítsük a szemünk felé a papírt,úgy,hogy csak a keresztet nézzük

hát,izé...

GulaSoft
Az a tintahal a köveken nagyon durva
Vorpal, azt hiszem, hogy nyitott szemmel kellene járnod, mert így tutira nem fogsz ellesni tõlük semmit :)
Vorpal
Kiváncsi vagyok a nõktõl mit fogunk majd ellesni...

A kitünõ lopakodó képességet, vagy hogy ülés közben is tudnak vért szivni.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Mindig mondtam, hogy a természet már mindent megalkotott (majdnem), csak el kell lesni tõle.

Kara kánként folytatom tanításom.

Ez a téma annyira sokoldalú hogy majdnem olyan kerek mint a szmájlik<#vigyor2>
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

hát,izé...

a fényáteresztõ :)

nearo
Ez jó... elõbb kitalálták a fényelnyelõ bevonatot, most meg a fényvisszaverõt. Mi lesz a következõ?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nem hinném...néhány polip ugyan megsínyli a dolgot, de nem lesz itt polipirtás sztem. Rájönnek majd elõbb-utóbb, hogy szintetikusan hogyan lehetne ezeket a reflektiv molekulákat elõállitani.
Nem azt írja, hogy polipokat fognak leöldösni, hogy aztán a bõrükbõl álcázást készítsenek, hanem, hogy tanulmányozzák azt az anyagot, amit a polip használ álcázásra. És ha sikerül megfejteniük a mûködését, akkor használhatják az újonnan szerzett tudást.
Szegény polipoknak is annyi.<#rinya>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!