13
-
feketeribizli #13 Polipként éljünk akkor reinkarnálódva egy másik bolygóra, vagy egy másik bolygón de emberként. -
magyarszurke #12 aszzem ez ehhez a témához kapcsolódik,de lehet,hogy off lesz
Tehát:a vakfolt vizsgálata:
-egy lapra rajzoljunk egy korongot(nem kör,mert annak lyukas a közepe),és mellé,kb 15 cm-re egy keresztet
-lassan közelítsük a szemünk felé a papírt,úgy,hogy csak a keresztet nézzük -
#11 Az a tintahal a köveken nagyon durva -
usererror #10 Vorpal, azt hiszem, hogy nyitott szemmel kellene járnod, mert így tutira nem fogsz ellesni tőlük semmit :) -
#9 Kiváncsi vagyok a nőktől mit fogunk majd ellesni...
A kitünő lopakodó képességet, vagy hogy ülés közben is tudnak vért szivni. -
Epikurosz #8 Mindig mondtam, hogy a természet már mindent megalkotott (majdnem), csak el kell lesni tőle. -
Viet #7 Ez a téma annyira sokoldalú hogy majdnem olyan kerek mint a szmájlik -
magyarszurke #6 -
lee56 #5 a fényáteresztő :) -
#4 Ez jó... előbb kitalálták a fényelnyelő bevonatot, most meg a fényvisszaverőt. Mi lesz a következő? -
uDkChaos #3 Nem hinném...néhány polip ugyan megsínyli a dolgot, de nem lesz itt polipirtás sztem. Rájönnek majd előbb-utóbb, hogy szintetikusan hogyan lehetne ezeket a reflektiv molekulákat előállitani. -
Celeborn #2 Nem azt írja, hogy polipokat fognak leöldösni, hogy aztán a bőrükből álcázást készítsenek, hanem, hogy tanulmányozzák azt az anyagot, amit a polip használ álcázásra. És ha sikerül megfejteniük a működését, akkor használhatják az újonnan szerzett tudást. -
roliika #1 Szegény polipoknak is annyi.