Egyre több céget érdekel a Second Life
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó ötlet és hatalmas pénz van benne. Kockák elõre! 😄
Tegnapelõtt volt <#buck>#buck>
Én ma láttam a Frei mûsort, aztán gondoltam kipróbálom a második életet meg a "negyedik dimenziót" (sic), hát rohadt nagy csalódás, én legalább egy Sims-szerû valamit képzeltem el, de ennek pocsék a grafikája és az irányítása, ahhoz képest viszont jobban szaggat a gépemen mint a Sims 2. Az alapötlet szerintem jópofa, de lenne még mit fejleszteni rajta.
A YouNeverCall vezetõi most azt tervezik, hogy a karaktereknek lehetõségük lesz csengõhangokat vásárolni, de tervezik az SMS-küldési szolgáltatás kibõvítését más országokra is.
Mármint... A virtuális mobilra csengõhangot, valózi pénzért? Nem gondoltam volna, hogy a (valódi telefonra való) fizetõs csengõhangletöltésnél is van lejjebb... Ez szánalom, dehát ha van rá vevõ, miért is ne.
Én ma láttam a Frei mûsort, aztán gondoltam kipróbálom a második életet meg a "negyedik dimenziót" (sic), hát rohadt nagy csalódás, én legalább egy Sims-szerû valamit képzeltem el, de ennek pocsék a grafikája és az irányítása, ahhoz képest viszont jobban szaggat a gépemen mint a Sims 2. Az alapötlet szerintem jópofa, de lenne még mit fejleszteni rajta.
A YouNeverCall vezetõi most azt tervezik, hogy a karaktereknek lehetõségük lesz csengõhangokat vásárolni, de tervezik az SMS-küldési szolgáltatás kibõvítését más országokra is.
Mármint... A virtuális mobilra csengõhangot, valózi pénzért? Nem gondoltam volna, hogy a (valódi telefonra való) fizetõs csengõhangletöltésnél is van lejjebb... Ez szánalom, dehát ha van rá vevõ, miért is ne.
Én most találkoztam elõször vele, mi is ez valójában. Kíváncsi voltam, rászántam fél órát, de le is szedtem, illetve a loginomat töröltem...sajnáltam több idõt rá fecsérelni, lehet hogy zseniális, de szinte semmit nem csinálhatsz, ha nincs virtuális lóvéd, ahhoz meg a valóságban is az kellene...no meg az adatforgalmamat sem növelném vele. Személyiségszimulátor esetén konzervatív módon maradnék a simsnél, de egyenlõre ez az elmatrixozódás nem nagyon érdekel...
Vajon errõl mikor lesz frei dosszié? :-D
<#idiota>#idiota>ugy legyen...
Bár én senkit nem nézek le akinek nincs iwiw je... "ezt" meg nem fogom kiprobalni...nem nagyon izgat...
Bár én senkit nem nézek le akinek nincs iwiw je... "ezt" meg nem fogom kiprobalni...nem nagyon izgat...
...
Ez a Second Life kezd az IWIW sorsára jutni... Lassan mindenki errõl beszél és aki nem nyomul ezzel azt a többiek lenézik ;-) Hát nézzenek le :-)
Azért megvan a helye ezeknek a játékoknak is, ha az ott szerzett élmények sokkal kellemesebbek mint a valóságban. Két szélsõséges példa: egy mozgássérült ember a játékban végigsétálhat az utcán, vagy egy durvább: egy rákos, égési sérült lány (lényeg, hogy nem szimplán kövér amin változtatni tudna), akire a valós életben szánalommal néznek rá, itt a képen is látható szöke bombázová alakulhat, aki így virtuális barátokat, udvarlókat szerezhet, ami a valóságos életben szinte esélytelen.
A nagy átlag embernek meg adott esetben kényelmesebb összekattintani, hogy milyen szeretne lenni, mint lemenni valahova sportolni.
A nagy átlag embernek meg adott esetben kényelmesebb összekattintani, hogy milyen szeretne lenni, mint lemenni valahova sportolni.
Párbeszéd 10-20 év múlva; egy mai fiatal 30-40 évesen egy akkori fiatalnak:
- Te figyelj, ez nem a valóság!
- Kitérd, nem számít!
- Te figyelj, ez nem a valóság!
- Kitérd, nem számít!
Na-na, a végén még valaki megteszi és téged fognak beperelni érte... 😊
(Szigorúan magánvélemény, nem kell a flame: szerintem szánalmas aki ezzel játszik. Ha nem talál jobb elfoglaltságot akkor kezeltesse magát!)
(Szigorúan magánvélemény, nem kell a flame: szerintem szánalmas aki ezzel játszik. Ha nem talál jobb elfoglaltságot akkor kezeltesse magát!)
← ElőzőOldal 2 / 2