61
  • bardocz
    szerintem még a WoW-ért is kiadni annyit nem észszerű dolog persze akinek van rá pénze csinálja de én egy játékért nem fizetnék főleg nema zért hogy játszashak vele.vagyis boltba persze megveszem ha nem vészes az ára(max 7-8.000HUF)de hogy ilyen marhaságokért is fizessek benne na az már sok.
  • bardocz
    Ezazz amcsi zsírgolyók előre vagyetek csengőhangot SL mobilotokra ha elég pénzt elcsesztek a jáátékra lehet hogy még le is fogytok mert nem lesz pénzetek kajára.
    Csak így tovább!
    [eddigi hozzászólasokat olvasva remélem nem bántottam meg senkit...]
  • rhonkhan
    nekem van saját életem.
    Mint ahogy itt látom minden fórumozónak.
    és ez így van rendjén szerintem, nem kell ide second life, mert a sajátban is sok a gond, és nincs mindenre idő
  • Goth
    mi a nagy büdös lóf*sz ez? =)))))))))9
    el se hiszem, hogy 1,7 millió felhasználót voz ez a fos.
  • Kisévi
    Hogy kik játszanak vele azzal nem értek egyet, de az biztos, hogy pénzt költeni baromság.
    Egyesek ruhákat vesznek drága pénzen, pedig itt végre egy olyan világ van, hogy akár ruha nélkül is mászkálhatsz meztelenül az utcán, nem lesz belőle bajod.
    Ki is használom a lehetőséget, hamár a való életben nem lehet.
  • tgunda
    A SL grafikája azért "pocsék", mert a szokásos játékoktől eltérően nem készen van a helyi gépen, hanem mindig élőben érkezik - tehát ha a szomszéd háazt vagy helikoptert épít, akkor folyamatosan töltődik le a változás. S minél jobb a grafika, annál többet kell folyamatosan letölteni. Igy is 2Mb-es szélessávú internet kapcsolattal érdemes csak belevágni.

Az SL egyébként már két és fél éve megy, csak most jutott el a magyarok tudatáig.

Ismertetés
  • Adam II
    10 éves gazdag kislányok és retardáltak játszanak ezzel. Erre pénzt költeni szánalmas
  • Librarian
    Hmm... hát nem kellenek ide robotok, megalkotjuk mi magunknak a saját mátrixunkat! :)))
    Egyébként szerintem, aki ebben él, vagy a Sims-el játszik betegesen sokat, az szerintem talán fél, vagy nem tud ÉLNI!
  • Lost Lont
    Hülyegyereknek hülye játék, szánalmas embereknek mátrix. Aki olyan színvonalon áll hogy az ilyen érdekli az tőlem nyugodtan legyen el a saját kis dolgaival a sarokban, amíg mást nem zavarnak addig jól vannak ott a helyükön . Az meg az ő bajuk ha a saját pénzüket erre költik.
    Ja egyébként tönkre menne a térded a túl sok fejelgetéstől.
  • Pestaa
    Minden Second Life játékost tiszteletteljesen megkérnék arra, hogy legyen oly elragadóan kedves, hogy megfejeli a térdemet. Ez a játék undorító, a marketingről nem is beszélve...
  • HJPOWER
    Jó ötlet és hatalmas pénz van benne. Kockák előre! :D
  • Gerygrey
    Tegnapelőtt volt
    Én ma láttam a Frei műsort, aztán gondoltam kipróbálom a második életet meg a "negyedik dimenziót" (sic), hát rohadt nagy csalódás, én legalább egy Sims-szerű valamit képzeltem el, de ennek pocsék a grafikája és az irányítása, ahhoz képest viszont jobban szaggat a gépemen mint a Sims 2. Az alapötlet szerintem jópofa, de lenne még mit fejleszteni rajta.

A YouNeverCall vezetői most azt tervezik, hogy a karaktereknek lehetőségük lesz csengőhangokat vásárolni, de tervezik az SMS-küldési szolgáltatás kibővítését más országokra is.
    Mármint... A virtuális mobilra csengőhangot, valózi pénzért? Nem gondoltam volna, hogy a (valódi telefonra való) fizetős csengőhangletöltésnél is van lejjebb... Ez szánalom, dehát ha van rá vevő, miért is ne.
  • dartois83
    Én most találkoztam először vele, mi is ez valójában. Kíváncsi voltam, rászántam fél órát, de le is szedtem, illetve a loginomat töröltem...sajnáltam több időt rá fecsérelni, lehet hogy zseniális, de szinte semmit nem csinálhatsz, ha nincs virtuális lóvéd, ahhoz meg a valóságban is az kellene...no meg az adatforgalmamat sem növelném vele. Személyiségszimulátor esetén konzervatív módon maradnék a simsnél, de egyenlőre ez az elmatrixozódás nem nagyon érdekel...
  • Komolytalan
    Vajon erről mikor lesz frei dosszié? :-D
  • ScarY MAN
    ugy legyen...
    Bár én senkit nem nézek le akinek nincs iwiw je... "ezt" meg nem fogom kiprobalni...nem nagyon izgat...
  • MrPrise
    Ez a Second Life kezd az IWIW sorsára jutni... Lassan mindenki erről beszél és aki nem nyomul ezzel azt a többiek lenézik ;-) Hát nézzenek le :-)
  • prybaby
    Azért megvan a helye ezeknek a játékoknak is, ha az ott szerzett élmények sokkal kellemesebbek mint a valóságban. Két szélsőséges példa: egy mozgássérült ember a játékban végigsétálhat az utcán, vagy egy durvább: egy rákos, égési sérült lány (lényeg, hogy nem szimplán kövér amin változtatni tudna), akire a valós életben szánalommal néznek rá, itt a képen is látható szöke bombázová alakulhat, aki így virtuális barátokat, udvarlókat szerezhet, ami a valóságos életben szinte esélytelen.
    A nagy átlag embernek meg adott esetben kényelmesebb összekattintani, hogy milyen szeretne lenni, mint lemenni valahova sportolni.
  • dez
    Párbeszéd 10-20 év múlva; egy mai fiatal 30-40 évesen egy akkori fiatalnak:
    - Te figyelj, ez nem a valóság!
    - Kitérd, nem számít!
  • Cactus
    LOL, és ezért még fizetni is kell? :)
  • Indigo
    Na-na, a végén még valaki megteszi és téged fognak beperelni érte... :)

(Szigorúan magánvélemény, nem kell a flame: szerintem szánalmas aki ezzel játszik. Ha nem talál jobb elfoglaltságot akkor kezeltesse magát!)
  • Tinman #1
    Sorry, hogy ezt mondom vérbeli játékosként, de akinek ez az élet, az kérem kösse fel magát.