A BitTorrent saját klienst vásárolt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Egyébként a görög abc betûje, és magyarul kiejtve "mû"! Azaz magyarul "mûtorrent", sznoboknak "mjútorrent".
És az egyik legújabb kliens, egyszerû, kicsi, nyílt forrású: Halite
µTorrent: hát ti biztosan a µs-ot is mjúúúúszekundumnak ejtitek, de az inkább mikroszekundum. 😄
ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4
meg ha nem hangzana hülyén.
legjobb kliens, vitathatatlanul...
és mindezt kb fél-3/4 év alatt érte el.
Kar hogy megvettek 😞
Amugy meg a helyes kiejtese nem mikrotorrent, sem útorrent, hame mjútorrent, mivel az u az lenne a mjú, avagy magyarul mû!
Mjúúúúútorrent gyerekek, mjúúúúúú 😄
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
170kbyte procit alig eszik meg max 10mb memot. Nagyon megszerettem, azerus, bitcomet... rohadtúl zabálták a gépet éshát nem 170kbyt volt a méretük. 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://atwwebmaker.tx.hu/
Tehát a becsületes neve µTorrent, csak az egyszerûség kedvéért van u a µ hétköznapi szövegekben, de csak a lamerek mondják "útorrent"-nek.
Ki kéne próbálnom az eMule-t.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
"Ez viszont azt sugallja, hogy nem próbálják meg korlátozni az eddigi módszereket, vagyis folytatódhatnak az ellenõrizetlen letöltések."
És a kliens még csak véletlenül sem fog majd adatot gyûjeni arról hogy miket és fõleg honnan töltött le a user a "hivatalosan támogatott" letöltéseken kívül...
mellesleg az Utorrent nem csinált semmit, csak összegyurta a BitComet és az Azureus legjobb funkcióit... ha megrögzött Linuxos szóhasználattal akarok élni : lopta
Nem uTorrent, hanem µTorrent. Így a névelõ is helytelenül lett használva. Vagyis nem "az", hanem "a" a helyes névelõ. Az elnevezés a "Micro-Sized"-bõl adódik, ami utal a kliens kis méretére. Kimondva a µTorrent: microtorrent.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊