35
  • bermuda3
    szerintem is!
  • Indigo
    Ha mértékegységben használod, akkor mikro-nak ejted.
    Egyébként a görög abc betűje, és magyarul kiejtve "mű"! Azaz magyarul "műtorrent", sznoboknak "mjútorrent".
  • algopyrin
    Nem tudom, miért panaszkodtok. Még semmi nem nyilvános az új közös kliensből, az sem biztos, sőt valószínűtlen, hogy DRM-mel elrontanák. Ha mégis, akkor sem áll meg a világ, BitTorrent létezett a µTorrent előtt is és valószínűleg létezni fog utána is. Rengeteg kliens létezik és biztos vagyok benne, hogy lesz olyan fejlesztő, aki csinálni fog egy µTorrenthez hasonló klienst, ha mégis más irányba halad tovább a fejlesztése.
    És az egyik legújabb kliens, egyszerű, kicsi, nyílt forrású: Halite
    µTorrent: hát ti biztosan a µs-ot is mjúúúúszekundumnak ejtitek, de az inkább mikroszekundum. :D
  • RomaniaBoy
    köccike.. sajnálom.. igy van..
  • masek
    mű-torrentnek hívnám én is, ha nem lenne egyszerűbb útorrentezni.
    meg ha nem hangzana hülyén.
    legjobb kliens, vitathatatlanul...
    és mindezt kb fél-3/4 év alatt érte el.
  • bagoly007
    Gyerekek, a uTorrent az egyik legjobb kliens amivel valaha is talalkoztam!!!

Kar hogy megvettek :(

Amugy meg a helyes kiejtese nem mikrotorrent, sem útorrent, hame mjútorrent, mivel az u az lenne a mjú, avagy magyarul mű!

Mjúúúúútorrent gyerekek, mjúúúúúú :D

• bermuda3
    a µtorrentbe a legtutibb dolog a játék!!! unalmas perceimbe mindig azt zúzom :D
  • Phaemoor
    :)
  • Indigo
    Sikerül kiragadnod a leglényegtelenebb dolgot a mondanivalójából. Grat.
  • archkoven
    Az valóban nagyon lényeges, hogy 170kb-ot foglal csak a 300GB-os tárhelyemből. Amióta lecseréltem a bitcometet utorrentre egy fél mp3-al többet tudok a partíciómon tárolni.
  • archkoven
    Szerintem írj inkább románul! Akkor legalább el sem kezdem olvasni a hülyeségeidet.
  • akyyy
    :DSA:DAS:DAS:D:AS:DAS
  • RomaniaBoy
    µtorrent nagyon jó klienst. Mert nekem van magas internet és egyszerü megy. ès 10Mbit sebeséggel töltött mindenhová ami µtorrent használom. Emlékszem nagyon hülye volt Bittorremt vagy Bitcomet klientset... Ezzel nem megy jól ami 10Mbit-tes Felhasználó. Akkor kidoblak ismeretlen klients. Inkább arra tippeltem telepítsd el µtorrent klienst és próbáld meg rajta legalább 5 szor töltött után meglátod...
  • BCs design
    csak pénzt szerezhetnek majd belőle
  • mousee
    hmm... kár érte, de azért radikális változás csak nem lesz... Legfeljebb maradok a jó öreg 1,6-osnál aztán szevasz... Ez pöpecúl működik, észre sem veszem, hogy megy, pedig nincs egy bivaly gépem...
  • Indigo
    A torrent nem "eleve" illegális fájlcserélő rendszer, az más kérdés, hogy az evolúció úgy hozta, hogy javarészt illegális tartalmak cserélnek vele gazdát.
  • petiNt
    Én nem értem a bitTorrent vezetőinek lépéseit. A torrent eleve egy olyan fájlcserélő rendszer, ami az illegális letöltéseken alapul, a legújabb feltört filmek/játékok/zenék megtalálhatók rajta. Most attól, hogy energiát fektetnek a uTorrent-be, sokat nem érnek el.
  • ayden
    Én már égetem a zászlójukat:)
  • fade2black
    huha leis töltöm gyorsan az 1.6os utorrentet mielött véletlenül eltünik.

170kbyte procit alig eszik meg max 10mb memot. Nagyon megszerettem, azerus, bitcomet... rohadtúl zabálták a gépet éshát nem 170kbyt volt a méretük. :)
  • Sanyix
    Hát én azt a sok haszontalan funkciót az azureusban nem nevezném tudásnak. Én linux alatt azt használok, mert ott az a legjobb, de sokszor kifejezetten idegesítő hogy a sok kacat között megtaláljam azt amit keresek. µtorrent lényegi tudásban annyit tud mint az azureus vagy többet.
  • dotkom
    pedig jó kis kliens volt. szerintem nemsokára már elvből nem fogom használni..
  • Cactus
    Szervezi már valaki a tüntetést? :D
  • Newfronter
    Most mi a bajotok? Úgysem fogják a legnépszerűbb klienst megszüntetni, de ha megszüntetik, van másik. Egyesek már át akarnák állni rögtön az eMule-re, mert kötöttek egy megállapodást az egyik fájlcserélő céggel. :D
  • dez
    u az µ helyett
  • dez
    Nagyon is fontos. Éppen ezért használják sokan. Az Azureus többet tud, de sokkal nagyobbak az igényei (részben mert Javás). (Én ennek ellenére ezt használom, de a µTorrentet is próbáltam már, jó.)

Tehát a becsületes neve µTorrent, csak az egyszerűség kedvéért van u a µ hétköznapi szövegekben, de csak a lamerek mondják "útorrent"-nek.
  • Tetsuo
    Szerintem ez a torrentek végét jelzi..
    Ki kéne próbálnom az eMule-t.
  • GABOR16
    Tette mind ezt úgy, hogy jóval kevesebb memóriára van szüksége bármely más kliensnél, és a procit is kevésbé terheli.
  • Anakyn
    Nem ő lesz az utolsó... :(
  • matehu

"Ez viszont azt sugallja, hogy nem próbálják meg korlátozni az eddigi módszereket, vagyis folytatódhatnak az ellenőrizetlen letöltések."

És a kliens még csak véletlenül sem fog majd adatot gyűjeni arról hogy miket és főleg honnan töltött le a user a "hivatalosan támogatott" letöltéseken kívül...
  • DjDano
    ez aztán nagyon fontos dolog..

mellesleg az Utorrent nem csinált semmit, csak összegyurta a BitComet és az Azureus legjobb funkcióit... ha megrögzött Linuxos szóhasználattal akarok élni : lopta
  • wanek
    "Kimondva a µTorrent: microtorrent" - ezt rosszul írtam. Ugyanis kiejtve k-val kell mondani: mikrotorrent
  • wanek
    Kedves cikkíró!
    Nem uTorrent, hanem µTorrent. Így a névelő is helytelenül lett használva. Vagyis nem "az", hanem "a" a helyes névelő. Az elnevezés a "Micro-Sized"-ből adódik, ami utal a kliens kis méretére. Kimondva a µTorrent: microtorrent.
  • DjDano
    na mától visszatérek a jó öreg BitComet-hez...
  • akyyy
    :L
  • Mr Csé
    :L