Nasa World Wind

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
vki használja még?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ley Roland
Helló nem tudjátok miért nem látszik semmi amikor ráközelittek ??? csak homály az egész !
HELP !!!

LÉGYSZI HELP!!!

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Czdano
hagyjuk nekem csak akkor látszodik mikor elöször felrakom..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano

...és nasa...

maradok a google earthnél

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano

google earth (remélem belinkeli.......)

Czdano
na talán most

Czdano

Alpok

Jaja képeket még 😊) Nekem most nincs felesleges 6-10 gigám kipróbálni 😛 Na meg idõm sincs.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CheAteR88
én pont ezt teszem csak északisarkal😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Czdano
ok ty! 😊 egyszer majd ugyhagyom a gépet amikor europán van és elmenek otthonrol 😄 had töltödjön 😊

CheAteR88
de ha visszaolvasol akkor sok jot megtudhacc
én íj😊

CheAteR88
kész akkor teszek föl képet😊

CheAteR88
várni kell sokat sokat sokat
én má vagy 30 perce egy pobntot töltök
de egyre élesebb és egyre jobban úgy érzem hogy függõje vok leszek a proginak😄

Czdano
h kell letölteni ilyen részletesre? vmi fájl kell vagy várni kell sokat mire beélesiti magátol???

CheAteR88
akko még1😊
képet lehet progival vagy szokásos print screen gombal
ésha lerhet hogy?

CheAteR88
<#wow1>jolnézki

mflex
Hát ezt sajna, nem tudom, de ahogy én észrevettem elég jól "halad"..

What about the forests?

mflex
Az egyik kedvencem, ez ugyan Island...

What about the forests?

CheAteR88
és azt lehet tuddni hogy fullsávval szedi e vagy csak 1-2k-val?

CheAteR88
énis pont azt hesszölöm😊

mflex
A földel, és azon belül Amerika...

What about the forests?

CheAteR88
és hol kezdted?😄
meik égitestel?

CheAteR88

mflex
ott még egyáltalán nem tartok, sõt még európa is egy nagy foszlány még, én nem is tudom hány gigás lesz, ha teljesen letöltök mindent?

What about the forests?

mflex
Aprólékosan kell letölteni, a kép jobb sarkában a kis NASA felírat jelzi , hogy éppen tölt az adatbázisból, amikor befejezte, akkor forgass rajta vagy "menj" közelebb stb...

What about the forests?

CheAteR88
bp-rõl miet tucc csinázni?

mflex
Sajna sok MB, mire leszed igy egy képet pl...
pedig ez csak egy vulkan.

What about the forests?

CheAteR88
na ezt hogyapicsába?😄

CheAteR88
bármit elkezd tölteni ebben a Scientific visualization...-ban akkor mindig ua kezd el mozogni
azaz ugyanott történik mindig vmi
bekéne terítenie a Földet és akkor van kész?:S

mflex
igen,lehetséges..

What about the forests?

CheAteR88
én most elkeztem nézni vmi hurrikánt és nemtom ien foltok vannak a földön
ez mit jelent?😄
kialakulása vagy mi?

mflex
Természetesen nézelõdés közben , a piros kockák ,amik megjelennek azokat tölti éppen(lehet látni ahogy egy adott kocka egyre élsesebb és nagyobb felbontású lesz) türelemjáték .....

What about the forests?

CheAteR88
és te hogy töltöd le ezeket a cumopkat?
vagy elindítod és jön vele eggyütt?
vagy nézelõdés közben?

ColdFire
hát akkor ezt inkább "törölni" kell!!!! xDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mflex
Nekem, már több 3 hónapja fent van a program és csupán idáig 6 gigásra növekett, szóval ezzel a programmal "törõdni" kell!!!

Nem úgy van , hogy letöltöm és máris csodaszép éles képek tárulnak elém, nálam még mindig tölt pedig szerintem a 40%-át sem szedtem le, de azok amiket már teljesen letöltöttem,nagyon brutálisan néznek ki, a goggle sem rossz, de azért ennek a nyomába sem érhet, persze ha valaki csak város képeket akar nézegetni akkor annak ,bõven elég a goggle, ez egy kicsit komolyabb...

What about the forests?

passatgt
google kép minõsége jobb,de ebben a szolgáltatások tetszenek.Kettõt kéne ötvözni😊

Swy
A google progia jobb. Nem?

http://bf2s.com/player/swy/

Chernobyl & Pripyat'

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ezt még régebben a Mars bolygóra való leszállás elõtt készitettem.

passatgt
egyébként ha leszeditek a virtual earth nebezetû addont,akkor az msn-es mûholdkéeket lehet nézni,valamivel élesebben😊

Kmarha
(na az elöbb nem rakta be a képeket, remélem most beteszi. Ha nem, a gallériámban megtaláljátok õket a World Wind mappában)

Na átléptem admin felhasználói profilban, és itt megy a progi 😄

Hát.. érdekes lett. A Google Earth millioszor jobb, legalábbis számomra. Ez a program arra jó, hogy nézegessél hurrikán képeket, hõtérképet, meg megnézhessük messzirõl a csodás Jupitert, Marsot. Sõt, még csillagfelhõt is lehet sasolni, pár dologra egész közel is lehet zoomulni. De ennyi.

Pár képet beszúrok, aztán megyek vissza tanulni 😊

Szóval New York nálam igy néz ki. Ez a legjobb felbontás, ha közelebb megyek csak szürke-fekete pacák vannak (oké, itt kéne lenni a képnek, és még vagy 5 másiknak :S csak nálam bugzik?):

Las Vegas már valamivel jobb. De hát GE-öt nem érheti utol:

Itt van, azt hiszem, egy pulzár közelebbrõl. Látszik hogy sok képdarabból rakták össze, és az illesztési és egyébb képhibák mindenhol megtalálhatóak, de hát annyi baj legyen. Itt érdemes nézelödni, én csak erre közelítettem rá:

A Jupitert nem hagyhattam ki.. csodálatosan szép. Nem is tudtam, hogy tudjuk milyen a felszín alatt a bolygó, de van olyan opció is. Tele kráterrel szegényke. Én csak a gázfelszínrõl csináltam képet:

Van jó sok opció a programban, én egy nem tudom mirõl 😄 csináltam shootot. Egész pofás:

Szépséges Európánk éjszaka:

És végül egy lélegzetelállító látvány, nappal:

Szerintem akik imádják a légkört, felhõket, hurrikánokat, hõmérséklet adatokat és egyébb izéket nézegetni, analizálgatni, annak be fog jönni a program. Piszok sok opciója van. Aki csodás tájakat, városokat akar látni, az meg maradjon csak a Google Earth-nél.

Bár mondjuk nem találtam meg a videóban mutatot kameraforgás opciót, mikor lemegyünk egy hegyhez, és minden szögben megnézhetjük.. sõt a Napocskát sem sikerült behoznom. Lehet ezekben a verziókban, ez még lehetetlen. Ha mégsem, akkor súgjátok meg hogyan hozhatom elõ.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ColdFire
jaok 😄DD

off

Tudom. Zsolt mellett áltam amikor beszélt veled. 😊

on

CheAteR88
szerintem messzirõl kurvajo de közeli képeket lehetetlen vele nézni (ami éles)

ColdFire
szval termik megálapításra Jakab felett alkalmatlan, DEL 😄DDD

off

Volt itt Zsolt, adott vagy 10 plakátot, kiteszem suliba😊

on

Sziasztok!

"Nasa Wolrd Wind"
Helyesen: Nasa World Wind (Javíttasd ki kérlek)

"Az elsõ érdekes fejlesztés mióta kijött a Google Earth"
Pontosabban ez az elsõ mûholdnézegetõ. A Google Earth csak ezután jött ki.

"toltom. jobb a felbontása, mint a google hasonlo programjanak?"
Nem, nem jobb a felbontása, mint a Google Earth-nak. Sõt, nálunk Magyarországon hatványozottan sz*rabb.

Egyetlenegy elõnye, hogy a mûholdfelvételeken kívül vannak benne felhõképek, idõjáráselõrejelzés, térképnézetek, na meg persze többi bolygó.

CheAteR88
szar-.-

CheAteR88
na végiglestem a videót éas arra jutottam hogy ehez minimum szerintem egy 10 megás net kéne hogy így lehessen mozgatni😞

jakewyler
akkor leszedem énis
vki csináljon pestrõl egy képet,hogy milyen

Oldal 1 / 2Következő →