23
  • GErYkE83
    Na végre jupijé
  • Csaba
    Ha már róla van szó: Az ő új filmje jövőre jön ki. Elég ígéretesnek látszik, ha hinni lehet a pletykáknak, akkor ezt végre a mozikban is bemutatják...
    Előzetes:
    Til Death
  • pauly
  • GErYkE83
    Amúgy jött ki új filmje erről jut eszembe a Címe Tökéletes védelem. Állítólag egész jó film..
  • GErYkE83
    Jaja Vandamet a népnek :D
    Véres Játék 4ever
  • immovable
    Vagy fandam
  • GErYkE83
    Bárcsak Arnold is visszatérne
  • pauly
    Szeeintem is jók voltak azok...
  • neoG
    nézd meg pauly által belinkelt képet.biztos olyan fílingű lesz mint a régi filmjei:)
  • Praetor
    Nekem is ez jutott eszembe...
  • gErIbÁ
    Hi nem szoktam hozzá szolni semmihez sem de mivel Segal ról van szó így kivételt teszek.Segalnak mindig tetszettek az ilyen bosszú hadjáratos filmjei mármint a régebbiek tegyük azt Ölve vagy halva ,vagy akár a Halálra jelölve már négy évessen is azt bámúltam videjón. Remélem ez is olyan fílíngű lesz.
    Hajrá Stivi!
  • sweech
    "Adott egy férfi, aki bosszúhadjáratot indít fia gyilkosai ellen."

állat sztori
  • Zenty
    nem ugy volt hogy teljesen abahadja,mert a filmek föleg az erőszakos akció filmek ellenkezik a vallásával? :)?
  • neoG
  • pauly
    ezerarcú :P
  • pauly
    :D
  • craesh
    mivel usában 1001 fimproducer és rendezőpalánta leledzsik, gondolta egyik másik hogy egy nagyobb költségvetésbe is belevág, aztán valahogy csak rádumáltak egy sztárt...
    Sztem itt egyáltalán nem arról van szó hogy Steven Seagal vissza akar térni a mozivászonra, hanem egyszerüen rábolintott egy olyan filmre amiben van pénz, amivel remélhetöleg nem fogja lejáratni magát, vagyis ahogy lentebb irták > mellékállás, mindegy-mindegy alapon.

hamár fizetnek neki ezért akkor mért utasitsa vissza... itt igazából a rendezö fog bukni, nem a föhös, neki mind1 igazából a szereplése.
  • pauly
    Hát lehet hogy nem túl jó színész,de szerintem a régi filmjei egész jók voltak.(úszó erőd,lángoló jég stb...)
  • neoG
    "ezerarcú"
  • portable
    jó, hogy ujra filmben láthatom
  • Exi
    Függetlenül attól hogy milyen (szar) színész, az egyik legmagasabb rangú élő aikido mester... Ha a filmezés nem jön be neki nem hiszem hogy el fog keseredni, mindig is csak mellékállás volt neki.
  • Steamhawk
    Davidus: jól ráéreztél a lényegre
  • Davidus
    :D