Dark Messiah of Might and Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:D :D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Lehet számolgatni... átlag mondjuk 8-10 név van letesztelve, egy xy magyar lap hasábjain, ebbõl jó, ha az adott hónapban 1 db eredeti verziót teszteltek.
Ez is tény ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amikor valaki közeledett és úgy tünt, hogy még a kardom hegyével sem tudnám megcirógatni, akkor az simán elért a kezével.
Egyébként hány befejezése van?
Én a démoncsajt nem írtottam ki a fejembõl, viszont a koponyát egyszer odaadtam a fõbossznak, egyszer meg nem :)
\"War, war never changes...\"
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Csákó!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Lehet, hogy nálam a 640MB VGA ram, a RAID 0, meg a 2 Gb ram volt a kevés annak a hulladéknak... <#nemtudom>#nemtudom>
Pedig imádom a SC sorozatot, nagyon elment a kedvem a DA miatt :-(
1. Nem kerül 300 ezerbe egy jó masina.
2. Azért ilyen sok pénze nem sokaknak van. Én 10 év alatt költöttem ennyi pénzt gépre. Most egy 6600GT-m van egy AMD3400-es procin 1 GB RAM-mal. 286-os gép volt az elsõ amihez szernencsém volt. A kiadások kb. 10-15%-a arra ment el, hogy egy tönkrement cuccot pótoljak. Hol a táp ránott magával ezt-azt, vagy a CD-ROM nem volt már hajlandó semmit se beolvasni. Sajnos a mostaniak sem túl jók.
1 hónapja szállt el az alaplap+proci+1db RAM cellla. Hát örültem nagyon...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezért írtam, hogy én is meglepõdtem. AMD Dual 3,8 proci, GeF 7800 512 ram GPU, és kétszer toltam végig. A legapróbb hiba nélkül, semmiféle bug nem jött elõ.
Double Agent: 8800GTS VGA-val az 1.1-es verzió olyan grafikai bugokat csinált, hogy az valami elképesztõs. Semmi más játékkal nincs semmilyen gondom.
1.2-es verzióval már el sem indul... most van egy eredeti DA játékom ami 1.1-el olyan bugos, hogy játszhatatlan 1.2-vel meg se kép, se hang.
De nézd csak meg az UBI DA PC fórumát, anyázás és káromkodás hegyek.
Amúgy igazad van, ezért is írtam, hogy nagyon jó a játék, csak egy kis szabadsággal - alternatív útvonalakkal, szabadon bejárható, kisebb részekkel, az MI-t érintõ kevesebb szkripttel (mert az mondjuk igazi botrány...), vagy legalább különbõzõ mágikus ércekkel, hogy a hasztalan Longsword mellett ne kizárólag Earthfire kardot kovácsolhassunk - igazi klasszikus lehetet volna. Persze, az Oblivion nem FPS, csak a nézete, mégis adott valamit oda is, én például kizárólag FPS-ekkel játszottam addig, mégis beleszerettem, és valami hasonló élményt vártam volna a DM-tõl is, ami aztán végül "csak" egy baromi jó fantasy FPS lett.
Ja, a Doube Agentrõl tényleg mindenhol azt írták hogy bugos, hát én egy apró röccenést sem tapasztaltam benne, pedig kétszer is végigtoltam és olyan sima és hibátlan volt mind a játékmenet mind az irányítás, mind a grafika, hogy meg is lepõdtem.
gabeone, valóban nincs kétkezes kard a játékban.
Hát, én a 2. mûhelyben csináltam meg az aranyrúdból a tüzes kardot, ami utána a pókok ellen pl. igencsak hatásos. Ezuán nemis használtam mást. Tehát nem csak mókás :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Sosem értettem, hogy egyes fejlesztõk miért nem próbálnak meg mindig elõre lépni"
Hidd el próbálnak, de egy "szabad" FPS-t vagy RPG-t megalkotni oltári nagy munka . Igaz, ha sikerül akkor szinte garantált a siker (Far Cry, Gothic 1-2, Morrowind, Oblivion). Meg az a nagy helyzet, hogy a mai elvárások tükrében a gépigény sem lesz éppen alacsony. Sok kisebb cég szem elõtt tartja azt, hogy egy középkategóriás gépen is jól elszaladja a termékük és ne kelljen hozzá high-end PC (lsd Oblivion, Gothic 3 és anno a Far Cry).
"az Oblivion pl. ugyanennyi erõvel nevezhetõ FPS-nek, merthogy belsõ nézetes, de az a játék szabad,"
Nevezhetõ lenne, de csak a nézete FPS, amúgy meg kõkeményen RPG. Igen, tudom, az igazi RPG az egy asztal mellett a haverokkal, de most ebben ne menjünk bele.
A Dark Messiah alapkoncepciója az lehetett, mint anno a Heretic és a Hexen esetében.
Alkossunk meg egy FPS játékot nagyon sok RPG elemmel és lehetõleg ne mi magunk írkáljunk hozzá grafikus motort, hanem egy már elismert és jól skálázható mocival próválkozzunk. Ha ez sikerül, nagyon kicsi az esélyünk, hogy bukta legyen a játék.
És nézd meg az eredményt!
Az FPS fan azért tolja, mert FPS (és "jaj de rég volt már a Heretic/Hexen"), az RPG fan meg azért, mert tetszik neki a fantasy környezet.
Le is pontozta a szakma 70% körülire, ami nem annyira rossz, hogy ne szánjon rá az ember pár órát.
A kiadás dátumát is jól idõzítettek... ellenfele lehetne a bugos, játszhatatlan Double Agent? Nem. Így kell ezt csinálni :-)
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
Ja, amúgy valóban nincs "annyira gonosz kard"... Ellenkezõleg. Ha megmented a póktól Leannát, akkor szól a papnak aki beenged a templomba, és miután ott uszikáltál a szenteltvizes medencében elpusztítva ezzel a démon ribancot a fejedben, már harcolhatsz a szent karddal. Onnantól nem is kell más fegyver mert mindent überel.
Megsúgom: játékélmény =/= grafika.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Erre max 2-3 csillagot adtam volna.
Y
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(a cikkbeli "gonosz kardot" lehet ám használni, csak figyelni kell a dialógusokra)