93
  • Zolesh
    Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de nem sok egy kicsit ez a gépigény?!
    2,6GHz, 512RAM, 128VideoRAM?
    Szép, szép... de akkor is! Őrület.

Egyébként meg egyetértek Aspirinnal. Nem tudom, hogy a BoD-ot le lehet-e pipálni...
  • magyarszurke
    fjj
  • Tinman #51
    Prince of Persia?
    Köszönőviszonyban sincs ezzel a játékkal. Na nem a minősége miatt, mert abban a POP trilógia igen magasra tette a lécet, hanem azért, mert ez egy FPS játék RPG elemekkel, a POP meg egy "nézdahátam" akció, fantasy elemekkel.
    Ezzel az erővel a Ultimát is összehasonlíthatjuk a LOTR:BFME RTS játékkal, hiszen mindkettőben vannak orkok
  • Zivos
    Niiiincs? Csak ilyen van. Mar tobb eve ... Most megneztem az utolso CD -met: 2004 02 05: Prince of Persia Sandh of Time. Persze nem azt jelenti, hogy az elozoekkel jatszottam volna, csak megvannak. Az utolso "igazi jatekom" a Wizardry 8 volt, azt jatszottam vegig. Azota online: AO ingyenes, kartyakbol (jojatek.hu, yahoo games) vannak ingyenesek, logikai jatekokbol szinten, a pokerert meg meg penzt is kapok :-). Azelott is inkabb a sharewarekkel, freewarekkal jatszottam, azok legalabb jatekok, nem csak grafikak. Meg emulatorokkal. Ebbol van vagy 4 CD -nyim. Most a Manic Miner flashhel jatszom, csak 20 eves jatek ... De azt meg 2 honap volt vegig jatszani. Pedig csak 20 palya, de milyenek.
  • koschwarz
    szerintem ez egy hiánypótló gamma. könnyed akcióhent, rpg-s beütésekkel. nem is akar több lenni. és nincs hasonló játék a piacon.

kár hogy az oblivion megakadályoz abban, hogy ebbe is belekezdjek...
  • Tinman #48
    "Ezzel együtt volt olyan magazin, ahol 80% warez alapján készültek a cikkek, mégsem panaszkodott soha senki."

Erről regélek én is.
  • fapapi
    "szexuálisan túlfűtött dialógusok" ???.Feldugom a kardom a seggedbe?Széb*sz*m a szád?Vagy mitől szexuálisan túlfűtött??? LOL!! :DD
  • Yeltzin
    Legalább hatvan cikket/tesztet írtam 4-5 különböző magyar magazinnak (FREAK néven), tudom, miről beszélek.

Ezzel együtt volt olyan magazin, ahol 80% warez alapján készültek a cikkek, mégsem panaszkodott soha senki.
  • Tinman #45
    Nem csak te vagy "ilyen öreg" :-)
    Ettől függetlenül semmi gond nincs azzal, hogy egy ilyen Hexen feelingű játék egy korrekt grafikus motorral megjelent.
    Persze aki MM-en nőtt fel, annak ez nem feltétlenül tetszik, de ez nem egy RPG.
  • Tinman #44
    Szvsz nem ciki.

"a bolti játék ugyanis több mint egy hónapja kapható a magyar boltokban"
    Gondolod, hogy mindenki aki ide jár kizárólag 0-day cuccokkal játszik?
    Én pl. most vittem végig nem olyan rég a Splinter Cell: Chaos Theory-t, jelenleg Most Wanted kedvem van, a Carbon egyelőre nem érdekel, majd talán jövőre.

Nekem bejött a cikk, még a kedvemet is meghozta a játékhoz.
  • Zivos
    Jol behuztak a csobe a cimmel, es igy hajlando voltam elolvasni. Csak En vagyok ilyen oreg, hogy a Might and Magicrol a regi rpg sorozat jut az eszebe? Mar majdnem rohantam a Pecsaba beszerezni :-), de szerencsere elolvastam a cikket. Azert a 3DO neveben kikertem magamnak, hogy ilyen jatek, ilyen cimmel jelenhessen meg. Inkabb johetne mar a MM 10. Az elso 9 resz kilove, szerintem az ossz jatekido fel ev volt. Ez meg 12 ora. ROTFL. Vegyel es fogyassz. Ezert nem foglalkozom mar warezzel, mert tobb ido letolteni, mint vegigjatszani ...
  • Kindred Blades
    "... hogy az egységnyi időre eső halálesetek száma fő és mellékszereplőket is beleértve megközelíti Jack Bauer környezetének számait..."
    :D :D
  • mindkiller
    Jól elvitázgattok itt a tesztverziókról. Ettől még halál ciki, hogy most jelent meg itt ez a cikk, a bolti játék ugyanis több mint egy hónapja kapható a magyar boltokban, én már november első hetében végeztem a cdgalaxisban legálisan megvásárolt példánnyal. Értelmetlen tehát ez a vita, ez durva fáziskésés volt az sg-től.
  • Yv@n
    Szerintem nem annyira ritkán. Ami kiadónak van korrekt magyarországi képviselete az nyomatja. Én játszottam így havernál aki írogat cikkeket 1-2 promo verzióval. Volt ami speckó netes regisztrációhoz kötött aktiválós volt, illetve volt olyan is, ami kb 80%áig volt játszható a történetnek, a vége egyszerűen hiányzott :)
  • Tinman #39
    Sorry! OFFLINE sajtóról beszélek.
  • Aspirin
    Olyan jó, mint a SEVERANCE: BLADE OF DARKNESS úgysem lesz!
  • Atisz #37
    Kár hogy nem rpg... :)
  • Tinman #36
    Gamespot, IGN bizonyára, magyar lapok nagyon ritkán.
    Lehet számolgatni... átlag mondjuk 8-10 név van letesztelve, egy xy magyar lap hasábjain, ebből jó, ha az adott hónapban 1 db eredeti verziót teszteltek.
    Ez is tény ;-)
  • beef
    Nekem a legkomolyabb gondot egyedül az jelentette a játékban, hogy egyszerűen képtelen voltam felmérni az ellenfelek távolságát (a játék végéig sem sikerült).
    Amikor valaki közeledett és úgy tünt, hogy még a kardom hegyével sem tudnám megcirógatni, akkor az simán elért a kezével.

Egyébként hány befejezése van?
    Én a démoncsajt nem írtottam ki a fejemből, viszont a koponyát egyszer odaadtam a főbossznak, egyszer meg nem :)
  • Yv@n
    Az, hogy kapnak tény. Legfejjebb nem mindenből, és akkor persze előkerül a biztonsági vésztartalék :)
  • Dav999 #33
    tényleg hasonlít bloodlineshoz, de ott azért több volt a szabadság :) meg a játékidő
  • Anotino
    Ezt nem ertem, egy (mellesleg szorakoztato) pure akciojatek mitol lesz "legjobb rpg"? Azert mert tettek bele skillpontokat? Rpg-t megvalositani jatekban nehez, de azert neha sikerul, pl fallout1-2..
  • Tinman #31
    Élj csak abban a tudatban, hogy az újságok tesztverziót kapnak...
  • Yeltzin
    Az újságok jó esetben sokkal korábban kapnak tesztverziót, senki nem tudná, hogy warez futott a cikkíró gépén - meg senkit nem is érdekel, a játékélmény szempontjából teljesen mindegy.
  • Yeltzin
    vagyis az eredeti mondat mégis értelmetlen :)
  • Frank99
    talán azért, mert most jelent meg nemrég, és warezról nem igazán illik teljes leírást írni egy informatikai oldalon... :-)
  • Mihail
    Birom amikor egy gaméről akkor cikkeznek amikor már fél sg végigjátszotta :)
  • Zocsi
    Ez klassz!
  • Higany
    A játék nagyon bejott mert 2x is végigjátszottam! Ajánlom mindenkinek, aki egy kis könnyed játékra vágyis! Nem fog csalódni!
    Csákó!
  • BlackShadow
    hát nemtom sztem iszonyu szép a grafikája
  • Tinman #22
    OFF:

Lehet, hogy nálam a 640MB VGA ram, a RAID 0, meg a 2 Gb ram volt a kevés annak a hulladéknak...
    Pedig imádom a SC sorozatot, nagyon elment a kedvem a DA miatt :-(
  • Molnibalage
    " Játékosok több mint 70 százaléka a 21-35 közötti korosztályból kerül ki, ahol azért még egy átlagfizetésből sem gond kétévente összedobni egy 300 ezres masinát."

1. Nem kerül 300 ezerbe egy jó masina.
    2. Azért ilyen sok pénze nem sokaknak van. Én 10 év alatt költöttem ennyi pénzt gépre. Most egy 6600GT-m van egy AMD3400-es procin 1 GB RAM-mal. 286-os gép volt az első amihez szernencsém volt. A kiadások kb. 10-15%-a arra ment el, hogy egy tönkrement cuccot pótoljak. Hol a táp ránott magával ezt-azt, vagy a CD-ROM nem volt már hajlandó semmit se beolvasni. Sajnos a mostaniak sem túl jók.
    1 hónapja szállt el az alaplap+proci+1db RAM cellla. Hát örültem nagyon...
  • mindkiller
    OFF2 SC:DA

Ezért írtam, hogy én is meglepődtem. AMD Dual 3,8 proci, GeF 7800 512 ram GPU, és kétszer toltam végig. A legapróbb hiba nélkül, semmiféle bug nem jött elő.
  • Tinman #18
    Igen, az is HL2 mocis játék. A különbség csak annyi, hogy az a játék valami egészen elképesztően, fenomenálisan, zseniális alkotás (a patcheknek hála már nincs hajtépés sem :-), ez meg csak egy középkategóriás fantasy FPS.
  • Visor
    Ez a Game tök emlékeztet a Bloodlines -hoz, így képek alapján.
  • tobias88
    De azért mondjuk egy kiruccanás se ártana Olaszokhoz néha!
  • tobias88
    Ez nem Oblivion utánzat?
  • Tinman #14
    OFF:

Double Agent: 8800GTS VGA-val az 1.1-es verzió olyan grafikai bugokat csinált, hogy az valami elképesztős. Semmi más játékkal nincs semmilyen gondom.
    1.2-es verzióval már el sem indul... most van egy eredeti DA játékom ami 1.1-el olyan bugos, hogy játszhatatlan 1.2-vel meg se kép, se hang.
    De nézd csak meg az UBI DA PC fórumát, anyázás és káromkodás hegyek.
  • Jackass6
    Király játék nagyon nekem megvan
  • mindkiller
    Tinman, igazad van, bár azért az Oblivion vagy a Far Cry gépigényét a maguk idejében sem nevezném elképesztőnek, egy felső-középkategóriás gépen mindkettő boldogan működött jó minőségben is. (Nem hinném hogy valakinek, akinek a játék a hobbija, ne tudna ma is elszaladni mondjuk egy 3 GHz feletti proci és GeF 7800 GTX kártya alkotta középkonfig az asztalán. Jó, persze nem a zsebpénzből élő kölkökre gondolok, de nem is ők a fejlesztők igazi célközönsége, köztudott hogy a játékosok több mint 70 százaléka a 21-35 közötti korosztályból kerül ki, ahol azért még egy átlagfizetésből sem gond kétévente összedobni egy 300 ezres masinát).
    Amúgy igazad van, ezért is írtam, hogy nagyon jó a játék, csak egy kis szabadsággal - alternatív útvonalakkal, szabadon bejárható, kisebb részekkel, az MI-t érintő kevesebb szkripttel (mert az mondjuk igazi botrány...), vagy legalább különbőző mágikus ércekkel, hogy a hasztalan Longsword mellett ne kizárólag Earthfire kardot kovácsolhassunk - igazi klasszikus lehetet volna. Persze, az Oblivion nem FPS, csak a nézete, mégis adott valamit oda is, én például kizárólag FPS-ekkel játszottam addig, mégis beleszerettem, és valami hasonló élményt vártam volna a DM-től is, ami aztán végül "csak" egy baromi jó fantasy FPS lett.

Ja, a Doube Agentről tényleg mindenhol azt írták hogy bugos, hát én egy apró röccenést sem tapasztaltam benne, pedig kétszer is végigtoltam és olyan sima és hibátlan volt mind a játékmenet mind az irányítás, mind a grafika, hogy meg is lepődtem.

gabeone, valóban nincs kétkezes kard a játékban.