20
-
#20 Magyar actionhero ???? Mivaaa ????
Ugye nem a "nagy" magyar Bud Spencer utánzatra gondolsz?? Volt olyan, hogy magyar akciófilm? Ez nekem új
Vagy hogy te nem akciószínészekről beszélsz?
Egyébként hatalmas tévedésbe vagy te is, meg a nyálivúdi szakma fele (és csak ismételni tudom önmagam): nem az a jó színész aki eljátsza a hősszerelmest, meg a húdenagyonelhagytak-nekemdeszar szerepeket, hanem aki valósághűen tudja adni a kemény legényt. És ehhez még csak kigyúrt és >100 kg sem kell hogy legyen, ott van pölö Bruce Willis, Mel Gibson (és akár még James Belushi-t is ide sorolnám)
Az hogy buzul az egész rohadt nyál bagázs arrafelé az már kezd iszonyat visszataszító lenni (Russel Crowe, Tom Cruise, ... és még sorolhatnám, mint akciószínész, hát a hányinger kerülget néha komolyan ...) -
#19 Hát most sportszerütlen lenne régebbi nyilvánvalóan jobb szinészekkel jönni, sőt régebbi magyar jobb szinésszel, ma már nem annyira, de ezek nem annyira ismertek mert többnyire nem piff puff filmekben domboritanak... A kommerszt kajálja a nép ide nem kell sok eszköz, mégha folyamatosan hörghurutos vagy szorulásos a hangja, elmegy, the rock a szikla és tsai, azt ki tudja köhögni hogy hastalaviszta bébi, és már övé a főszerep.. a kör bezárul, az igény megtalálja a neki valót. -
#18 Nos, akkor szerinted ki az utolsó 10 akcióhős? Mármint aki szerinted "jó" színész?
Sőt, már azt sem értem szerinted ki a jó színész.
-
#17 Jó hát neked csak amugy egy bajod van, ha a tiédtöl eltér a véleménye valakinek, most mondjam azt hogy jó szinész? Ez egy hir ahol nem feltétlenül fanok nyilvánulnak meg, tehát van aki szerint jó van aki szerint nem. Amugy semmi kifogásom a Stallone filmek ellen , egyik másik tetszett, a vigjáték és utóbbi próbálkozásai már nem annyira. -
#16 Nem mondom hogy ők jobbak, ugyanaz a kommersz xar, a film is meg a szinész teljesitménye is, hanem azelőtt még a western a, akciófilmek ben is hemzsegtek a karakteres szinészek, és akkor most mindenki döntse el hol áll Stallone mondjuk Bronsonhoz, vagy Henry Fondához képest. Az ellen sincs kifogásom ha valaki jobbnak látja. -
#15 Aki szerint Stallone jó szinész, elég furcsa fogalmai vannak a szinjátszás mesterségéről
Attól függ mit is nevezel színészi teljesítménynek. Ha azt hogy egy 90 kilós férfi végigbőgi a vásznon a filmet homo cowboy barátjával, mert megdöglött a lova, nos, akkor tényleg nem színész.
Viszont ha azt, hogy amit a vásznon művel azt oly módon teszi, hogy elhiszed nekie hogy ő tényleg akkor és ott azt tenné ... nos sztem ez a színészi teljesítmény (és ebben Swarci és Stallone is 5*).
Tán ezért röhögöm magam hülyére a Tom Cruise féle (meg hasonszőrű enyhén homo vagy <80 kg és <170cm főszereplős) akciófilmeken, mert pölö pont olyan (szerinted)színészien adja elő a keményet, bár a melkasszőrzetemig sem érő csenevész kis beszari gyerek ... szóval totál irreális az egész. És amikor még bele is nyávog a filmbe .... brrrrr heveny röhögőgörcs kerülget
-
Hunreal #14 jaj de szeretem az ilyen embereket.. beköszön, és elmagyarázza ki a fasza gyerek.. de pssz..mondok egy titkot... NAGYON NEM ÁLL JÓL NEKED... -
#13 További "jó szinészek": Chuck Norris, Segal, Van Damme, Don "The Dragon" Wilson... -
#12 Hoppá, kár hogy nem látszik rajta. Én meg a Goór Nagy Mária sziniakadémián, figyuzz... -
#11 Nem flame ez hanem vélemény. -
#10 QT tanult színészetet,egészen pontosan a James Best Theatre Company-ban,hoppá-hoppá mi? :) -
Hunreal #9 Erről elbeszélgethetnénk, kishaver... Húzz inkább a Riskádhoz tejet szopni, ne itt égesd magad a flame kommenteiddel.. -
Zedas #8 Nézd meg pl. a Get Carter-t figyelmesen. Meglepődhetsz. Igencsak sokféle érzelmet áthoz mimikával gesztusokkal.
Schwarzinál (akit egyébként jobban kedvelek) szerintem jobb. -
#7 Valaki emlitette talán poénból hogy Tarantino jobb szinész, de sajnos ez igaz is, pedig Tarantino nem is szinész csak brahibol egy két filmjében elmarháskodik. -
#6 Aki szerint Stallone jó szinész, elég furcsa fogalmai vannak a szinjátszás mesterségéről, bár Schwarczi val kb egy képességü, mimika nulla, beszédkészség nulla, szinészi eszköztár nulla, néz a búbánatos koksztól hülyült képével, aztán piff puff, jaj leesek, fölrobbanok..ennyi.. -
portable #5 jó ezt olvasni, hogy lesz még filmekben
több "régi" szinészt is kéne foglakoztatni
-
KoS #4 En szemely szerint nem kedvelem Stallonet, de remelem Tarantino kihozza belole amit kell, hogy a film jo legyen. -
djukel #3 Szerintem inkább játszon Tarantino egy Stallone filmben:) -
#2 Igaz, jó szinész, de nem ez a lényeg.
A sok homo nyáliwoodi "srác"tól már herótom van a mozitól. Most talán megint lesz valami ahol nem a csöpögésé lesz a főszerep. -
Zedas #1 Kúl. Stallone szerintem jó színész egyébként. Ahol erre lehetőséget kapott, ott bizonyított.