Ötvös Tibor

Stallone Tarantino filmjében

Sylvester Stallone a Rocky Balboa és a Rambo IV leforgatása után legközelebb a lecsúszott színészek megmentője, Quentin Tarantino Inglorious Bastards című második világháborús filmjében domborít.

Tarantino immáron biztosan ki fogja érdemelni a lecsúszott színészek megmentője titulust. John Travolta és Uma Thurman (aki a Kill Bill-szériával ért el világhírt) után most Sylvester Stallone a soros.

A jelenleg a Rocky Balboa utómunkálatait és a Rambo IV előkészületeit végző Sly Tarantino Inglorious Bastards című filmjében vállalt szerepet. A második világháborúban játszódó történet erősen hajaz a klasszikus Piszkos 12-re. Adott egy csapat kivégzésre váró katona, akik az utolsó pillanatban megkapják a lehetőséget, hogy jóvá tegyék eddigi bűneiket.

Tarantino a jelenleg is forgó Grind House-ban is szerette volna szerepeltetni a színészt, ám Sly épp a Rocky Balboa forgatásával volt elfoglalva és nem ért rá. Azt azért tegyük hozzá, hogy csak egy apró mellékszerep lett volna, ez azonban főszerep. Így kell ezt.

Az Inglorious Bastards forgalmazását a The Weinstein Company vállalta be. A film 2008-ban kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzed001 #20
    Magyar actionhero ???? Mivaaa ????
    Ugye nem a "nagy" magyar Bud Spencer utánzatra gondolsz?? Volt olyan, hogy magyar akciófilm? Ez nekem új
    Vagy hogy te nem akciószínészekről beszélsz?

    Egyébként hatalmas tévedésbe vagy te is, meg a nyálivúdi szakma fele (és csak ismételni tudom önmagam): nem az a jó színész aki eljátsza a hősszerelmest, meg a húdenagyonelhagytak-nekemdeszar szerepeket, hanem aki valósághűen tudja adni a kemény legényt. És ehhez még csak kigyúrt és >100 kg sem kell hogy legyen, ott van pölö Bruce Willis, Mel Gibson (és akár még James Belushi-t is ide sorolnám)

    Az hogy buzul az egész rohadt nyál bagázs arrafelé az már kezd iszonyat visszataszító lenni (Russel Crowe, Tom Cruise, ... és még sorolhatnám, mint akciószínész, hát a hányinger kerülget néha komolyan ...)
  • Ma2ska #19
    Hát most sportszerütlen lenne régebbi nyilvánvalóan jobb szinészekkel jönni, sőt régebbi magyar jobb szinésszel, ma már nem annyira, de ezek nem annyira ismertek mert többnyire nem piff puff filmekben domboritanak... A kommerszt kajálja a nép ide nem kell sok eszköz, mégha folyamatosan hörghurutos vagy szorulásos a hangja, elmegy, the rock a szikla és tsai, azt ki tudja köhögni hogy hastalaviszta bébi, és már övé a főszerep.. a kör bezárul, az igény megtalálja a neki valót.
  • mrzed001 #18
    Nos, akkor szerinted ki az utolsó 10 akcióhős? Mármint aki szerinted "jó" színész?
    Sőt, már azt sem értem szerinted ki a jó színész.
  • Ma2ska #17
    Jó hát neked csak amugy egy bajod van, ha a tiédtöl eltér a véleménye valakinek, most mondjam azt hogy jó szinész? Ez egy hir ahol nem feltétlenül fanok nyilvánulnak meg, tehát van aki szerint jó van aki szerint nem. Amugy semmi kifogásom a Stallone filmek ellen , egyik másik tetszett, a vigjáték és utóbbi próbálkozásai már nem annyira.
  • Ma2ska #16
    Nem mondom hogy ők jobbak, ugyanaz a kommersz xar, a film is meg a szinész teljesitménye is, hanem azelőtt még a western a, akciófilmek ben is hemzsegtek a karakteres szinészek, és akkor most mindenki döntse el hol áll Stallone mondjuk Bronsonhoz, vagy Henry Fondához képest. Az ellen sincs kifogásom ha valaki jobbnak látja.
  • mrzed001 #15
    Aki szerint Stallone jó szinész, elég furcsa fogalmai vannak a szinjátszás mesterségéről
    Attól függ mit is nevezel színészi teljesítménynek. Ha azt hogy egy 90 kilós férfi végigbőgi a vásznon a filmet homo cowboy barátjával, mert megdöglött a lova, nos, akkor tényleg nem színész.
    Viszont ha azt, hogy amit a vásznon művel azt oly módon teszi, hogy elhiszed nekie hogy ő tényleg akkor és ott azt tenné ... nos sztem ez a színészi teljesítmény (és ebben Swarci és Stallone is 5*).
    Tán ezért röhögöm magam hülyére a Tom Cruise féle (meg hasonszőrű enyhén homo vagy <80 kg és <170cm főszereplős) akciófilmeken, mert pölö pont olyan (szerinted)színészien adja elő a keményet, bár a melkasszőrzetemig sem érő csenevész kis beszari gyerek ... szóval totál irreális az egész. És amikor még bele is nyávog a filmbe .... brrrrr heveny röhögőgörcs kerülget

  • Hunreal #14
    jaj de szeretem az ilyen embereket.. beköszön, és elmagyarázza ki a fasza gyerek.. de pssz..mondok egy titkot... NAGYON NEM ÁLL JÓL NEKED...
  • Ma2ska #13
    További "jó szinészek": Chuck Norris, Segal, Van Damme, Don "The Dragon" Wilson...
  • Ma2ska #12
    Hoppá, kár hogy nem látszik rajta. Én meg a Goór Nagy Mária sziniakadémián, figyuzz...
  • Ma2ska #11
    Nem flame ez hanem vélemény.