73
Fallen Sword
  • NebetHet
    #73
    A PVP rating igazából semmire sem jó. Az csak egy mérőszám, ami azt mutatja, hogy mennyi emberi ellenséget kaszáltál el :))) Mondjuk vannak küldetések amik bizonyos PVP szám felett vehetők fel (pl.:1300), illetve van egy toplista, ami után medált lehet szerezni, ha nagyon előkelő helyen vagy. Érdemes menet közben odacsapni a nagyobb PVP ratinges inaktív karaktereknek, az rizikó nélkül fejleszti a PVP-d! A nem inaktív felhasználók 48 órán belül fel tudnak tenni bounty listára.
  • CattiBrie
    #72
    A PvP Rating mire jó? :)
  • NebetHet
    #71
    Az általad említett sisak nem ér semmit (sorry). FSP-ért csak nagyon jó cuccot lehet eladni vagy legendary, esetleg unique vagy szett itemet. Pl. Helmet of Ilami, Ethereal demon sword ... De ha a piacot megnézed akkor lesz fogalmad róla. Persze ha megvan szorulva az eladó akkor lehet aranyért is szerezni ilyen cuccokat. Ezeket küldetésekben lehet szerezni, illetve elite, champion dobálja. Amit simán dobnak a szörnyek, azoknak szinte nincs értékük.
    A guildes dolog az teljesen más. Nem szeretik, ha a guild store-ba beteszel olyan itemet, ami nem guild locked (saját cuccot sose tegyél be mert kidobják, esetleg még a guildből is kizárnak!)! Azt sem szeretik, ha valaki telepakolja a guild store-t (még ha guildes cucc akkor sem!), mert akkor at attack groupok által szerzett cuccok elvesznek. Ha van üres hely akkor a guild store-ba akkor oda kerülnek. Ezt onnan a tulaj aki a csoportot csinálta ki kell, hogy szedje.
  • CattiBrie
    #70
    Hány itemet lehet betenni a guild-be?
  • CattiBrie
    #69
    Hány FSP-ot ér egy Helmet of Gorlash?
  • NebetHet
    #68
    Na akkor sorjában:
    Ha SP alatt a Skill Pointot érted, akkor az szintenként (amikor szintet lépsz) 5 ponttal nő. Érdemes egy valamit fejleszteni, azt is a specialnal (Treasure hunter/Adept Learner/Librarian)
    A pajzs dologban az a jobb ami valamelyik tulajdonságodat jobban emeli. Tehát a karaktered határozza meg. Például, hogy érthető legyen: Ha nincs semmi defensed, de van már valamennyi armorod, akkor az első a jobb, viszont ha van már defensed de nincs armor, akkor a második. A 4 tulajdonságból (attack, defense, damage, armor) az attack-damage-et érdemes fejleszteni. Mellé még jól jön, ha vagy a defense vagy az armor magas. Ha magas a defense, akkor nem tudnak megütni. pl. ha 100-as a defense értéked, akkor min 110-es attack kell, hogy meg tudjanak támadni! (ez azért nem így van teljesen mert még nagyon sokminden jön ehez hozzá(vannak egyéb módosító tényezők). Ha az nincs akkor nem tud az ellenség megütni. Viszont ha nagy az armor, akkor ha nincs meg a megfelelő damage, akkor szintén sikertelen a támadás. Megüt, de csak max 1 életerőt vesztesz utána te ütsz!
    BP-ben több helyet úgy tudsz csinálni, hogy veszel 15 fsp-ért! :)
    Nem olcsó. Viszont ha aktív vagy, akkor mehetsz guildbe, így ott kapsz jó cuccokat ingyen. Elvinni, eladni nem tudod, csak használni, mert ezek 'guild locked'-ek. Így nem kell cuccokat tartogatni. Ha van valami jó cuccod, amit nem akarsz eladni, akkor azt a piacra ki tudod tenni jó drágán (hogy ne vegyék meg), így van még 2 plusz hely, de vigyázz, mert max 48 órára lehet kitenni. Utána egy köztes helyre kerül, ahol még 24 óráig várakozik mielőtt elvész. A köztes helyen akármennyi cucc lehet. Ha rákattintasz akkor visszamegy a hátizsákodba (ha van üres hely)
  • CattiBrie
    #67
    mégvalami: hogyan lehet a bp-ben több helyet csinálni? :)
  • CattiBrie
    #66
    melyik a jobb pajzsnak?
    def +3
    arm +5

    vagy
    def +8

    a durability az mi? az a blacksmith-el van összefüggésben?
  • CattiBrie
    #65
    a transfer-olható sp az hogy nő?
  • NebetHet
    #64
    Nincs mit :) Ha kérdésed van írj nyugodtan. A játéban is ez a neven :)
    Mielőtt feltennél valamit eladásra ellenőrizd le, hogy van-e már olyan áru, mennyiért.... Érdemes min/max árat is megadni mert akinek sürgősen kell az így azonnal meg tudja venni! Nagyobb az eladás esélye.
    <SPAN id=maskwindow><A rel="nofollow" HREF="http://www.fallensword.com/?ref=1098226" TARGET=_fnew>Regisztrálj itt!</A></SPAN>
  • CattiBrie
    #63
    áhh, megvan.. köszi
  • NebetHet
    #62
    'Action' fül alatt az 'Auction House' menü. Ez a piac. Itt lehet adni-venni.
  • CattiBrie
    #61
    Mi az hogy aukciós ház?
  • NebetHet
    #60
    Sajnos csak az aukciós házban tudod eladni. Viszont senki sem veszi meg 1 aranyert sem a rossz (common) cuccokat, hacsak nem tud valami extrát. Például valamelyik értéke elég magas és nincs benne negatív. Az is jó ha csak 2 dologra van kihegyezve, mert akkor ha hellforge-olod jobban emelkedik pl. attack, damage. Ha több tulajdonságra van, akkor azok között eloszlik, így nem nagyon érdemes hellforge-olni. Itt található egy jó kis hellfoge kalkulátor:
    http://stats.rubicksman.com/hellforge.php
    Az 1-2 aranyért való eladásnak semmi értelme. Egy szörny legyőzéséért doublerral+merch+trasure hunter-rel szinttől függően akár 1000 aranyat is lehet kapni!
    Ha nem aktiválod a Find Itemet, akkor nem dobálnak annyi cuccot a szörnyek.
    Ha az alábbi linken reggeltek, akkor kapásból küldök 1000 aranyat, meg némi cuccot indulónak. Aki aktív marad azt guildbe is meg tudom hívni vagy ahogy fejlődik, tudok neki segíteni buffal, arannyal, felszereléssel, vagy akár FSP-vel is!
    <A rel="nofollow" HREF="http://www.fallensword.com/?ref=1098226" TARGET=_fnew>Regisztrálj itt!</A>
  • CattiBrie
    #59
    Hogyan lehet (FSP nélkül) eladni cuccot? Van, ami nem kell, de csak 3 helyem van, így folyamatosan szabadulnék meg cuccoktól, akár 2 pénzért, csak ne kelljen megsemmisíteni.
  • NebetHet
    #58
    Regisztrálj itt!
  • NebetHet
    #57
    Ez elmúlt időszakban nagyon sok új frissítés jelent meg!
    A www.fallenswordguide.com nem működik, helyette : http://72.29.64.170/~fallen/ vagy a wiki.fallensword.com -ot lehet használni.
    <br><A rel="nofollow" HREF="http://www.fallensword.com/?ref=1098226" TARGET=_fnew>Fallen Sword</A><
  • NebetHet
    #56
    Sziasztok. Gondoltam készítek egy rövid leírást a játékhoz. Remélem hasznos lesz.Ha esetleg lenne majd kérdés, arra is megpróbálok válaszoloni. A játékról annyit, hogy egy online ingyenes játék, talán a Diablo ihlette, mert nagyon sok a hasonlóság a két játék között. Ami leginkább eltérő az a grafika mert itt az nem nagyon van. Ami van az viszont igényesen kidolgozott. Szerintem nagyon jól felépítették a játékot és a fejlődési rendszert. A játékhoz semmi egyéb nem kell csak egy internet böngésző. A leírás alatti linken tudtok reggelni.
    Regisztráció után a főképernyőre kerülünk, ahol sok hasznos infó látható. Pl.: frissítések, szerverüzenetek, lottónyertesek, hirdetőfal... Bal oldalt van egy menü, ezt kell használni játék közben.
    HOME-főképernyő
    CHARACTER- Itt tudunk karakterünkkel foglalkozni, felszerelni, skilljeit, szintjeit fejleszteni. 3 csoportja van a skilleknek. Támadó, védekező, speciális. Szintenként 5 pontot kapunk amit ezek fejlesztésére költhetünk. Érdemes 1-2 skillt fejleszteni először, mert csak ha már elég sok pont van egy skillen akkor használható igazán. Talán a special/treasure hunterrel járunk a legjobban, mert akkor több aranyt tudunk a szörnyektől bezsebelni. Esetleg aki agresszív az a rage-et is fejlesztheti. Később inkább az adept learnerre érdemes koncentrálni, mert ez meggyorsítja a fejlődésünket. Ezeket a skilleket lehet ital formájában is venni (újdonság!) de fejlettebb játékostársak is árulnak. Érdemes venni! (keresünk egy online játékost, a bioában van leírás aki árul, kérünk tőle - angolul "I like to buy..." mikor ránkrakta akkor fizetünk - van aki előre kéri az aranyat) A doubler pl. nagyon hasznos, mert ennek segítségével gyorsan tudunk fejlődni. Mindenkinek van staminája, amit leléphetünk (óránként emelkedik). Ha ez elfogy akkor már harcolni nem tudunk, csak aukciózni. A "level up" pontokkal a karakter alaptulajdonságát tudjuk növelni. Itt is csak 1-2 tulajdonságra érdemes nyomni. Mindenkinek stílusa és vérmérséklete szerint. Például attack/damage. Karakterünk először puszta kézzel fog patkányokat gyilkolni. Nemsokára tudunk szerezni különböző fegyvereket, páncélokat... Ezek növelik (illetve csökkenthetik is) alaptulajdonságainkat, illetve egyéb kiegészítőket is adhatnak hozzá. Érdemes itt is úgy választani, hogy 2-3 tulajdonságot növeljen, amit a level up pontjainkkal is növeltünk. pl.: attack/damage és ehhez még jól jön a defense, vagy az armor is ha visszaütnek. Nem akarok ezekre bővebben kitérni, mert ez már azért más játékokból ismerős lehet.
    Következő menüpont a WORLD - Itt tudunk a térképen bolyongani. Itt 2 dolgot jegyeznék meg segítségül
    1, Itt található a világok közötti átjárók/szintek : http://games.jmle.net/FS/Thumbnails.htm
    2, Itt meg a térképek, tárgyak, szörnyek... : http://fallenswordguide.com
    Azután jön az ACTIONS menüpont. Itt támadhatunk meg másik játékosokat, javíthatjuk meg a felszerelésünket, fejleszthetünk tárgyainkon (craft, hellforge) eladhatunk, vehetünk, lottózhatunk... Ha van érdeklődés akkor ezekre is kitérek majd.
    GUILD - alapból nincs ilyenünk, de ha sok pénzünk lesz akkor akár mi is csinálhatunk. Ha jól fejlődünk akkor meghívnak guildekbe illetve kérhetjük a csatlakozást. Vannak magyar guildek is! A guild azért jó, mert sokkal jobb tárgyakat adnak, segítenek, barátokat tudunk találni... Viszont be kell tartani a guild szabályait. Általában be is kell fizetni némi aranyat is. A guild ad egyéb tulajdonságokat is ami viszont óránkénti fenntartási költségbe kerül (total upkeep) Ezekről is írhatnék bővebben, ha lesz rá igény.
    TOP RATED-megtekinthetjük a legjobbakat.
    UPGRADES-Itt fejleszthetünk, de sajna csak FSP-ért FSP= Fallan Sword Point. Ezt mi csak játékban levő aranyunkért tudunk venni kb. 100000 gold 1 fsp (marketplace)! Illetve ha jó cuccot sikerül szerezni azt FSP-ért is feltehetjük eladásra hátha valakinek pont az kell. Esetleg támogathatjuk a játékot(készítőket) pénzzel és így vehetünk FSP-t. Érdemes valami ünnepet várni, mert akkor többet kapunk.
    Resources, Logout - ezekre nem térek ki mert egyértelmű.
    Még annyit, hogy lehetőség van a PVP-re (szörnyek helyett másik játékos gyilkolászása) de eleinte ez nem kifizetődő, mert másnak sincs sok pénze. Akit kinyírunk az feltehet minket egy Bounty listára ahol aztán az erőssebbek jól levadásznak. Itt goldot és XP-t is veszítünk. Mi is tehetünk fel olyan embert aki megölt minket. Sajna legalább 1 FSP-ért kell venni 100 bounty jegyet mert csak akkor működik. Nem érdemes magunknál tartani sok aranyat (50000 gold felett) mert akkor tuti valaki kirabol. Ha a bankba tesszük akkor biztonságba van a pénz! Sajna napi 1 befizetés engedélyezett és csak 25%. Kivenni bármikor bármennyit lehet. A többin érdemes lottót venni illetve valakitől "buff"-*ot (ezek a fentebb említettek pl.:Adept learner, Librarian, Doubler, Tresure Hunter...). PVP-ben +-5 szint az engedélyezett. PL. ha 15-ös zsintű a karakter, akkor max 20 min 10 -es szintüek támadhatnak meg illetve mi is ezekből válogathatunk. Ha kell erről is írhatok többet is.
    Azért jó a játék mert bárhonnan lehet játszani, csak net kell hozzá. Nekem a Diabolo-t idézi. Állandóan fejlesztik, remélem egyszer a grafikára is sor kerül.
    Jó játékot mindenkinek.
    Aki akar itt tud reisztrálni (aki regisztrál annak küldök 1000 aranyat indulásnak, és aki aktív játékos azt meghívom egy jó guildbe és természetesen segítek, ha bárkinek kérdése volna):
    <a href="http://www.fallensword.com/?ref=1098226">FallenSword RPG - Play online now free!</a>
  • Jevgenyij
    #55
    Sziasztok. Aki Fallen Sword-ozni akar kattintson erre a linkre:

    [URL=http://<a href="http://www.fallensword.com/?ref=259573">FallenSword RPG - Play online now free!</a>]fallen sword[/URL]
  • torcipepe
    #54
    én nemrég kezdtem a játékot, de gyakran felnézek és arra jutottam lv5-ön, hogy be kéne lépni egy magyar klánba, ugyanis nemtudok angolul és kéne aki segít ha kell. kinek van aktív klánja, ahová beléphetnék??
  • Kiado
    #53
    Gyerünk emberek jó kis game, gogo regisztrálni!!
    Fallen Sword
  • Kiado
    #52
    Jah, harcolj olyan szörnyek ellen, akiket 1-2 ütésből ölsz, sokan vannak és mindig legyen rajtad Adept Learning, mert az +20% xp-t ad.
  • halallovag
    #51
    valaki valami gyors xp szerző taktikát???
  • ColdFire
    #50
    aha, lv9 xDDD
  • Kiado
    #49
    Lvl 56, valaki aktív még?
  • Kiado
    #48
    Azthittem már alig nyomják vele páran :)
    Lvl 46-ot elértem, de sajna top playert lehetetlen elérni még úgyis, hogy körönként +62 staminát kapok :(
  • CattiBrie
    #47
    huhu

    én is élek :)
  • halallovag
    #46
    Aktív guild keres aktív embereket!!!!
    A guild neve Hard Academy....
    Igyekeznénk felszerelni is a tagokat...

    Ha valaki játszani akarna:
  • Kiado
    #45
    Veled mi van, tolod még?
    Már lvl 25 vaok. Top 1 elérte lvl 40et :\\
  • ColdFire
    #44
    down...
  • Kiado
    #43
    up
  • CattiBrie
    #42
    perpillanat nem
  • Kiado
    #41
    Catti te még játszol?
    Xp-d nem nagyon növekszik :O
  • ColdFire
    #40
    van egy épületünk, amiért sztem óránként kell fizetni 3 goldot, amit a guildbankba kell betenni
  • CattiBrie
    #39
    Valaki felhomályosítana, hogy ez mit jelent:

    Total Upkeep for structures was 3 gold. This has been deducted from the guild bank.

    Köszi!
  • Kiado
    #38
    Power Point
    Rohadt sok dologra jó, tehát el sem kezdem felsorolni, de ez ér a legtöbbet :D
    Ha van olyanod és megválnál tőle, darabját ezer goldért megvenném.
  • CattiBrie
    #37
    mi az a PP?
  • Kiado
    #36
    Nah előszöris: kössz a logot Coldf. majd kirakom, ha végre normálisan megy a game :P

    Catti: pvp is ugyan úgy megy, mint ha szörny ellen nyomnád.
    Igen, kis szinten hülyeség másokat támadni, mert staminát vesztesz csak és kevés goldot kapsz, hisz mindenkinek kevés a penze. Bár ha te a PVP rating listán akarsz top1 lenni, akkor ne is ölj szörnyet :D
    Questelni én csak akkor megyek, hogyha a reward jó, mint pl. az a shield, ami most van rajtam.
    Action gombra kattintva megnyitod Aukciós házat (nem rég került be ez a funkció) és kiválasztod, hogy mit akarsz venni. Ha meglátsz valamit, ne abban a pillanatban dobj rá zsetont, mert hátha van olcsóbb és PP-t meg ilyen szintű cuccokra egyáltalán ne dobj, mert az csak lehúzás.
  • Catti
    #35
    Egyébként nem nagyon értem. Bármikor bárki rámtámadhat?
    Jó, ez mondtátok, hogy igen.

    De harc közben nem lehet sem támadni, sem semmit sem módosítani? Úgy zajlik le a harc, ahogyan a gép akarja?

    Én is megtámadhatok bámikor bárkit?

    Írtam, hogy megcsináltam azt a rat-os kvesztet. :)

    Kérdés: mit is mondtatok, hol, hogy lehet felszerelést venni?
    Mik vannak és mit érdemes?

    Majd még írok.. viszont sok kérdőjel volt, tessék válaszolgatni! :))
  • Catti
    #34
    Jajj! Ez nagyon véres!!!

    Én nem vagyok ilyen vad meg mindnen. :D