Fallen Sword
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy msn-re felvettelek.
csináltam neked logot, tedd ki képnek ha teccik, nekem is ilyen lesz csak ColdF-el, meg a logo is ilyen lesz, a guildnak 😉
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[email protected]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Találtam faxa Infernus cipõt, átküldtem neked a régit, asszem tudod használni.
kell egy nagy 200x200 as
meg egy mini logo 16x16os
Ugyan azzal a felhaszn/jelszóval kell bejelentkezni, mint a játékhoz.
Folyamatosan csinálja a srác a mapokat.
Télleg coldfire, az ally-mat majd fogadd el 😊
Találtam az 1ik fórumon térképeket, mutatja hol van bolt, questek stb.
Én Fekete Sereg-re szavaznék.
csináljak?
Majd küldök cuccot, hogyha kell valami, van sok olyan, ami már többször esett és csak kidobálom.
jatekba neved?
The Sacred Knife
Hogy érted, hogy kijutni egy helyrõl? Én most pl. Fire Chasm (Level 2)-ben mászkálok, ha arra gondolsz, hogy kezdõhelyre visszamenni, ahonnan jöttél, annak végülis nincs értelme, mert tökmind1 hol vagy ugyan azokat az opciókat tudod használni, bankba pénzt rakni, kovácsolni stb. szal ezekhez nem kell visszamenned.
Amúgy fogsz találni elég sok féle cuccot is idõvel...
Eléggé körülményes, de az aukciós ház ha bekerül, akkor már 1szerûbb lesz.
Mondjuk a mapon mászkálásból azért ne vonj le rögtön következtetést, próbálj harcolni, más playereket kihívni stb.
Character-en belül el lehet osztani skilleket, stat pontokat stb. arra figyelj, hogy a skill-t aktiválni kell magadtól, nem elég csak megtanulni.
Most lesz egyébként bevezetve majd az aukciós ház, hála isten egyszerûbb lesz cuccokat venni, mert anélkül nem sokra megy az ember 😄